Η ΕΡΤ είναι εδώ

Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2009

Η "ΑΙΓΙΑ" ΞΕΚΙΝΑ. ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ;

Πρεμιέρα απόψε για την "ΑΙΓΑ FUXIA". Η αγαπημένη μας κυπριακή κωμική σειρά επιστρέφει απόψε στις 9.25 στον ΑΝΤ1 με δεύτερο κύκλο , από τον οποίο αναμένουμε ακόμη πιο πολλά από το συγγραφικό δίδυμο Λώρη Λοϊζίδη-Χριστιάνα Αρτεμίου.

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ, ΓΙΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ:

Ήδη ο ΑΝΤ1 στο δελτίο τύπου του μας δίνει κάποιες πληροφορίες εν είδει ερωτήσεων ώστε να μας προϊδεάσει για το τί θα δούμε απόψε και στα επόμενα επεισόδια:

Η Παντελού είναι αναστατωμένη λόγω της εγκυμοσύνης της, ενώ ο Λεοντής αναρωτιέται αν θα μπορέσει να την ξαναδεί…
Πως θα αντιδράσει ο Μουχτάρης όταν μάθει για την εγκυμοσύνη;
Και ο Τσιαούσιης πως θα συντηρεί την οικογένεια του εφόσον έχει απολυθεί;
Θα παντρευτεί η Ππινού τον Δημητρό ή…… θα συναντήσουν και πάλι εμπόδια στον έρωτα τους;
Θα καταφέρει άραγε η Πελλομαλού να λύσει το μυστήριο του θανατικού και να βρει το παιδί της;

ενώ όπως είδαμε και στη φωτογραφία που κυκλοφόρησε στον τύπο, στη σειρά εκτός από τον Αντώνη Κατσαρή, θα δούμε δύο ακόμη νέους χαρακτήρες σε ρόλο guest, τον Ραουκκά (Χρίστος Παπαδόπουλος) και την Τσελέγκα (Πόπη Αβραάμ). Για το ρόλο τους δεν αποκαλύπτουμε κάτι περισσότερο, θα δείτε στη σειρά...

Στον πρώτο κύκλο οι σεναριογράφοι έλυσαν τον γρίφο με το θανατικό. Όλα ξεκίνησαν από τη διαμάχη του Μιχαήλη με τον Στασή, τον πατέρα του μισταρκού Δημητρού για τα κτήματά τους (βλ. βίντεο 2) και ο Μιχαήλης για να τον εκδικηθεί αποφασίζει να σκοτώσει τα ζώα του (βλ. βίντεο 1) βάζοντας δηλητήριο στην τροφή τους, αλλά για κακή του τύχη το νερό στο οποίο έβαλε το δηλητήριο κατά λάθος το πήρε η Λαμπηδόνα και το χρησιμοποίησε στο καφενείο της με αποτέλεσμα δεκαπέντε συγχωριανοί τους να πεθάνουν την ίδια μέρα. Συνοπτικά το θανατικό παρουσιάστηκε και στο 75 επεισόδιο, απ' όπου και το πιο κάτω βιντεάκι:Εμείς ξέρουμε με τη βοήθεια των σεναριογράφων, η Μαλού θα βρεί μόνη της τη λύση;

και εκτός από αυτό, θα βρει επιτέλους ποιός είναι ο γιός της;

Οι σεναριογράφοι κατάφεραν να αφήσουν υπονοούμενα σχεδόν για όλα τα παλλικάρια του έργου, τον Λεοντή, τον Φουσέκα, τον Κωνσταντή αλλά και τον Δημητρό. Οι δύο τελευταίοι είναι και οι βασικοί υποψήφιοι. Γιατί; Δείτε το βίντεο:

Είναι ο Δημητρός ο γιός της Μαλούς ή ο Κωνσταντής που μεγάλωσε μαζί του σαν αδελφός του; Σε ποιόν είπαν αλήθεια και σε ποιόν ψέματα;Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α