Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2009

CYPRUS MOVIES: ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ!

Μετά από αρκετό καιρό δοκιμαστικής περιόδου και ενός μικρού διαστήματος που είχε τεθεί εκτός λειτουργίας, η ιστοσελίδα CYPRUS MOVIES επαναλειτουργεί από χθες πλέον κανονικά με νέο σχεδιασμό, που κάνει το site πιο λειτουργικό και εύχρηστο για τους επισκέπτες του.

Το site παραμένει στο βασικό του στόχο που είναι να προσφέρει σε όλους τους Κύπριους απόδημους αλλά και τους φοιτητές του εξωτερικού τη δυνατότητα να παρακολουθούν κυπριακές και ελληνικές σειρές σε σχεδόν ταυτόχρονη προβολή με την Κύπρο, ενώ παράλληλα επιδιώκει και τη συνεχή του ανάπτυξη απευθύνοντας έκκληση σε όλους, όσοι μπορούν, να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια που γίνεται για την διαδικτυακή προβολή των κυπριακών και ελληνικών σειρών της νέας τηλεοπτικής περιόδου, αλλά και παλαιότερων, λειτουργώντας έτσι και σαν ένας "μικρός" αρχειοφύλακας της κυπριακής τηλεόρασης. Παράλληλα, στην πλοήγησή σας στο site θα βρείτε επίσης τηλεοπτικά νέα, τους πίνακες τηλεθέασης από την agb, τα προγράμματα των κυπριακών καναλιών κ.α.

Η σελίδα λοιπόν δηλώνει πανέτοιμη ενόψει της νέας τηλεοπτικής περιόδου 2009-10 και περιμένει όλους εμάς που είμαστε εντός ή εκτός Κύπρου να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες που μας παρέχει.

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α