Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ....

άμπα τζαι ησυχάσουμεν δηλαδή.....

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
  • απόψε τελικά τα βραβεία του MAD και από το ΡΙΚ που διαφημίζει άρον-άρον ότι θα προβληθούν απόψε ζωντανά από τον ALPHA. Έτσι μπράβο, εν κανεί που τους διούμε μια φάουσα ριάλια, τουλάχιστον να πιάνουν τόπο!

  • Αχ, να μας ακούετε έτσι και όταν σας τα λέγαμε για τον Λαζόπουλο.....

  • ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ, SPOILERS για την εψεσινή ΑΙΓΙΑ, αν δεν την ειδετε προχωρήστε πιο κάτω...
  • Εποσχιερέτησεν μας και η ΑΙΓΙΑ ψες το βράδυ. είχαμε κάποιες εξελίξεις, αναμενόμενες βέβαια, (εγκυμοσύνη της Παντελούς, είσοδος ενός νέου προσώπου στη σειρά, ο μισταρκός ο Δημητρός ζητά το χέρι της Ππινούς και προλαβαίνει την σπουρτόλοη Ορθοδοξία που ετοιμάζεται να πάρει εκδίκηση, ο Γιώρκατσος παύει να είναι πλέον Τσαούσης -ίσως η πιο απρόβλεπτη και ωραία εξέλιξη-), αλλά κάποια θέματα εξακολουθούν να μένουν ανοιχτά, όπως η βασική ιστορία με το "μεάλο θανατικό", όπου εκεί νομίζαμε ότι θα είχαμε κάποιες καινούργιες πληροφορίες, ίσως και επίλυση της ιστορίας, ώστε στο νέο κύκλο ν'αρχίσει κάτι άλλο -ελπίζουμε να μην παρατραβήσει τελικά η ιστορία και να κουράσει-, αλλά δεν τελικά ή ακόμη το θέμα με το παιδί της Μαλούς που εκεί που μας έβαλαν το δίλημμα Λεοντής ή Κωνσταντής, αφού έβγαλαν από το παιχνίδι τον Λεοντή, τώρα σιγά σιγά αφήνουν απ' έξω και τον Κωνσταντή; Τέλος πάντων, ο Λεοντής οδεύει για τη χώρα, όπου θα μπει στη φυλακή και η Παντελού μένει πίσω με θκυο σσσσιείλη καμένα και με ένα μωρό στην κοιλιά.
Πολλά λοιπόν θέματα έχουν τεθεί στο τραπέζι ώστε να κρατήσουν σε αγωνία το κοινό όλο το καλοκαίρι και να στηθεί με ανυπομονησία μπροστά στην tv και τον επόμενο χειμώνα. Τα κατάφεραν ωραία λοιπόν οι σεναριογράφοι και για του χρόνου οψόμεθα....
  • ενδιαφέρουσα η άποψη του ΝΕΚΑΤΟΜΕΝΟΥ για το "μεάλο θανατικό", πως συνδέεται ίσως κατά κάποιον τρόπο με το 74 αλλά προσωπικά δεν το νομίζω. Εμένα πάλι γιατί μου θυμίζει κάτι κυπριακά τραγούδια με δράκους και νερό και βασίλισσες;

  • ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΥΛΛΑ;

  • καλά πάλι πλάκα μας κάνετε; ΕΜΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΥΛΛΑ και ακόμη που μας ανεχτήκατε εν ώρα εργασίας στο Φικάρδου. ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ.....

  • ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ! Στις 6 Ιουλίου στην Ελίτα. Οι δύο Κύπριοι της Αγγλίας, Δημήτρης και ο Λάκης, που κατέπληξαν τη Βρεττανία και το παγκόσμιο με τις χορευτικές τους φιγούρες στο "ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ, ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ" μιλούν αποκλειστικά στην Ελίτα Μιχαηλίδου! Τελικά ακόμη και ντάλα καλοκαίρι υπάρχει τηλεόραση τελικά! Καλό!
  • ξέχασα να σας πω και για το ΧΑΡΑ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ. Πολύ με ξενέρωσε η σκηνή που η εξαδέλφη λόγω ζήλιας σκοτώνει τη ΧΑΡΑ με ένα απλο σπρωξιματάκι. Αυτό το είχαμε καταλάβει πολύ πιο πριν και περιμέναμε την ανατροπή που τελικά δεν ήρθε. Παρόλα αυτά πολύ καλό και το τελευταίο επεισόδιο.

τα λέμε και πλης σταματήστε το θέμα για τον ΜΠΑΤΣΟ και εβαρέθηκα. Άραγε να αρχίσω να βλέπω το ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ πέρκι λυθεί το πρόβλημα;


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α