Η ΕΡΤ είναι εδώ

Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2009

ΩΡΑ ΓΙΑ ΖΑΠΙΝΓΚ! Κινδυνεύω αν πώ τη γνώμη μου;

Τις τελευταίες μέρες έχουν δει τα μάτια μας αρκετά. Οι απειλές δεν έλειψαν, και ο λόγος είναι γνωστός. Τολμήσαμε να πούμε την γνώμη μας! Πώς τολμήσατε ρε να πείτε την γνώμη σας; Σταυρώστε με! (που λέει και η Έφη Σαρρή). Οι αντιδράσεις ήρθαν κυρίως απο τους Σιγματικούς, αφού η προηγούμενη μας αναφορά στην νέα τους σειρά, δεν άρεσε και τόσο. Το συγκρότημα του ΔΙΑ που κατάφερε να έχει στις τάξεις του ένα τηλεοπτικό σταθμό, μια "φάουσα" περιοδικά και ραδιόφωνα, ενοχλείτε απο ένα μπλοκ απλά και μόνο επειδή λέει την γνώμη του, τόσο αυτό όσο και οι επισκέπτες του που παρεπιπτόντως είναι και πολλοί. Απλά να ενημερώσουμε μερικά απο αυτά τα παιδιά, οτι με τις απειλές τίποτα δεν κερδίζεις. Θα μπορούσαμε και εμείς με την σειρά μας να βγάλουμε όλα τα άπλυτα σας στην φόρα, και τα πικάντικα, αλλά εμείς δεν θα το κάνουμε. Γι αυτό τις απειλές, αφήστε τες για το προεδρικό, ή νομίζετε δεν τα μάθαμε. Αυτά για το συγκεκριμένο θέμα και ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθουμε.

Εκτός όμως απο τα πιο πάνω, είχαμε τις τελευταίες μέρες και την έναρξη του "Get on stage" όπου είδαμε λίγο πολύ αυτό που αναμέναμε. Το Μέγκα Κύπρου, γνωστό για την δυσκολία του στην δημιουργία δικών του παραγωγών, τόλμησε, αλλά το αποτέλεσμα δεν έπεισε. Εκτός απο το φτωχό μοντάζ, δεν μας έδωσαν την ευκαιρία να γνωρίσουμε τους διαγωνιζόμενους ουτοσώστε να γίνει πιο άμεσο. Είδαμε σκηνές απο όλα τα παιδιά, αφού όλες οι μανάδες θα ήταν στο σπίτι να δούν τα αγγελούδια τους, και δεν πρέπει να μείνει καμιά δυσαρεστημένη. Με άλλα λόγια, ήτανε μια πρόχειρη αντιγραφή του X Factor, που για τα δεδομένα του καναλιού ήτανε υποφερτή. Παρα το αποτέλεσμα δεν παύει να δείχνει το Μέγκα Κύπρου οτι επιτέλους ξύπνησε, γι' αυτό και εμείς τους συγχαίρουμε.

Η σειρά "Πανσέληνος" έρχεται την Δευτέρα στις 19:10 και αυτή με την σειρά της για να μπει στην μάχη της τηλεθέασης. Το έξυπνο διαφημιστικό σποτάκι που μας εξηγεί σε γενικές γραμμές την ιστορία που θα ακολουθήσει, μας κίνησε το ενδιαφέρον. Στο τραγούδι της σειράς, υπογράφει και πάλι τους στίχους ο Κωνσταντίνος Οδυσσέως, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Εμείς θα περιμένουμε να δούμε τόσο τον Μέμο Μπεγνή, όσο και την Μαριάννα Σάντη, και ελπίζουμε η ιστορία να έχει τόσο ενδιαφέρον όσο είχε και το διαφημιστικό σπότ. Δευτέρα 19:10 στον Αντ1.

Την ίδια ώρα και μέρα, έρχεται απο το Σίγμα και ο 2ος κύκλος της σειράς "Σε φόντο κόκκινο". Μαζί με τον Δημητρη Τοκαρή, το σενάριο υπογράφει και η Μαρία Αβρααμίδου, μαζί με την Μαρία Ιωάννου που πρωταγωνιστεί στο "Μπάτσο αγάπη μου" και την Έλενα Χριστοφόρου. Εμείς θα περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας και είμαστε αρκετά περίεργοι. Θα είναι στην παρέα μας και πάλι ο Γιάννης Βόγλης, ο Τζώρτζογλου, η Κάτια Νικολαϊδου, και τα άλλα παιδιά εξ Ελλάδος; Θα έχουμε νέα πρόσωπα εκπλήξεις στην σειρά; Αυτά λοιπόν την Δευτέρα στις 19:10 απο το Σίγμα.

Και μια απορία. Το "Συν και Πλήν" ακόμα προβάλλεται;

γράφει το ΤΗΛΕΦΤΥΑΡΙ


tileftiari@live.com
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α