Η ΕΡΤ είναι εδώ

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΙΓΙΑ FUXIA 2: Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ!

Αυτά είναι 2 νέα τρέιλερς της αγαπημένης κωμικής σειράς ΑΙΓΙΑ FUXIA που επιστρέφει για το καθιερωμένο πια ραντεβού που έχουμε δώσει μαζί της κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 9.20

Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ του 2ου κύκλου είναι τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, γι' αυτό ετοιμαστείτε....

καλύτερα ομολογουμένως αυτά τα 2 τρέιλερς από το πρώτο, όμως τώρα που τα είδαμε και αυτά έχουμε συλλάβει το νόημα, αλλά και το μήνυμα που θέλουν να περάσουν τα βιντεάκια: όλοι οι εργασιακοί χώροι και όλοι οι τόποι θα γίνουν FUXIA!!!!

Να και το δελτίο τύπου του ΑΝΤ1 για τη σειρά:


ΑΙΓΙΑ FUXIA... is coming back...
ΑΙΓΙΑ FUXIA… o πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε…

Μετά από ένα καυτό καλοκαίρι…

Η σειρά που ανάτρεψε τα δεδομένα, που έσπασε τους κανόνες και καθιέρωσε το γέλιο, επιστρέφει δριμύτερη…

Οι αγαπημένοι κάτοικοι του Παλιοχωρίου επιστρέφουν και πάλι στις μικρές οθόνες, μπαίνουν στα σπίτια και την καθημερινότητα
μας… την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στις 9.20 το βράδυ...

ΠΑΙΖΟΥΝ:Δώρα Κακουράτου, Αντώνης Κατσαρής, Ηράκλης Γιωργαλλής, Ευτύχιος Πουλλαϊδης, Λένια Σορόκκου, Μιχάλης Μουστάκας, Βαλεντίνα Σοφοκλέους, Μαριάννα Καυκαρίδου, Άννα Μονογιού, Μαρίνος Χατζηβασιλείου, Χριστιάνα Αρτεμίου, Λουκία Πρωτοπαπά, Λώρης Λοϊζίδης, Έλια Ιωαννίδου, Χρίστος Γρηγοριάδης, Χριστόδουλος Μαρτάς, Στέλιος Θεοχάρους και οι μικροί Μαρία Αντρέου, Μάριος Γέρου και Ρεβέκκα Φοίβου.

Guests: Χρίστος Παπαδόπουλος, Πόπη Αβραάμ.

Σενάριο: Λώρης Λοϊζίδης, Χριστιάνα Αρτεμίου
Σκηνοθεσία: Νικόλας Κουμίδης
Διεύθυνση Παραγωγής: Έλσα Ταρτσίδου
Καλλιτεχνική Επιμέλεια : Χριστιάνα Αρτεμίου, Λώρης Λοϊζίδης
Εκτέλεση Παραγωγής : NON LINEAR PRODUCTION
Στίχοι: Μάγδα Ολυμπίου
Μουσική:
Δημήτρης Κοργιαλάς
Ερμηνεία: Ευριδίκη

Υ.Γ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ;


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α