Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΤΟΙΧΕΙΑ AGB - ΕΒΔΟΜΑΔΑ 31/08/2009 - 06/09/2009


ΑΝΤΕ, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ...

Γεια σε όλους και καλή εβδομάδα! Μπήκαμε για τα καλά στη νέα σεζόν. Ξεκίνησαν απο χθές πολλές άλλες εκπομπές στην Κυπριακή τηλεόραση και αυτό που πλέον απομένει είναι να αρχίσουν και οι υπόλοιπες την ερχόμενη εβδομάδα, όπως και οι Κυπριακές σειρές προς το τέλος του μήνα! Οι επαναλήψεις θα συνεχίσουν να μας κυνηγούν για 1-2 εβδομάδες ακόμα, όπως έγινε και στην εβδομάδα που πέρασε σύμφωνα με την AGB. Στην κορυφή βρέθηκε η "Αίγια Φούξια" που και στις επαναλήψεις γράφει καλύτερα νούμερα απο τις άλλες εκπομπές. Δύο θέσεις στην πρώτη δεκάδα κατέλαβε η επανάληψη της σειράς "Μπάτσο Αγάπη Μου", και 3 θέσεις το "Πάμε Πακέτο". Για πρώτη φορά στη 20αδα, και συγκεκριμένα στην 20η θέση, τερμάτισε ένα απο τα 10 επεισόδια της "Βασιλικής" που προβλήθηκαν την περασμένη εβδομάδα. Στην 18η θέση και οι "Heroes" του ΑΝΤ1.



ΑΙΓΙΑ ΦΟΥΞΙΑ
Προβλήθηκαν: 5 Επεισόδια
Θέσεις: 1η,2η,3η,4η + 10η
Ακόμα και στις επαναλήψεις η αγαπητή όλων "Αίγια Φούξια" κατάφερε να κερδίσει όλους τους άλλους και να καταλάβει τις πρώτες 4 θέσεις με 5 επεισόδια. Το 5ο επεισόδιο βρέθηκε λίγο πιο κάτω, στη 10η θέση. Οι φανατικοί όπαδοι της σειράς άρχισαν ήδη την προθέρμανση και περιμένουν πως και πως την έναρξη του 2ου κύκλου που ακτός απροόπτου θα είναι στις 28 Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε ας αρκεστούμε όλοι με τις επαναλήψεις...

ΜΠΑΤΣΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ
Προβλήθηκαν: 5 Επεισόδια
Θέσεις: 5η,9η,26η,29η + 75η
Προθέρμανση υπάρχει και για τον "Μπάτσο" με την επανάληψη του πρώτου κύκλου. Καλό είναι το γεγονός οτι έστω 2 απο τα 5 επεισόδια μπήκαν ψηλά στην 10αδα. Όμως, φανερή είναι η αστάθεια αφου τη μια μέρα βρέθηκε στην 75η θέση ενώ την αμέσως επόμενη 70 θέσεις πιο πάνω! Σίγουρα στο MEGA θα ελπίζουν ο νέος κύκλος να μην έχει τόση μεγάλη αστάθεια, αν θέλουνα να δουν καλύτερες μέρες...

ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Προβλήθηκαν: 10 Επεισόδια
Θέσεις: 20η,22η,28η,33η,37η,39η,47η + 66η
Πολύ φτωχά τα ποσοστά που καταγράφει η "Βασιλική", τουλάχιστον μπροστά σ'αυτά που έγραφε στην πρώτη της προβολή το 2005. Η ιδέα του ΣΙΓΜΑ να δείχνει και 2ο επεισόδιο της σειράς κάθε μέρα, δεν άλλαξε και πολλά, απλά έδωσε στο κανάλι περισσότερες θέσεις, κάτω όμως απο την 20η θέση. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός οτι 2 απο τα 10 επεισόδια της εβδομάδας έμειναν εκτός 100δας...

Εκτός 20αδας...
> Βρίσκουμε το Fort Boyard του ΣΙΓΜΑ. Κατέλαβε 4 θέσεις στις πρώτες 100, με ψηλότερη τη 48η και χαμηλότερη την 91η.
> Βρίσκουμε δύο "Απο Μέρα σε Μέρα"!! Συγκεκριμένα η εκπομπή της περασμένης Τετάρτης, με ΤΜΛ 3.4% τερμάτισε στην 46η θέση, ενω η εκπομπή της Τρίτης βρέθηκε στην 82η.
> Βρίσκουμε 4 απο τα 5 "CSI: ΜΙΑΜΙ". Ψηλότερη θέση της σειράς η 43η, ενώ χαμηλότερη η 76η.

Επαναλήψεις ... εξ Ελλάδος
> Δύο φορές μπήκε στην 100αδα το "Κωνσταντίνου και Ελένης". Ψηλότερη θέση η 31η.
> Μια θέση περισσότερη, δηλαδή 3 θέσεις, καταλαμβάνει η "Πολυκατοικία" με καλύτερη την 35η.
> Στην 67η θέση τερμάτισε ένα "Καφέ της Χαράς"
> Τερματίζοντας στην 68η και 87η θέση, το "Ευτυχισμένοι μαζί" κατέλαβε 2 θέσεις.

Στην 100αδα επίσης...
+ Το "Fatus Olus", καταλαμβάνοντας 4 θέσεις, με καλύτερη την 45η θέση.
+ "Η κουζίνα της μαμάς", 2 φορές (89η και 94η θέση)
+ Το "Θα σε δω στο πλοίο", σε 11 (!!) θέσεις. Ψηλότερη η 15η θέση, και χαμηλότερη η 79η.
+ "Οι Γενιές της Σιωπής" στην 51η, 80η και 85η θέση

ΑΠΟΡΙΑ:
Πώς γίνεται η "ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ" που την κάθε εκοπμπή την έδειξε στο ΣΙΓΜΑ τουλάχιστον 30 φορές, να εξακολουθεί να γράφει ΕΣΤΩ 22.4%;;;
Κι όμως, την περασμένη εβδομάδα η "Ταυτότητα" κατέγραψε γενικό μερίδιο τηλεθέασης 22.4%, με την Τηλεθέαση Μέσου Λεπτού, να ανέρχεται - ευτυχώς! - στο 2.6%, κάτι που έδωσε στην εκπομπή την 100η θέση. Ακόμα κι'έτσι όμως, εμένα μου κάνει εντύπωση αφού το κάθε επεισόδιο το έχουν δείξει πάρα πολλές φορές!! Ποιός ο λόγος να μας δείχνουν την εκπομπή ακόμα; Φτάνει πια!

Όσο για τους σταθμούς, το ΣΙΓΜΑ κατέλαβε την πρώτη θέση με 18.1%, το ΡΙΚ1 τη δεύτερη με 16.9% και ο ΑΝΤ1 την τρίτη με 16.4%.

Αυτά για την εβδομάδα που πέρασε! Επιτέλους πλησιάζει η μέρα που θα τελειώσουν οι επαναλήψεις και θα ξεκινήσουν τα νέα προγράμματα και οι νέες σειρές!

Τα λέμε!

tv_maniac


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α