Η ΕΡΤ είναι εδώ

Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2009

ΩΡΑ ΓΙΑ ΖΑΠΙΝΓΚ ! Διαφημιστικό σποτάκι αγάπη μου...

Πρεμιέρα απο εδώ, πρεμιέρα απ' εκεί, λίγο πολύ, τα έχουμε μπερδέψει. Άντε να ξεκινήσουν με το καλό. Επειδή το μόνο που έχουμε δει μέχρι τώρα είναι τα διαφημιστικά σποτάκια των σειρών δεν μπορούμε να πούμε και πολλά. Αν και αρκετή περιέργεια μου έκανε το "Μόνο μια φορά", που αν η σειρά είναι τόσο καλογυρισμένη όπως οι σκηνές στο σποτάκι, τότε θα είναι στις προτιμήσεις μας. Είδαμε και το διαφημιστικό της "Αίγιας Φούξια Νο2" που αν και καταλάβαμε το σκεπτικό του εμπνευστή, οτι η "αίγια" μπαίνει παντού και όλοι είναι φούξια, μπορούσε να κάνει πολύ καλύτερα απο αυτό. Αν την ταμπέλα την κρατούσε ας πούμε η "Πελλομαλού" και έμπαινε σε αυτούς τους χώρους, νομίζω πολύ καλύτερο θα ήταν. Αλλά ποιοι είμαστε εμείς να λέμε και ιδέες;

Πολύ περιέργεια έχουμε και για το "Get on stage", του Μέγκα Κύπρου (ναι αληθεια, το κυπριακό Μέγκα) που ως γνωστό οι ηλικίες που λαμβάνουν μέρος σε αυτό το διαγωνισμό ταλέντων είναι κάτω των 18. Περιέργεια έχουμε να δούμε, αν σε περίπτωση που πάνε εκεί παιδιά "φρούτα" σαν αυτά που βλέπουμε και στο X Factor, κατα πόσο θα τα εκθέσουνε, και να γελάει ο κόσμος εις βάρος τους. Γι' αυτό προσοχή κ. Χουλιάρα μου. Καλά είναι τα νούμερα, αλλά να μην θυσιάσουμε τα παιδιά στο βωμό της AGB.

Και επειδή το ζάπινγκ δεν σταματά, πέφτουμε στην 45η επανάληψη συγκεκριμένου επεισοδίου του τηλεπαιχνιδιού "Ταυτότητα". Και πρίν αυτοπυρποληθώ, πέφτει το διαφημιστικό σποτάκι της σειράς "Σε φόντο κόκκινο" και αναρωτιέμαι αν έχουνε κάνει καινούριο, ή αν χρησιμοποίησαν το ίδιο το περσινό, επειδή διαφορά δεν βρήκα.

Στο Ζάπινγκ επεσα στο ΡΙΚ και στην παλιά κυπριακή σειρά "Οι απέναντι ", όπου είδα την αξέχαστη Βάνια Κωνσταντίνου, που μας άφησε στα 72 της χρόνια, ανήμερα Καθαρά Δευτέρας. Μια ηθοποιό που θυμόμαστε όλοι, μέσα απο τη σειρά "Μανώλης και Κατίνα" που άφησε την δική της ιστορία, και στην συνέχεια μέσα απο τη σειρά "οι Τάκκοι". Μια ηθοποιό που έδωσε αρκετά στο χώρο, και ήταν αρκετά αγαπητή στους συναδέλφους της. Ο ηθοποιός δεν είναι αυτός που κάνει δυο τρία περάσματα απο την τηλεόραση, αλλά αυτός που αντέχει μέσα στο χρόνο, και τις δυσκολίες αυτού του επαγγέλματος, επειδή δεν τρώνε όλοι με χρυσά μαχαιροπίρουνα. Ηθοποιοί όπως την Δώρα Κακουράτου, Αντρέα Αργυρίδη, Ηράκλη Γιωργαλλή, Κώστα Παπαμαρκίδη, Έλλη Κυριακίδου, έχουνε αφήσει την δική τους ιστορία... και ακόμη συνεχίζουν.


ΤΗΛΕΦΤΥΑΡΙ

tileftiari@live.com
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α