Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΥΛΑΚΤΟΥ: Ο ΝΕΑΡΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ "ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ"

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΣΤΟ GOOGLE ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΩ.
Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΥΛΑΚΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΚΗ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ "Ο ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ" -ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ "ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΣ" ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ-, ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΠΕΡΑΣΜΑ ΩΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑ "ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ" ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ "ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ" ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΥ -ΕΚΕΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ, ΜΗΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΚΡΟΦΙΛΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΠΕΝΝΥ; -
ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ "ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ", ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΔΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΙΑΚΚΑ, ΔΕΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ORDINO.GR.

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α