Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΤΟΙΧΕΙΑ AGB - EΒΔΟΜΑΔΑ 24/08/2009 - 30/08/2009

Γεια σε όλους! Καλή εβδομάδα, καλό μήνα, καλό φθινόπωρο και καλή καινούρια σεζόν να έχουμε όλοι! Επιστρέφω στις αναρτήσεις μετά από απουσία αρκετών ημερών, με την ανάλυση απο τα στοιχεία της AGB για την εβδομάδα που μας πέρασε - την τελευταία του καλοκαιριού (24/08/2009 - 30/08/2009). Μέσα σ' αυτή την τηλεοπτική χρονιά θα έχω περισσότερες και πιο συχνές αναλύσεις - πάντα σχετικά με την AGB - με τα νούμερα και την πορεία διαφόρων εκπομπών που μπορεί να μην μπαίνουν στις πρώτες εκπομπές της εβδομάδας. Επίσης, θα συνεχίσω την "Στιγμή της Παράνοιας", με το 2ο επεισόδιο να έρχεται λίγο μετά απο την επίσημη έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν.


ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ
Όπως φυσικά αναμενόταν, ο ποδοσφαιρικός αγώνας ΑΠΟΕΛ - Κοπεγχάγη, ως ο πιο σημαντικός αγώνας στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ, θα είχε πολύ ψηλή τηλεθέαση όπου κι' αν θα προβαλλόταν. Την μετάδοση, για καλή του τύχη, ανέλαβε το ΣΙΓΜΑ, και με τα αρκετά καλά ποσοστά που κατέγραψαν τα 2 ημίχρονα του αγώνα κατέλαβε τις 2 πρώτες θέσεις στον πίνακα με τις 20 πρώτες εκοπμπές, ενώ ήταν καταλυτικός ο ρόλος του για να καταλάβει το ΣΙΓΜΑ την πρώτη θέση στα κανάλια. Σίγουρα η πρόκριση στους ομίλους χαροποίησε όλους εκεί στο ΣΙΓΜΑ με μια μεγάλη χαρά, καθώς αν καταφέρουν να παίρνουν τα δικαιώματα του αγώνα και στους ομίλους τότε θα πρέπει να περιμένουν αρκετά ψηλά ποσοστά, σαν κι' αυτά που κατέγραφαν οι περσινοί αγώνες της Ανόρθωσης. Ο αγώνας της περασμένης Τετάρτης, κατέγραψε 54.0% στο πρώτο ημίχρονο και 64.3% στο δεύτερο, ενώ η όλη εκπομπή από το ΣΙΓΜΑ κατέγραψε 36.4% τερματίζοντας στην 11η θέση. Άλλες 2 θέσεις στον πίνακα με τις 20 πρώτες εκπομπές πήγαν στο ΣΙΓΜΑ, χάριν σε ένα άλλο αγώνα, αυτό μεταξύ της Barcelona και της Shakhtar.

"ΠΑΤΗΣΕ" 3ΑΔΑ!
Συνεχίζει την καλή και σταθερή της πορεία η σειρά "Την Πάτησα" που παρόλο που είναι το 2ο καλοκαίρι που παίζει επανάληψη, βρίσκεται πολύ ψηλά στον πίνακα με τις πρώτες 20 εκπομπές. Πιο συγκεκριμένα,με 7 επαναλήψεις της η σειρά κατέλαβε 7 θέσεις με ψηλότερες την 3η και 4η θέση. Με άλλα λόγια, αν δεν ήταν ο ποδοσφαιρικός αγώνας του ΑΠΟΕΛ, η σειρά θα βρισκόταν στην κορυφή.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι κανένα επεισόδιο της "Βασιλικής" δεν μπήκε στη
ν 20αδα, κάτι που σημαίνει ότι ο τηλεθεατής ψάχνει κάτι ευχάριστο, κάτι που θα του προσφέρει γέλιο, και αυτά τα βρίσκει στο "Την Πάτησα". Ψηλότερο ποσοστό για το "Την Πάτησα" το 29.6% της Δευτέρας.

"ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ" ΣΤΙΣ ΑΝΑΛΑΜΠΕΣ
Μεγάλη αστάθεια παρουσιάζεται στα νούμερα που καταγράφουν οι επαναλήψεις της σειράς "Επιστροφή", αστάθεια που παρουσίαζε η σειρά και στην πρώτη της προβολή στην σεζόν που πέρασε. Μπορεί η μια επανάληψη να έφτασε μέχρι και την 5η θέση με ποσοστό 23.9% αλλά την αμέσως επόμενη μέρα η σειρά κατέγραψε 16% κολλώντας στην 24η θέση. Οι αναλαμπές λοιπόν συνεχίστηκαν για την "Επιστροφή" και στις επαναλήψεις. Τώρα, με το τέλος και των επαναλήψεων της σειράς, το ΣΙΓΜΑ επέλεξε για εκείνη την ώρα να δείχνει και 2ο επεισόδιο της "Βασιλικής" για να τελειώνει κι' αυτή σιγά - σιγά και μπας και γράψει κανένα ψηλότερο ποσοστό.

Όσο αφορά τα ποσοστά που κατέγραψαν οι σταθμοί, όπως προανέφερα το ΣΙΓΜΑ βρέθηκε στην κορυφή κυρίως λόγω ποδοσφαίρου, με τα δορυφορικά να τερματίζουν στη δεύτερη θέση μόλις μπροστά από το τρίτο ΡΙΚ1. Το "Την Πάτησα" σήκωσε όλο το βάρος για τον ΑΝΤ1, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να το βοηθήσει να φτάσει μέχρι την 4η θέση και ποσοστό 16%. Στην τελευταία θέση και πάλι το PLUS.

Αυτά για την προηγούμενη εβδομάδα. Τα λέμε λοιπόν ξανά σύντομα με περισσότερη AGB.

tv_maniac


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α