Η ΕΡΤ είναι εδώ

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΙΓΜΑ - ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ 2009-2010

Το ΣΙΓΜΑ ελπίζει να βρεθεί την σεζόν που ξεκινά σύντομα στην κορυφή, με τη βοήθεια των Κυπριακών του παραγωγών. Όπως κάθε χρόνο, επενδύει πολλά σ'αυτές. Φέτος το ΣΙΓΜΑ θα μείνει με 2 μόνο Κυπριακές σειρές, η μια εκ των οποίων συνεχίζεται απο την περσινή σεζόν.

ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

Ποικιλία ηθοποιών στη νέα σειρά μυστηρίου του ΣΙΓΜΑ. Δυνατό σημείο της η ανάμειξη έμπειρων ηθοποιών με νέους ταλαντούχους ηθοποιούς με πολλές προσδοκίες. Σταθερές αξίες, ηθοποιοί με άφθονο ταλέντο όπως η Άλκηστις Παυλίδου, η Έλενα Ευσταθίου και οι εξ Ελλ
άδος Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Δέσποινα Μπεμπεδέλη μαζί με τους πολύ υποσχόμενους Μαρίνα Μανδρή και Ανδρέα Φυλακτού ποντάρουν στην επιτυχία. Ο σεναριογράφος Γιώργος Τσιάκκας, γνωστός απο μεγάλες επιτυχίες στην Κυπριακή τηλεόραση, όπως το "Βουράτε Γειτόνοι", η "Βασιλική" και το "Μίλα Μου", συνεχίζει με το δεξί του χέρι στην επιτυχία, τον σκηνοθέτη Θεόδωρο Νικολαίδη.

ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ:
+ Περιπέτεια, Δράση, Αγωνία. Όλα αυτά για τα οποία μας προετοιμάζει το τρέηλερ.
+ Καλή σκηνοθεσία χωρίς προχειρότητες
+ Ενδιαφέρουσα και μη επαναλαμβανόμενη πλοκή

ΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ:
- ΚΛΑΜΑ!
- Υπερ
βολές στο σενάριο, μόνο και μόνο για να έχει η σειρά περισσότερη αγωνία, περιπέτεια και δράση (βλ. Φόντο Κόκκινο)
- Επανάληψεις στους διαλόγους (βλ. Μίλα Μου)

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:

Σε όλες της σειρές υπάρχει αυτό που λέμε η αποκάλυψη! Ο ηθοποιός που κλέβει την παράσταση. Σ'αυτή τη νέα σειρά εγω ποντάρω πολλά στη Μαρίνα Μανδρή. Το ταλέντο της το γνωρίζουμε ήδη. Με ένα δυνατό σενάριο, πιστέυω οτι σίγουρα θα αφήσει πίσω της τον "Μπάτσο" και θα είναι η αποκάλυψη της σεζόν.

Summary: Θέλουμε να δούμε τη σειρά περισσότερο απο μια φορά, και όχι "ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ"!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ


ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ

Η άλλη Κυπριακή σειρά του ΣΙΓΜΑ, συνεχίζεται απο πέρσι και δεν είναι άλλη απο το "Σε Φόντο Κόκκινο". Μια σειρά που είχε πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης, αρκετά καλή και ενδιαφέρουσα πλοκή και πολύ καλές ερμηνείες. Με λίγες προσθήκες στο δυναμικό της και όλους τους ηθοποιούς να συνεχίζουν απο πέρσι, ελπίζει να γράψει και φέτος τα ίδια νούμερα. Και αυτή η σειρά, όπως και το "Μόνο μια φορά" ποντάρει σ'αυτή την ανάμειξη έμπειρων και γνωστών ηθοποιών με νεαρούς ηθοποιούς. Σημαντικές παρουσίες είναι αυτές του Γίαννη Βόγλη, του Στράτου Τζώρτζογλου, της Κάτιας Νικολαίδου και των "δικών" μας Σταύρο Λούρα και Αντρέα Τσουρή. Καλά στοιχεία έδειξαν ήδη οι ταλαντούχοι Ανδρέας Γεωργίου, Φανή Σωκράτους και Έλενα Λιασίδου.Το σενάριο γράφει μια 4μελής ομάδα που αποτελείτε απο τον Δημήτρη Τοκαρή, τη Μαρούλλα Αβραμίδου, το κορίτσι του "Μπάτσου" Μαρία Ιωάννου και την Έλενα Χριστοφόρου, ενώ η σκηνοθετική επιμέλεια ανήκει στον Νικόλα Κόκκινου.

ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ:
> Δανάη Χρίστου
> Κατερίνα Λο
ύρα
> Ευαγόρας Θεοδ
οσίου

ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ:

+ Ανατροπές, συγκινήσεις και περισσότερες αποκαλύψεις
+ Γρηγορότερους ρυθμούς

+ Λιγότερες επαναλήψεις στους διαλό
γους

ΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ:

- Άλλες υπερβολές, όπως αυτή της τελευταίας σκηνής την προηγούμενη σεζόν
- Άλλους δημοσιογράφους του ΣΙΓΜΑ να παίζουν στη σειρά (βλ. Ελίτα, Χρύσανθος, Δημόπουλος). Εκτός κι'αν είναι η Μελενεγάκη!!
- Τον Τσιμιτσέλλη να έρχεται για ένα επεισόδιο και μετά να τον βλέπουμε ξανά σε 10 επεισόδια. Ή να μείνει ή να φύγει ο άνθ
ρωπος!

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:
Δεν περίμενα το "Σε Φόντο Κόκκινο" για να μιλήσω για το άφθονο ταλέντο των Στα
ύρο Λούρα, Γιάννη Βόγλη, Κάτια Νικολαίδου και Στράτο Τζώρτζογλου, έτσι κανείς απο τους πιο πάνω δεν θα μπορεί να θεωρηθεί η αποκάλυψη της νέας σεζόν. Πρόβλεψη μου είναι οτι στη δεύτερη σεζόν θα λάμψει το άστρο του Ανδρέα Γεωργίου. Ο νεαρός ηθοποιός έδειξε απο πέρσι πως διαθέτει το ταλέντο, και το σενάριο προσφέρεται για να κάνει πολύ καλές ερμηνείες που θα τον απογειώσουν.

Summary: Η σειρά μπορεί να συνεχίσει την περσινή καλή της πορεία. Περιθώριο για πρόοδο πάντα υπάρχει όμως!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ


60 ΛΕΠΤΑ
Συνεχίζονται τα "60 λεπτά" με τον
Χρύσανθο Τσουρούλλη και την ομάδα του και φέτος. Στην παρουσίαση και την σύνταξη θα βρίσκεται ο Χρύσανθος, την επιμέλεια για τα ρεπορτάζ και τις έρευνες έχει η Νατάσα Ευριπίδου και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Σάββας Χατζηγεωργίου.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΠΕΜΠΤΗ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ώρα 23:00
ΜΕΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: Κάθε Πέμπτη στις 23:00


ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΙΤΑ





Συνεχίζει και η Ελίτα το ... βιολί της για ακόμα μια χρονιά στο ΣΙΓΜΑ. Η εκπομπή "Με Την Ελίτα" ελπίζει να συνεχίσει την καλή πορεία που έχτισε και ακολουθεί τα τελευταία χρόνια. Με άλλη θεματολογία, κυρίως γύρω απο ιστορίες του 1974, επιστρέφει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την επιμέλεια έχει αναλάβει η ίδια και ο εκλεκτός για τη σκηνοθεσία είναι ο Σάκης Διαμαντόπουλος.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ώρα 15:45
ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: Καθημερινά στις 15:45




ALLAN DALLON

Παρά τις φήμες για διακοπή της σειράς, το δίδυμο Μέμνων Σωτηρέλλης και Γιώργος Ρούσσος πρόκειται να συνεχίσουν για 2η χρονιά τη σατιρική τους εκπομπή, "Allan Dallon".

Ελπίζουμε να είναι ανανεωμένη, με πιο έξυπνο χίουμορ και λιγότερα κλιπς απο το διαδύκτιο και περισσότερη σάτιρα γύρω απο την Κυπριακή - και όχι μόνο - τηλεόραση!


tv_maniac


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α