Η ΕΡΤ είναι εδώ

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΠΕΜΠΕΔΕΛΗ: "ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ..."

ΜΙΑ......ΗΘΟΠΟΙΟ!
ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΑΚΚΑΣ ΘΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ....
ΕΥΧΗ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟ "ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ" ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΔΙΔΑΚΤΙΣΜΟΣ!
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΑ ΤΡΕΙΛΕΡΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ 7 ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ, ΑΥΤΌ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ, ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΠΟΝΤΑΡΕΙ Ο ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ. ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΚΥΠΡΙΟΣ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ....
Υ.Γ.: ευχαριστώ πολύ το CYPRUS MOVIES για το ανέβασμα του βίντεο!

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α