Η ΕΡΤ είναι εδώ

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2009

ΩΡΑ ΓΙΑ ΖΑΠΙΝΓΚ ! Καλά...πλάκα μου κάνεις;

Όσο και να το προσπάθησα, δεν άντεξα πως να το κάνουμε. Στο καθιερωμένο μου ζάπινγκ πέφτω πάνω στην Μέλανη και ακούω το εξής. "Σε γράφω στο βίντεο για να σε βλέπω όταν λείπω απο το σπίτι" διάβασε σε ένα απο τα πολλά (;) emails που πήρε η Μέλανη στην εκπομπή της και η απάντηση της παρουσιάστριας "Πλάκα μου κάνεις!". Ούτε η ίδια δεν πίστευε οτι υπάρχουν τηλεθεατές που την παρακολουθούν ανελλιπώς. Δεν έλειψε και το σχόλιο τηλεθεάτριας και για τα μαλλιά της Μέλανης, που ούτε λίγο ούτε πολύ της είπε οτι θέλουνε ριζική αλλαγή. Ο Μάρκος περισσότερο αεράτος μου φάνηκε και καιρός ήτανε. Άντε αν βρω καιρό θα στείλω και εγώ email στην εκπομπή.

Πρίν λίγες μέρες έγιναν δύο αγώνες ποδοσφαίρου της
Εθνικής Κύπρου, και οι μόνοι που το πήραν είδηση ήτανε όσοι έχουν την οικονομική άνεση να πληρώνουν συγκεκριμένο συνδρομητικό κανάλι. Γεγονότα σαν κι αυτό, που έχουν να κάνουν με την πατρίδα μας και την προσπάθεια που κάνει στο εξωτερικό, έστω και μέσα απο ένα απλό ποδοσφαιρικό αγώνα, καλό θα ήτανε να το έβλεπε περισσότερος κόσμος σε ανοιχτή ζώνη και το πιο φυσιολογικό απο το κανάλι το οποίο εμείς πληρώνουμε. Το ΡΙΚ που ως γνωστό είναι στο κόσμο του, δεν ασχολήθηκε καν με το γεγονός, παρόλο που θα έπρεπε. Το μόνο που έμεινε να δούμε είναι την Eurovision του χρόνου να την δείχνει το Plus TV.

Βίβιαν Κανάρη είσαι εκεί; Η Βίβιαν σε μια προσπάθεια να το παίξει Αγία Ελίτα Μιχαηλίδου (άντε μας έρχεται και αυτή την Δευτέρα) κάλεσε στην εκπομπή της ένα Παπά, και ένα πρώην πανελίστα της Ελίτας, και συζητάγανε για τα "απόκρυφα ευαγγέλια". Τώρα μην με ρωτάτε να σας εξηγήσω τι είναι αυτά. Δεν τα ξέρω κι όλα. Δεν είμαι η Μέλανη! Σίγα μην άφηνε πίσω τα emails η Βίβιαν μας, αφού θέλει να έχει και αυτή επικοινωνία με το κόσμο (όσος κι αν είναι αυτός). Με το θέμα που διάλεξε με τα "απόκρυφα ευαγγέλια" είμαστε σίγουροι ότι όλοι οι παπάδες με σύνδεση στο διαδίκτυο θα την προτίμησαν. Η εκπομπή αν και λέγεται "Σύν και πλήν", τα σύν ακόμα τα ψάχνω.


Ο Σάκης Ρουβάς θα είναι και φέτος ο παρουσιαστής του Χ Factor αφού όπως ακούγεται δέχτηκε την μείωση των απολαβών του (σύνδρομο οικονομικής κρίσης). Ο Σάκης έχοντας υπόψη το πόσο ωραία πέρασε πέρυσι, τις φιλίες που όπως ισχυρίζεται δημιούργησε τόσο με τους διαγωνιζόμενους αλλά και με τους κριτές και την παραγωγή, δεν δυσκολεύτηκε να πει το μεγάλο "ναι". Το X Factor βρίσκετε και στην Κύπρο, και στους υποψήφιους θα δούμε όπως πάντα παλιούς γνώριμους απο άλλους παρόμοιους διαγωνισμούς που δεν λένε να το βάλουν κάτω. Στα θετικά για το κανάλι οτι έχει μείνει ο ίδιος κορμός, αφού τόσο οι παρουσιαστές αλλα και οι κριτές έχουν μείνει οι ίδιοι. Αν μείνουνε τα ίδια και τα νούμερα, τα παιδιά εκεί στον Αντ1 θα είναι ιδιαίτερα χαρούμενα.

ΤΗΛΕΦΤΥΑΡΙ

tileftiari@live.com
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α