Η ΕΡΤ είναι εδώ

Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2009

MINUSTV REPORT


DEAL : ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Σύμφωνα με φήμες αλλά και με δημοσίευμα του blog Mediaka NEA , θέλουν το τηλεοπτικό παιχνίδι που έκανε σάλο στην Κύπρο και Ελλάδα , να επιστρέφει αυτή τη σεζόν αποκλειστικά στην Κυπριακή τηλεόραση του ΑΝΤ1 με παρουσιαστή το Χρήστο Φερεντίνο. Επίσης όπως γράφει το δημοσίευμα του blog, το παιχνίδι θα ξεκινήσει με μία ανανεωμένη καθημερινή εκδοχή.

ANT1 : CS ΆΙ ΦΑΝΟΥΡΗΣ

Δεν θα προβληθεί τελικά η αναμενόμενη σειρά του ΑΝΤ1 Κύπρου CS ΆΙ ΦΑΝΟΥΡΗΣ(όπως είχα πει)γιατί τα γυρίσματα της σειράς δεν ικανοποίησαν καθόλου τον σταθμό.

Ευχαριστώ πολύ τον Antreas ο οποίος μου έδωσε την πληροφορία.

PLUS TV : ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ;

Με νέα κωμική Κυπριακή σειρά μπαίνει φέτος και η τηλεόραση του PLUS TV, η οποία συνεχίζει τις προσπάθειες για κάτι καλύτερο. Κώστας Βήχας, Σμάραγδος Κλεοβούλου και Γιώργος Ζένιος θα είναι οι βασικοί παρουσιαστές της σειράς οι οποίοι είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα στην νέα τους παραγωγή. Πασίγνωστοι ηθοποιοί , που το πιο πιθανόν , αυτοί και ο σταθμός θα γνωρίσουν μεγάλη επιτυχία. Αυτό το Φθινόπωρο...DIET PLEASE!

ΑΙΓΙΑ ΦΟΥΞΙΑ

Πολλές εκπλήξεις μας ετοιμάζει η νέα σεζόν της...‘‘ΑΙΓΙΑΣ’’.

Το MINUSTV REPORT σκέφτεται και μαρτυρά!

· Σίγουρο είναι πως η πρεμιέρα θα ξεκινήσει με τον γάμο του Δημητρού και της Ππινούς .

· Σύμφωνα με όσα είδαμε και ακούσαμε, ο Αντώνης Κατσαρής θα είναι (σίγουρα) ο νέος ηθοποιός της σειράς, ο οποίος λογικά θα είναι ο πατέρας του παιδιού της Μαλούς, το οποίο παιδί είναι ο Δημητρός ο μισταρκός ο φτήρης.

konstantinospan@hotmail.com


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α