Η ΕΡΤ είναι εδώ

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2009

ΩΡΑ ΓΙΑ ΖΑΠΙΝΓΚ ! Ένα πακέτο για την Ελίτα.

Στο καθιερωμένο μας ζάπινγκ λοιπόν πέφτουμε στον Λουκά Φουρλά Ρομπιν Χούτ, παρέα με την Αλεξανδρινού, στην εκπομπή "Έχεις μέσον". Και ενώ περιμένω να ακούσω τα προβλήματα των τηλεθεατών, ακούω την Γωγώ Αλεξανδρινού να απαντά στον τηλεθεατή "Την υπογραφή μας και κάτι άλλο, προσέχουμε που τα βάζουμε". Έγραψε και πάλι η Γωγώ μας.

Το ζάπινγκ συνεχίζεται και πέφτουμε στην Ελίτα Μιχαηλίδου που αποφάσισε να κάνει την εκπομπή της "Πάμε πακέτο" . Ως άλλη Βίκυ Χατζηβασιλείου, έφερε κοντά ένα άντρα και μια γυναίκα όπου είχαν να ειδωθούν εδώ και 35 χρόνια. Η γυναίκα ευρισκόμενη σε ένα λεωφορείο, εν καιρό πολέμου, μαζί με τα γυναικόπαιδα που απομακρύνονταν απο την μάχη, γνώρισε το 18χρονο τότε παιδί και του έδωσε χρήματα και παντούφλες, για να το βοηθήσει. Απο τότε λοιπόν είχαν να ειδωθούν μέχρι να βρεθεί η Ελίτα να τους φέρει κοντά.

"Μπάτσο αγάπη μου" λέει ο τίτλος της σειράς, και βλέπω μια κυπραία βαμμένη μαύρη, να υποδύεται την οικιακή βοηθό, και δεν μου πήρε και πολλά δευτερόλεπτα να βρω τί μου θυμίζει. Τον ίδιο ακριβώς ρόλο είχαμε και στην σειρά του Σίγμα "Η Βεντέτα" όπου η Ινδή "Κικίτσα" με τα "Yes madam" μας κράταγε συντροφιά. Παιδιά τί να σας πω, πρωτότυπη η ιδέα σας. Δεν ξέρω για εσάς, αλλα εμένα δεν μου τραβάει το ενδιαφέρον μια σειρά να την δώ, όπου αναφέρεται και έμμεσα βρίζει το "γαλάζιο συναγερμικό λευκωσιάτικο βουτυράκη" και την "βέρα ακελική του Στάλιν και του Λένιν".

Όσο για την εκπομπή "60 λεπτά" του Ευαγγελάτου της Κύπρου Χρύσανθου Τσουρούλη, φωτιές άναψε στην τελευταία εκπομπή την Πέμπτη. Ασχολήθηκε με ένα θέμα που παρα το οτι λίγο πολύ όλοι το γνώριζαν, κανένας δεν τολμούσε να το ανοίξει. Το γεγονός οτι μιλάμε για απίστευτα λεφτά στο χώρο του ποδοσφαίρου αυτό το ξέρανε όλοι, και για στημένους αγώνες είχαμε ακούσει, και τώρα απλά επιβεβαιώνεται. Η εκπομπή συνεχίζεται την μεθεπόμενη Πέμπτη λόγο της αργίας της 1 Οκτωμβρίου.

Όσο για το "X Factor", έπεσε και το πρώτο διαφημιστικό σποτάκι, και όπως είχαμε πει εδώ και καιρό, στο ρόλο του παρουσιαστή θα είναι και πάλι ο πατέρας Σάκης Ρουβάς, με την ίδια κριτική επιτροπή, και το θεωρώ απολύτως φυσιολογικό, επειδή όπως λένε και στο ποδόσφαιρο "ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις".

γράφει το ΤΗΛΕΦΤΥΑΡΙ

tileftiari@live.com
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α