Η ΕΡΤ είναι εδώ

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

ΩΡΑ ΓΙΑ ΖΑΠΙΝΓΚ ! Πρεμιέρα ποτζί πρεμιέρα ποδά.

Αρκετές πρεμιέρες είχαμε τις τελευταίες μέρες, και είδαμε και εμείς όπως κι εσείς, τις νέες σειρές που μας σερβίρουν τα κανάλια. Είδαμε και την έναρξη του 2ου κύκλου (πάμε για δεύτερον κύκλον κοπέλιαα) της σειράς "Αίγια Φούξια". Ο καλύτερος κριτής δεν είναι άλλος απο τον κόσμο, και ετσι απο τα λίγα που άκουσα να λέγονται, το γενικό συμπέρασμα είναι "μιά απο τα ίδια". Η πρεμιέρα ανέβηκε σε μεγάλα νούμερα και ήταν αναμενόμενο αφού όλοι περίμεναν να ξανα ξεκινήσει η σειρά, άσχετα με το τί θα έδειχνε. Η υπερβολική αυτοπεποίθηση φαίνεται να καθησύχασε αρκετούς απο την σειρά, αλλα είμαστε σίγουροι ότι σιγά σιγά όλα θα καλυτερέψουν. Δεν πρέπει να έχουνε παράπονο εκει στον Αντ1 διοτι όταν ανεβάζεις απο μόνος σου τον πήχη και περιαυτολογείς όλο το καλοκαίρι για την σειρά που έγραψε ιστορία, φυσικό είναι και ο κόσμος να έχει ψηλές απαιτήσεις. Αυτό δεν σημαίνει οτι ξαφνικά έχασε το χιούμορ του ο Λώρης και η Χριστιάνα, γι αυτό και εμείς θα περιμένουμε και την συνέχεια. Βγάζω το καπέλο στην μικρή "Κίκα" η οποία συνεχίζει απο εκεί που έμεινε πέρσι, όπως και στην Άννα Μονογιού. Θρυλική η σκηνή με την "Ππινού" να χορεύει μπροστά απο το νέο της "αμόρε". Δώρα Κακουράτου απλά υποκλίνομαι.

Μάθαμε ένα κουτσομπολιό (ας είναι καλά το email μας απο κάτω) οτι στην σειρά "Άλλα Ντάλων" που ξεκινά για δεύτερη σεζόν, θα έχουνε στην παραγωγή ένα πρόσωπο έκπληξη. Πρόκειται για τον Andy Ahana γνωστό στο διαδίκτυο κυρίως για το τραγούδι του " Typical Κυπρέα". Η γνωριμία όπως μάθαμε έγινε όταν περσι έδειξαν βίντεο του στην εκπομπή τους που πήραν απο το youtube χωρις να δώσει την συγκατάθεσή του. Αυτός επικοινώνησε μαζί τους να ζητήσει τα ρέστα, και το αποτέλεσμα γνωστό. Τελικά καλός τόπος να ψωνίζεις το youtube. Η εκπομπή που θα ξεκινήσει σύντομα, μαθαίνουμε οτι θα είναι αρκετά διαφορετική απο πέρσι και αυτό φάνηκε και απο τα διαφημιστικά σποτάκια.

Το ζάπινγκ μας έφερε και στην νέα σειρά μυστηρίου "Πανσέληνος" και οφείλω να ομολογήσω οτι με έκανε να κολλήσω για λίγο και να την παρακολουθήσω. Πολύ έξυπνος ο τρόπος που δίνεται το σενάριο αφου συνεχώς μας δίνει πράγματα που έγιναν χωρίς κατ' ανάγκη να ακολουθείτε η χρονολογική σειρά που έγιναν τα γεγονότα. Η Μαριάνα Σάντη συνεχίζει να μας ξαφνιάζει ευχάριστα με την ερμηνεία της, και ελπίζουμε οι δυσκολίες μιας καθημερινής σειράς, να μην επηρεάσουν την ποιότητα αυτού που είδαμε μέχρι τώρα.

Το ζάπινγκ μας έφερε και στην εκπομπή "Έχεις μέσον" όπου είδαμε και πάλι τον Λουκά Φουρλά, να έχει το γνωστό ύφος του "Ρομπιν Χούτ" προστάτη των φτωχών και βασανισμένων. Παρ' όλα αυτά βοηθάει η εκπομπή, και ο απλός κόσμος έχει ένα τρόπο να βρει λύση στα προβλήματά του.

Μια απορία. Υπάρχει και άλλο άτομο εκτός απο εμένα που κάθεται η ώρα 5 το πρωί να δει την σειρά τα "Εγκλήματα" απο τον Αντ1 επειδή έχει αϋπνίες; Όχι; Να αρχίσω να ανησυχώ λέτε; Δεν πειράζει :P

γράφει το ΤΗΛΕΦΤΥΑΡΙ

tileftiari@live.com
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α