Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

ΩΡΑ ΓΙΑ ΖΑΠΙΝΓΚ ! Κύριε Ρόμπιν μου, έχω ένα πρόβλημα...


















Η φωτογραφία τα λέει όλα. Μην φοβάστε, ο Λουκάς Φουρλάς είναι εδώ με την Γωγώ του. ΕΜΕΙΣ θα σας βοηθήσουμε, ΕΜΕΙΣ θα πάρουμε τηλέφωνο στον υπουργό, ΕΜΕΙΣ θα πιάσουμε στο δημαρχείο να σας κανονίσουμε το πεζοδρόμιο, ΕΜΕΙΣ θα πιασουμε τον διοικητή στον στρατό να δώσει άδεια στο γιο σας, ΕΜΕΙΣ θα σε βοηθήσουμε. ΕΜΕΙΣ ! Σαν προεκλογική εκστρατεία δεν μοιάζει; Με δόση πάντα χιούμορ και καλή διάθεση, για να μην ακούσω σχόλια του τύπου "άτε ολάν αφού βοηθούν τον κόσμον".

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου στις 21:20 έρχεται στον Αντ1 και το Χ Factor II. Ξεκινά ως γνωστό με τις ακροάσεις που έγιναν σε Ελλάδα και Κύπρο, και το γέλιο είναι δεδομένο. Και να δώ τώρα και την απομίμηση (βλέπε Get on Stage) πώς θα τα πάει. Οι κριτές ως γνωστό θα είναι και πάλι ο Θεοφάνους, Μουρατίδης και Καγκάκη. Ποιο έτοιμοι απο πέρσι, τόσο αυτοί όσο και ο Σάκης Ρουβάς που θα είναι ο παρουσιαστής, ετοιμάζονται να μας καταπλήξουν. Ίδωμεν.

Άλλαν Ντάλων η συνέχεια. 1 Οκτωβρίου θα κάνει την έναρξη της και η σατυρική εκπομπή του Σίγμα "Αλλαν Ντάλων" και όπως μαθαίνουμε θα είναι αρκετά διαφορετική απο πέρσι αφού έχουνε προστεθεί νέα άτομα στην παραγωγή. Ακούγονται αρκετά για την συγκεκριμένη εκπομπή, και εμείς δεν περιμένουμε τίποτα περισσότερο απο το να γελάσουμε. Εκτός απο τους δύο, Μέμνων Σωτηρέλη και Γιώργο Ρούσο, στην παρέα θα βρίσκεται και ο "typical κυπραίος" Ahana, αλλά και η Έλλη Μανώλη (μοντέλο). Τώρα αν θα δέσει το γλυκό, και αν θα τρώγεται είναι μια απορία που δυσκολεύομαι να σας λύσω.

Όπως προσέξατε, το ΡΙΚ ξεκίνησε να προβάλει την εκπομπή "Καφές με την Ελένη" παρα το ότι η συνεργασία ΡΙΚ και Alpha τελειώνει σε 3 μήνες. Το Σίγμα ως γνωστό θα προβάλει την πρωινή εκπομπή απο τον Ιανουάριο. Τί γίνετε όμως αν επαληθευτούν οι φήμες για αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη τέλος της σεζόν, και επιστροφή της στον Αντ1; Το Σίγμα αγόρασε προϊόν το οποίο αφού διαφημίσει στα περιοδικά του, ραδιόφωνα του (και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο έχουνε) θα το παραδώσει στον Αντ1;

Ποδοσφαιροποιημένη ήταν η εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους το απόγευμα της Τετάρτης, αφού είχε καλεσμένο τον εκπρόσωπο τύπου του ΑΠΟΕΛ τονΧατζηλιασή, τον παρουσιαστή του αθλητικού δελτίου του Μέγκα τον Αναστασίου, και τον αθλητικογράφο του Plus TV, Σάββα Κοσσιάρη. Η Χριστιάνα μας εκμεταλευόμενη τον μεγάλο αγώνα ποδοσφαίρου την Τετάρτη το βράδυ, του ΑΠΟΕΛ με την Chelsea είπε να τσιμπήσει και αυτή κανένα νουμεράκι. Πολύ όμορφη η Χριστιάνα μας, και με αρκετή θετική αύρα, δείχνει ότι ήρθε για να μείνει. Έκανε όμως την γκάφα της, επειδή ζωντανή εκπομπή χωρίς γκάφα δεν γίνετε. Βγαίνει ένας νεαρός στην τηλεφωνική γραμμή και αφου μιλάει, ακούγοντας την φωνή του η Χριστιάνα μας του λέει "Α, γυναίκα κέρδισε το δώρο;". Αφου κατάλαβε την γκάφα της, μας έσκασε ένα χαμόγελο αμηχανίας και συνέχισε. Ο νεαρός δεν φάνηκε να το χάρηκε ιδιαίτερα.

γράφει το ΤΗΛΕΦΤΥΑΡΙ

tileftiari@live.com
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α