Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΥΡΙΟ TA ΑΣΤΕΡΙΑ TOY STAR ΣΤΟ PLUS!!!

Αύριο Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου, ξεκινούν και στο PLUS TV οι δύο γνωστές καθημερινές εκπομπές του STAR, η ΠΡΩΙΝΗ ΜΕΛΕΤΗ και ΤΟ SUPER STAR καθώς και η εκπομπή του πετυχημένου τηλεoπτικού διδύμου, Φώτη και Μαρίας, ΦΩΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ LIVE, έτσι όπως τους είχαμε συνηθίσει και στον ALPHA -PLUS-, και το blog μας σας τις παρουσιάζει ώστε να ξέρετε τί θα δείτε αύριο...


ΠΡΩΙΝΗ ΜΕΛΕΤΗ -δείτε και το βίντεο εδώ-http://www.star.gr/index.php?ID=startv&Rec_ID=1235

ενημερωτική - ψυχαγωγική εκπομπή με την Ελεονώρα Μελέτη
Η Ελεονώρα Μελέτη και ο αρχισυντάκτης της εκπομπής Θέμης Μάλλης συστήνουν την εκπομπή τους ως το πιο κεφάτο αλλά και... μελετηρό πρωινό ξύπνημα! Όλα όσα συμβαίνουν στην εγχώρια αλλά και διεθνή showbiz, με ζωντανές συνδέσεις, αποκλειστικές συνεντεύξεις λαμπερών καλλιτεχνών και αποκαλυπτικά ρεπορτάζ από τα παρασκήνια! Τηλεοπτικές εξελίξεις και νέα από τη ζωή των αστέρων της μικρής οθόνης. Διασκέδαση αλλά και η ενημέρωση δεν παραμερίζεται. Μέσα σε λίγα λεπτά όλες οι ειδήσεις της ημέρας από τον χώρο της πολιτικής, της υγείας, της τέχνης, αλλά και δελτίο καιρού. Χρηστικές ειδήσεις και θέματα, όλα όσα απασχολούν τους νέους και όσους αισθάνονται και παραμένουν νέοι. Ο τηλεθεατής που παρακολουθεί την «Πρωινή Μελέτη» αντιμετωπίζει την ημέρα που ξεκινάει «διαβασμένος».

Την Ελεονώρα Μελέτη πλαισιώνει μια ευχάριστη και δυνατή ομάδα.
Ο Βαγγέλης Γκούμας, με τα δικά του αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα μαθαίνει και μας μεταφέρει τα νέα των αστέρων της showbiz, η Φλορίντα Πετρουτσέλι συμβουλεύει και ενημερώνει για όλα όσα συμβαίνουν στον χώρο της μόδας και του lifestyle. Οι "νέοι" της παρέας είναι ο δημοσιογράφος Σπύρος Σιγούρος, με αποκλειστικές συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών της καλλιτεχνικής ζωής, η Ελισάβετ Κυρίτση, που γνωρίζει τα πάντα γύρω από τις τηλεοπτικές εξελίξεις και τα παρασκήνια και τα παρουσιάζει με μοναδικό χιούμορ, αλλά και η ΜΙΣ ΕΛΛΑΣ 1995 Μαίρη Μποζίκη, πάντα μια γλυκιά παρουσία.

Δημοσιογράφοι της εκπομπής: Γιώργος Κασπίρης, που θα μετέχει στην τηλεοπτική παρέα με αποκλειστικές συνεντεύξεις καλλιτεχνών αλλά και τα νέα της Γιουροβίζιον, Λάμπρος Δεμερτζής, Κωνσταντίνα Πλαστήρα, Δημήτρης Στρουμπάκος, Μίνα Τζαννετάτου, Γιάννης Τσεκούρας, Λένα Καρπέτα

Αρχισυντάκτης: Θέμης Μάλλης
Υπεύθυνη Καλεσμένων: Μαρίκα Μαυρομμάτη
Σκηνοθεσία: Ελένη Σπανάκου
Σκηνικά: Μιχάλης Αθανασιάδης
Διευθυντής Παραγωγής: Κώστας Στρουμπούλης
Οργάνωση Παραγωγής: Μιχάλης Φλωριώτης
Δευτέρα - Παρασκευή στις 07.45


SUPER STAR -δείτε και το βίντεο εδώ:http://www.star.gr/index.php?ID=startv&Rec_ID=1076


Ψυχαγωγική εκπομπή με τη Χριστίνα Λαμπίρη
Μια επιτυχημένη συνταγή που η Χριστίνα αλλά και το Star δεν την αλλάζει. Την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν, αρχίζοντας από τον Σεπτέμβρη του 2008 μέχρι τον Ιούλιο του 2009 το SuperStar με την πολύ καλή δουλειά αλλά και τα όρια ευπρέπειας που κρατάει η παρουσιάστρια και η ομάδα της «έκοψαν το νήμα» σύμφωνα με την AGBστο σύνολο, στο δυναμικό κοινό 15-44, αλλά και στις γυναίκες 25-44.

Φέτος η εκπομπή κινείται στο ίδιο πνεύμα, αλλά όπως μας διαβεβαιώνει η αρχισυντάκτης Φραντζέσκα Σαββοργινάκη θα έχουν πολλές καινούριες στήλες που θα αποτελέσουν την ευχάριστη έκπληξη.

Τη Χριστίνα Λαμπίρη, φρέσκια και ανανεωμένη μόνο από τις διακοπές της, πλαισιώνουν ο Θοδωρής Ρακιντζής, η Μαρία Ένεζλη, η Δήμητρα Ρουμπέση, η Νανά Καραγιάννη.

Αρχισυνταξία: Φραντζέσκα Σαββοργινάκη
Σκηνοθεσία: Σάκης Σιάρκος
Σκηνικά: Μιχάλης Αθανασιάδης
Διεύθυνση Παραγωγής: Δημήτρης Φίλης
Οργάνωση Παραγωγής: Μιχάλης Φλωριώτης
Δευτέρα - Παρασκευή στις 13.30

ΦΩΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ LIVE

δείτε και το βίντεο εδώ:http://www.star.gr/index.php?ID=startv&Rec_ID=1089

Μαγκαζίνο, που όπως λέει ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου, έμπειροι παρουσιαστές με πολλά τηλεοπτικά χιλιόμετρα στο ενεργητικό τους, θα έχει «θεματολογία για όλα τα γούστα».

Ματιές στην καθημερινότητα, αστεία βίντεο από Ελλάδα και εξωτερικό, μαγειρικές προτάσεις, νέα από την ελληνική και ξένη σόου μπιζ, που όλοι λατρεύουμε να μισούμε, συμβουλές σε θέματα ομορφιάς, ρετρό παρενθέσεις, προσεγμένα αφιερώματα, επικοινωνία με τους τηλεθεατές και πολλά ακόμη, πάντα με το χιούμορ, το μπρίο, την καλή συνεργασία, σήμα κατατεθέν της Μαρίας και του Φώτη από τότε που ξεκίνησαν στα τηλεοπτικά στούντιο.

Μπροστά και πίσω από τις κάμερες: Γιάννης Πουλόπουλος, Γιολάντα Διαμαντή, Κριστίνα Γουλιελμίνο, Πάρης Κολλιντζάς, Ελένη Καρποντίνη, Χρύσα Οικονομοπούλου, Ράνια Αλευρά.
Μοντέρνο, νεανικό, πολύχρωμο και λειτουργικό θα είναι το ολοκαίνουριο σκηνικό της εκπομπής. Εκτός από τον κεντρικό χώρο, άνετος με δύο καναπέδες, υπάρχει χώρος για τις συνεντεύξεις και επίσης χώρος για εύκολες λύσεις και πρόχειρα γεύματα.
Αρχισυντάκτης: Νικόλας Τουρουντούς
Βοηθός αρχισυντάκτη: Νάντια Χείρα
Σκηνοθέτης: Σάκης Σιάρκος
Σκηνικά: Γιούλικα Βεκρή
Διευθυντής Παραγωγής:Δημήτρης Κοτσίκος
Οργάνωση Παραγωγής: Μιχάλης Φλωριώτης
Δευτέρα - Παρασκευή στις 16.45

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α