Η ΕΡΤ είναι εδώ

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Ο "Πρωινός Καφές" έφτασε στο τέλος του

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR CHANNEL, ο "Πρωινός Καφές" έφτασε στο τέλος του. Σχετικά με δημοσίευμα της ιστοσελίδας, η Πρωινή Εκπομπή τελειώνει οριστικά.

Όπως αναφέρει :

"Μετά από σχεδόν 20 χρόνια, η μακροβιότερη εκπομπή της ιδιωτικής τηλεόρασης ο «Πρωινός Καφές», ολοκληρώνει τον κύκλο της, έχοντας το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο με το οποίο ξεκίνησε στις αρχές του 1990.

Όμως, όπως σας είχαμε επισημάνει εδώ και μέρες, από τα μέσα Σεπτεμβρίου, η «συνταγή» της ξανθιάς ναζιάρας παρουσιάστριας, με το πλούσιο μπούστο, η οποία μαγείρευε ρωτούσε για τα ζώδια και μετέτρεπε το πλατό σε πίστα για να χορέψει και να τραγουδήσει, τελειώνει οριστικά."


Την θέση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής παίρνει :


"ένα νέο concept, το οποίο έρχεται από την Αμερική, το λεγόμενο info-tainment, που συνδυάζει την ενημέρωση με την ψυχαγωγία. Την εκπομπή «10:00-13:00 μαζί», όπως θα λέγεται πλέον το πρωινό του Ant1, θα παρουσιάζει το δίδυμο των Γιώργου Καραμέρου και Σπύρου Χαριτάτου."



Σύμφωνα με το άρθρο της εφημερίδας Espresso, θέλει την Ευγενία Μανωλίδου να παρουσιάζει ένα νέο σόου. Αναλυτικά λέει ότι :


"Δεν θα προσθέσει τελικά στο βιογραφικό της τον «Πρωινό καφέ» η Ευγενία Μανωλίδου. Η παρουσιάστρια που ονειρεύτηκε να διαγράψει τη δική της πορεία στην ιστορία της μακροβιότερης εκπομπής της ελληνικής τηλεόρασης έφτασε στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιε. Η μπουμπούκα δεν πρόλαβε να αποδείξει το ταλέντο της στο... ψήσιμο του καφέ, παρ’ ότι ήταν πανέτοιμη να δοκιμάσει την τύχη της απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη. Το όνειρο τελείωσε πριν καν αρχίσει και η ίδια βρέθηκε προ τετελεσμένου γεγονότος. Μάλιστα, ένα 24ωρο αργότερα της ανακοινώθηκε πως θα μοιραστεί το νάζι της με τους «διάσημους» χορευτές στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν, παρουσιάζοντας το αμερικανικό project «Dancing with the stars»."


Σχετικά με την παρουσίαση της νέα πρωινής εκπομπής info-tainment, θα αναλάβει το δίδυμο Γιώργος Καραμέρος και Σπύρος Χαριτάτος.


Ο Δημοσιογράφος συμπληρώνει ότι :


"Η… αυτοκρατορία του «Πρωινού καφέ» ανήκει πια στο παρελθόν και μαζί και ο τίτλος της. Το δίδυμο καλείται να αντιμετωπίσει τη «βασίλισσα» Μενεγάκη στον ALPHA και την πεντάδα (Παπαδάκης, Ουγγαρέζος, Καινούργιου, Νομικού, Αραμπατζή) στο ΜEGA. Χρησιμοποιεί νέα όπλα, ποντάροντας και σε στήλες τεχνολογίας και gadgets, κι εύχεται να βγει κερδισμένο. Ο «Πρωινός καφές» από αυτήν τη σεζόν θα λέγεται «10 με 1 μαζί» και θέλει τους νέους παρουσιαστές να μας ενημερώνουν για το τι συμβαίνει στη χώρα μας και στον κόσμο, δίνοντας παράλληλα έμφαση στην ψυχαγωγία που να ανταποκρίνεται κυρίως στις ηλικίες 15-44, το «μαγικό» νεανικό κοινό στο οποίο στοχεύουν και φέτος όχι μόνο ο ANT1 αλλά όλοι! Το μόνο που θα μείνει ανέπαφο από τη «μανία» αλλαγής που έχει κυριεύσει τους ιθύνοντες του AΝΤ1, που προσπαθούν πώς και πώς να χτυπήσουν την Ελένη, όμως μοιάζει σαν να τους έχει... καταραστεί κάποιος και δεν μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση, είναι το σκηνικό, το οποίο θα υποστεί μερικές μικρές και αναγκαίες αλλαγές ώστε να μπορέσει να υποδεχτεί τις νέες ενότητες της εκπομπής. Φυσικά, η Λίτσα Πατέρα -η άλλη σταθερή αξία της εκπομπής- θα παραμείνει στο πόστο της! Το δίδυμο Γιώργος Καραμέρος - Σπύρος Χαριτάτος ολοκλήρωσε προχθές Παρασκευή την παρουσίαση της εκπομπής «7 με 11 μαζί», παραχωρώντας τη σκυτάλη στον Γιώργο Παπαδάκη. Εχει είκοσι ημέρες στη διάθεσή του να οργανώσει την εκπομπή του κι έπειτα θα μας κλείνει το μάτι από το «γυαλί» σερβίροντας καφεδάκι!"


konstantinospan@hotmail.com


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α