Η ΕΡΤ είναι εδώ

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΩΣ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ALPHA - SIGMA;

Χθες διαβάσαμε στο ανανεωμένο "C" του Πολίτη πως σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του περιοδικού μετά τη λήξη της συνεργασίας μεταξύ ALPHA και ΡΙΚ, μέρος του προγράμματος του ALPHA και συγκεκριμένα τα ΔΗΜΟΦΙΛΗ προγράμματα ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ, ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ και ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ θα προβάλλονται πια από τη συχνότητα του ιδιωτικού καναλιού SIGMA, αλλά οι "πικάντικες" λεπτομέρειες και αυτές που σε κάνουν να γελάς με τα χάλια των μέσων μαζικής ενημέρωσης στην Κύπρο είναι άλλες και μάλιστα έχουν πολιτικές προεκτάσεις... Οπως διαβάζουμε σήμερα στον "Π", ο κ. Χατζηκωστής του SIGMA βιάζεται να παρουσιάσει τις εκπομπές του ALPHA που εξασφάλισε το κανάλι του στους διαφημιστές και έχει βάλει στόχο να πείσει ΡΙΚ και ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ πως το ΡΙΚ πρέπει να υποχωρήσει και να τους επιτρέψει να αρχίσουν από τον Οκτώβρη την προβολή των προγραμμάτων που έχουν αγοράσει. Με ποιά επιχειρήματα προσπαθεί να το καταφέρει αυτό; Με το να περάσει το μήνυμα στο ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ότι το συγκρότημα ΔΙΑΣ θα αλλάξει στάση στο ΚΥΠΡΙΑΚΟ!!!!!!

Δεν ξέρω αν τα όσα διαβάζουμε στο δημοσίευμα ισχύουν, αλλά έλα Παναγία μου, δηλαδή σα να λέμε: "ή τον ALPHA ή το ΚΥΠΡΙΑΚΟ;, ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΠΟΙΟ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;"!!!!!!


ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ Ή ΤΙΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ, ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ, ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΑΝ ΤΑ ΑΡΝΙΑ.
ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ.....ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...

ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ "Π":
* Το Cappuccino αποκάλυψε χθες τη συμφωνία Άλφα με το Σίγμα, η οποία ξεκινά από το 2010. Βεβαίως μένει μια σημαντική λεπτομέρεια. Η νέα περίοδος προγραμμάτων ξεκινά τέλος Σεπτεμβρίου και μέχρι το Δεκέμβριο τα δικαιώματα του Άλφα τα έχει το ΡΙΚ. Τι θα κάνει άραγε το ΡΙΚ; Θα ξεκινήσει να προβάλλει τις σειρές του Άλφα για τρεις μήνες, διαφημίζοντάς τις, για να τις παραδώσει το Γενάρη στο Σίγμα; Δεν αποκλείεται, μιας και έχει ξαναγίνει αυτό. Γι' αυτό λοιπόν ο κ. Χατζηκωστής του Σίγμα, που θέλει από τώρα να διαφημίσει δυνατό πρόγραμμα και να κλείσει σημαντικά διαφημιστικά πακέτα, έβαλε λυτούς και δεμένους να πειστεί το ΡΙΚ να παραχωρήσει από τώρα τα προγράμματα αυτά (μιλάμε για Αλ Τσαντίρι Νιους, Πάμε Πακέτο και άλλα). Σημαντικός μοχλός πίεσης για τον κ. Χατζηκωστή είναι και το Προεδρικό. Ναι, καλά ακούσατε! Λέει στους εκεί πάνω αφελείς ότι το Σίγμα θα αλλάξει στάση στο Κυπριακό αν του κάνουν το χατίρι. Την ίδια ώρα βέβαια ενημέρωσε το επιτελείο του στη Σημερινή και το Σίγμα να κατεβάσουν τους τόνους τις επόμενες μέρες ώσπου να γίνει το δικό του. Στη συνέχεια, τους είπε, θα ξαναρχίσουμε γιατί η λύση που φέρνει ο Χριστόφιας είναι απαράδεκτη.

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ, μαθαίνουμε πως το PLUS δεν ενδιαφέρεται για το πρόγραμμα του ALPHA, καθότι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον STAR, ενώ το κανάλι διαψεύδει το δημοσίευμα της OFFSITE σχετικά με πώλησή του στο....SIGMA!

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α