Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2009

ΩΡΑ ΓΙΑ ΖΑΠΙΝΓΚ ! Σε περίεργο φόντο

Δεν ξέρω αν είδατε την έναρξη του 2ου κύκλου της σειράς "Σε φόντο κόκκινο" αλλά εμείς είδαμε πράγματα που δεν μπορούν να μείνουν ασχολίαστα. Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά διαφορετικό επεισόδιο είδαμε στην πρώτη προβολή και διαφορετικό είδαμε στην επανάληψη. Στην πρεμιέρα είδαμε την ίδια περσινή έναρξη της σειράς με τις ίδιες περσινές φωτογραφίες και την ίδια μουσική, πράγμα που άλλαξε στην επανάληψη. Στην πρεμιέρα το επεισόδιο κόβεται απότομα χωρίς καν τίτλους τέλους, χωρίς να καταλάβει κανείς οτι τελείωσε, και στην επανάληψη το επεισόδιο ξαφνικά μεγάλωσε κατα 15 περίπου λεπτά (δεν κρατούσα και χρονόμετρο). Δεν ξέρουμε ακόμα τι έγινε (αλλά θα μάθουμε αφού γι' αυτο έχουμε και το email μας απο κάτω) αλλα το αποτέλεσμα ήταν κάπως περίεργο. Κατα τα άλλα το επεισόδιο, όσο μας άφησαν να δούμε, ήταν καλό και ενδιαφέρον, και οι σκηνές με τους Τούρκους, παρόλο που μας θύμιζαν την σειρά "Βασιλική" ήταν αρκετά ενδιαφέρον. Η σειρά μπήκε στον 2ο κύκλο και επειδή όπως ξέρετε ζητάμε συνεχώς να έχουμε επιλογές όταν κρατάμε το τηλεκοντρόλ, περιμένουμε ανάλογη και καλύτερη συνέχεια.

Στο καθιερωμένο μας ζάπινγκ πέσαμε στην εκπομπή REPLAY. Αθλητική εκπομπή, που συνεχίζεται και φέτος, με τον Μάριο Αβρααμίδη. Δεν θα σχολιάσω ούτε τον παρουσιαστή που δεν μπορεί (χρόνια τώρα) να αρθρώσει σωστή λέξη και να ολοκληρώσει πρόταση, αλλά με το γεγονός οτι η εκπομπή πάει να γίνει "ALIVE". Τί τα θέλετε τα μηνύματα να περνάνε απο κάτω; Δεν λέω και αυτό έξτρα χρήματα είναι, αλλά εκτός απο το ότι προάγεται η βία, αφού τα περισσότερα μηνύματα είναι εις βάρος άλλον οπαδών, είναι και εκνευριστικό. Αντι να δεις την εκπομπή, παρακολουθείς συνεχώς τα μηνύματα απο κάτω. Αν περάσει και μήνυμα που να λέει "ime i maria 12 xronon poy tin peristerwna, kotsio mou agapose L.F.E" τότε θα τα έχουμε δει όλα.


UPDATED
Και επειδή τα νέα γρήγορα μαθαίνονται, ανακαλύψαμε και τι ακριβώς έγινε ψες με την σειρά "Σε φόντο Κόκκινο". Το θέμα ήτανε καθαρά τεχνικό όπως μάθαμε. Λίγο πριν βγει η σειρά στον αέρα, ανακάλυψαν οτι το επεισόδιο είχε πρόβλημα με τον ήχο του, ως αποτέλεσμα να τρέχουνε όλοι την τελευταία στιγμή να βρούνε λύσεις. Αυτός ήταν και ο λόγος που είδαμε την πρεμιέρα κομμένη και μισοτελειωμένη. Στην επανάληψη του επεισοδίου το ίδιο βράδυ, το πρόβλημα είχε είδη διορθωθεί, γιαυτό είδαμε και το πρώτο επεισόδιο όπως έπρεπε. Το πρόβλημα λοιπόν ήτανε καθαρά τεχνικής φύσεως, και επειδή τα μηχανήματα δεν είναι πάντα με το μέρος των ανθρώπων, θα δείξουμε κατανόηση. Απόψε η συνέχεια της σειράς, ελπίζουμε ολόκληρη.

γράφει το ΤΗΛΕΦΤΥΑΡΙ

tileftiari@live.com
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α