Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009
Έρκουνται [με μια κάσια φούξια γραβάτες]
ΑΠΝΤΕΪΤ:
Μόλις επερηέλαβε το ο γιουττούμπης πριν κανένα δίωρο. Πάντως το οτι εβάλαμε το λινκ πάνω πριν το γιούτουμπ εν σημαίνει πως το μπλογκ έκαμε αποκλειστικό;
Αρκέφκουμε με μια σκηνή μήτιγκ διαφόρων γραβατωμένων κουστουμο-μπανκερ-επιχειρηματο-λογιστές να τζερραθκιάζουνται. Τζαι τότε ακούεται ένα ρυθμικό χτύπημα τζαι η συζήτηση σταματά.
Στην άλλη άκρα του δωματίου ένας [άγνωστος] βρακάς τζαι ένας γνωστός μας μιτσής στήννουν μια ταπέλα.
Τζαι δαμέ ππέφτουν τα taglines: "που τες 21 του Σεττέβρη κάχε Δευτέραν τζαι Τρίτην ύστερις που τα νέα-"
"Αίγια Φούξια" Ττού! [όπως τον Αρχιεπίσκοπο, πτου πτου να μεν τους μμαθκιάσουμε].
Τζαι οι γραβάτες έχουν γενεί... φούξια:
Ίντα θέλει να πει ο ποιητάρης; Ό,τι τζαι να 'ναι το σημαντικό νόημα επιάαμεν το. Τζαι εγκρίνουμεν την νέα καρτουνοειδή γραμματοσειρά που με κάμμει να υποψιάζουμαι πως το μπράντιγκ της σειράς ανανεώννεται. Άτε, όπως είπε ένας παρέας μου, τζαιρός να δούμε τζαι τ-σιερτς. Εγώ ένα φεντζάνι με κανένα ρητό της Μαλούς εγόραζα το.
Αναγνώστες
ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER
Μανιφέστο του blogger
1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.
2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.
3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.
4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.
5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.
6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.
7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.
8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.
9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.