Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΤΟΙΧΕΙΑ AGB - EΒΔΟΜΑΔΑ 07/09/2009 - 13/09/2009

Γεια σε όλους και καλή εβδομάδα να έχουμε. Καταρχάς να πω από τώρα ότι σήμερα η ανάρτηση θα είναι πολύ πιο μικρή, αφού θα φύγω για μια εβδομάδα στο εξωτερικό σε λίγες ώρες, και δεν έχω αρκετό χρόνο για την κανονική μας ανάρτηση. Θα επιστρέψω όμως πριν από την επόμενη Τρίτη, για την ανάλυση των στοιχείων της τρέχουσας εβδομάδας.

ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ" ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ;
Την προηγούμενη Κυριακή είχαμε την πρεμιέρα της σειράς "Μόνο Μια φορά" η οποία κατέλαβε την πρώτη θέση σε όλη την εβδομάδα. Το πρώτο επεισόδιο, με Τηλεθέαση Μέσου Λεπτού 9.7% τερμάτισε στην πρώτη θέση, με το γενικό μερίδιο τηλεθέασης να ανέρχεται στο 30.9%. Σίγουρα δεν είναι και ότι πιο ψηλό αλλά είναι ακόμα αρχή, και σημασία έχει να κρατηθούν τα ψηλά ποσοστά και στη συνέχεια. Πάντως το πρώτο επεισόδιο άφησε κάποιες υποσχέσεις, έδειξε ότι πρόκειται για μια προσεγμένη σειρά και τώρα όλοι περιμένουμε να δούμε αν θα συμφωνήσει και η AGB...

SUPER ΑΙΓΙΑ!
Και το ζέσταμα για το δεύτερο κύκλο της "Αίγιας Φούξια" καλά κρατεί! Όπως πρίν 2 εβδομάδες, έτσι και στην προηγούμενη, η σειρά κατέλαβε πολλές θέσεις στον πίνακα με τις πρώτες 25 εκπομπές της εβδομάδας. Επτά, συγκεκριμένα, ήταν οι θέσεις που κατέλαβε η σειρά με τις επαναλήψεις της την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι αυτές οι 7 θέσεις ήταν οι θέσεις 2-7. Το ψηλότερο γενικό μερίδιο τηλεθέασης το κατέγραψε το επεισόδιο της Παρασκευής, με 31.9% (πιο ψηλό από αυτό του "Μόνο Μια Φορά"...), ενώ η ψηλότερη ΤΜΛ ήταν την ίδια ημέρα, με το ποσοστό να ανέρχεται στο 9.0% τερματίζοντας στη 2η θέση.

ΘΑ ΤΟΥΣ "ΦΑΕΙ OLUS"!!
Πολύ καλή εβδομάδα για τις επαναλήψεις της εκπομπής "Fatus Olus" του ΡΙΚ. Η εκπομπή κατέλαβε 3 θέσεις στις πρώτες 25, με την ψηλότερη θέση να είναι η 11η και η ΤΜΛ να ανέρχεται στο 5.4%.

Καλά τα πήγε επίσης η σειρά "Μπάτσο Αγάπη μου" που με τις επαναλήψεις της κατέλαβε 4 θέσεις, με ψηλότερη τη 13η. Ας ελπίσουμε ότι με πρόοδο στη νέα σεζόν η σειρά θα συνεχίσει από εδώ που σταματά τώρα από πλευράς τηλεθέασης.

Όσο για τους σταθμούς, στην πρώτη θέση τερμάτισαν τα ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ με ποσοστό 19.4%, αφήνοντας το ΣΙΓΜΑ 2% πιο πίσω στη 2η θέση. Τρίτος τερμάτισε ο ΑΝΤ1, με 17%, και μετά ακολούθησε το ΡΙΚ1 με 14.3%.

Αυτά και για σήμερα... Συγγνώμη για τη σύντομη ανάλυση, θα τα πούμε καλύτερα σε μια εβδομάδα από σήμερα!!

Τα λέμε!


tv_maniac


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α