Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΝΕΑ


MEGA

ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Με καινούριο λογότυπο, και με νέα θέματα μπαίνει στην νέα σεζόν η εκπομπή του MEGA, "ΓΙΑ ΣΕΝΑ'', με την Χριστιάνα Αριστοτέλους. Όπως υπόσχεται και η ίδια, θα μελετάμε μαζί της την Μόδα, την Αστρολογία αλλά θα φτιάχνουμε και νέες ή παλιές συνταγές, κάθε μέρα με τον γνωστό μάγειρα, Χρίστο Χριστοδούλου o οποίος αποχώρησε αυτή τη σεζόν από το ΡΙΚ και το "Επτά Δέκα".O καιρός έχει


SIGMA

Μόνο μια φορά

Στις 13/09 ημέρα Κυριακή και ώρα 21:30, κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά του SIGMA , "Μόνο μια φορά". Πολλές και διάφορες περιπέτειες έρχονται στην μικρή οθόνη της τηλεόρασης του SIGMA. Περιμένουμε να δούμε αρκετά, αλλά πάνω από όλα, ένα καλοφτιαγμένο και καλογυρισμένο έργο...

Σε Φόντο Κόκκινο

Έπεσε και το δεύτερο trailer της δραματικής σειράς του SIGMA “Σε Φόντο Κόκκινο”, η οποία συνεχίζει για δεύτερη σεζόν. Μία σειρά με άριστα νούμερα τηλεθέασης την περσινή σεζόν, η οποία ευελπιστεί να γράψει τα ίδια και καλύτερα φέτος, αφού μπαίνει πολύ δυναμικά με την πρεμιέρα της.

Με την Ελίτα

Συνεχίζει με τον ίδιο τίτλο το SIGMA, την εδώ και χρόνια επιτυχημένη κοινονική σειρά, “Με την Ελίτα”. Εδώ και πέντε συνεχόμενα χρόνια η εκπομπή άλλαζε συνεχώς όνομα με την αρχή κάθε νέας σεζόν. Φέτος όπως φαίνεται, το όνομα παραμένει το ίδιο με το περσινό, ενώ η εκπομπή κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, η ώρα 15:45.

ΑΝΤ1

Νέα σεζόν για όλα τα κανάλια, όπως και τον ΑΝΤ1 φυσικά...Ο οποίος κάθετε και περιμένει πότε θα αρχίσει το καινούριο πρόγραμμα για να παίξει όλες αυτές τις καινούριες του σειρές.

Νέα σίριαλ(ΑΝΤ1 Ελλάδος) :

Ελεύθερος κι ωραίος

Ο Μιχάλης, λαϊκό παιδί, με όνειρα, εξασκεί το...ευγενές επάγγελμα του ταξιτζή. Η Τατιάνα, άκρως φιλόδοξη και με διάθεση να ανέβει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, καλλονή, ευκατάστατη και έξυπνη, διατηρεί σχέση με έναν άντρα της τάξης της. Αυτοί οι δύο δεν θα γνωρίζονταν ίσως ποτέ αν η Τατιάνα δεν έμπαινε μετά από μια κηδεία στο ταξί του. Από εκεί και πέρα, ο Μιχάλης μπαίνει για τα καλά στη ζωή της και ένα δυνατό αίσθημα αναπτύσσεται μεταξύ τους. Πόσο μάλλον όταν εκείνος κάποια στιγμή κερδίζει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό στο λαχείο και αλλάζει ζωή και κοσμοθεωρία. Η πάλη των τάξεων στον έρωτα, δοκιμασμένη "συνταγή".

Ονειροπαγίδα

Έρωτα και μάλιστα κεραυνοβόλο, από την πρώτη ματιά, θα νιώσει ο Γιώργος Καραμίχος για τη Μαρία Σολωμού… Η σεναριογράφος Τίνα Καμπίτση, σε σκηνοθεσία Ολγας Μαλέα, έστησε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν μια όμορφη «Ονειροπαγίδα», την οποία θα δούμε από τον Οκτώβριο στον ΑΝΤ1. Η Μαρία Σολωμού θα υποδυθεί μια κακομαθημένη διευθύντρια περιοδικού, την Κατερίνα Λαδά, και ο Γιώργος Καραμίχος θα ενσαρκώσει τον ρόλο του Πέτρου Βαλλιάνου, ενός ναυτικού και χήρου με τρία παιδιά που ζει στα ορεινά ενός νησιού. Οι δυο τους θα συναντηθούν όταν η στριμμένη κόρη του μεγαλοεφοπλιστή Βύρωνα Λαδά (Τάσου Χαλκιά) μπαίνει ως νύφη σ’ ένα καΐκι για να παντρευτεί τον ανταγωνιστή του πατέρα της, τον Αγγελο Κομνηνό, χωρίς την ευχή του, αλλά αντί να πάει στο ξωκλήσι του νησιού πέφτει στη θάλασσα… και ξεβράζεται στα πόδια του Πέτρου… Και εκεί αρχίζουν τα ζόρια αλλά και τα καυτά φιλιά…

Ο πόλεμος των άστρων


Ένας Κριός και μια Ζυγός γνωρίζονται στις διακοπές τους κι ερωτεύονται.
Όταν επιστρέφουν στην Αθήνα, αποφασίζουν να συγκατοικήσουν και να παντρευτούν μέσα σε δύο μήνες. Ωστόσο, στην πορεία, διαπιστώνουν ότι ίσως να μην ταίριαζαν όσο πίστευαν αρχικά.
Το διαζύγιο είναι εν όψει, ωστόσο την τελευταία στιγμή κάτι καλό θα γίνει και τα πράγματα θα ανατραπούν.
Ο γνωστός αστρολόγος, Γιώργος Πανόπουλος, είναι αυτός που θα σχολιάζει, θα αναλύει και θα εξηγεί κάθε "ζωδιακή" σχέση.

Κύριος και κυρία Ζώνα


Σύμφωνα με το σενάριο της σειράς ο κύριος Στέφανος Ζώνας και η κυρία Αγάπη Ζώνα είναι το πιο αναγνωρίσιμο ζευγάρι της τηλεόρασης καθώς παρουσιάζουν μαζί το κεντρικό δελτίο του σταθμού με μεγάλη επιτυχία. Παρότι η ζωή του ζευγαριού δείχνει απόλυτα φυσιολογική ο Στέφανος διατηρεί παράνομη σχέση με τον γιο του καναλάρχη,,, αλλά και η σύζυγός του η Αγάπη είναι ερωτευμένη με έναν νέο ρεπόρτερ που θέλει να τον καταξιώσει δημοσιογραφικά.
Ο Στέφανος αποφασίζει να φύγει από το κανάλι και να σπάσει το χρυσό δίδυμο μετά από πρόταση του ανταγωνιστικού καναλιού που του δίνει στον λογαριασμό του πολλά – πολλά ευρώ.
Όταν το ακούει ο ιδιοκτήτης του καναλιού, ο κύριος Αρμάος, κατηγορεί τον Στέφανο για αχαριστία και τον σπρώχνει άθελά του μετά από έναν γερό καβγά. Ο Στέφανος χτυπά το κεφάλι του σε μια γωνία και μένει φυτό. Ο Αρμάος, βλέποντας να τον χτυπά η οικονομική καταστροφή, αποκρύπτει το γεγονός από όλους, προσλαμβάνει έναν ηθοποιό που είναι φτυστός ο Στέφανος και τον βγάζει στις ειδήσεις… Ο κακομοίρης ο ηθοποιός έχει να αντιμετωπίσει πλέον έναν κρυφό εραστή και την όμορφη γυναίκα του Στέφανου, την οποία ερωτεύεται τρελά.

Dr.Ρούλης

Η σειρά σηματοδοτεί την επάνοδο του Χάρη Ρώμα έπειτα από ένα χρόνο απουσίας. Δεν θα μπορούσε φυσικά να μην έχει κι εδώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο, σε μια καθαρόαιμη κωμωδία σαν αυτές που του χάρισαν τα απλόχερα 60αρια. "Από τα ψηλά στα χαμηλά" ήταν ο αρχικός της τίτλος, μια φράση που περιγράφει επακριβώς την υπόθεση: ένας μεγαλογιατρός, που τα χάνει όλα. Φίλοι και γνωστοί του γυρνάνε την πλάτη, μέχρι που μια φτωχή οικογένεια του δίνει χέρι βοηθείας. Οι περιπέτειες του δόκτορα, να προσαρμοστεί σε ένα καθόλου οικείο περιβάλλον, είναι το χαρτί με το οποίο ποντάρει ο Ρώμας να ξανακερδίσει το χαμένο του κοινό. Αν αξίζει, γιατί όχι;

Κάρμα

Πρόκειται για σειρά το σενάριο της οποίας υπογράφει η Βάνα Δημητρίου και δεν θα αποτελέσει τελικά τον συνδυασμό... εγχώριου και σεναρίου εκ Χιλής, όπως αρχικά είχε ακουστεί. Kεντρική ηρωίδα της σειράς είναι η Σμαράγδα Καρυστινού, μία 28χρονη φωτογράφος που μένει μόνιμα στην Αμερική. Η Σμαράγδα έφυγε από την Ελλάδα, μετά από μία τραγική εμπειρία. Έφερε ένα παιδί στον κόσμο, το οποίο, όμως, ο γιατρός της τής είπε πως γεννήθηκε νεκρό! Ο πατέρας του παιδιού δεν γνώριζε τίποτα για την εγκυμοσύνη αυτή. Τώρα η Σμαράγδα αποφασίζει μετά από μία πολύ καλή επαγγελματική πρόταση που δέχεται να επιστρέψει και πάλι στην πατρίδα της και στο ταξίδι αυτό την ακολουθεί και η φίλη της, Πέρσα Κροντηρά. Συγχρόνως με όλα αυτά, η Σμαράγδα θα κάνει κι έναν επιπόλαιο γάμο με έναν γιατρό, ενώ το... κάρμα της θα τη φέρει στον δρόμο του θετού πατέρα του παιδιού της (αφού τελικά το παιδί της όντως δεν θα έχει πεθάνει...), με τον οποίο θα ζήσει έναν παθιασμένο έρωτα...

Πληροφορίες για τα σίριαλ από το MEDIAKA NEA

Plus tv

Diet Please

Αυτή είναι η νέα κωμική σειρά του PLUS TV, η οποία υπόσχεται αρκετό γέλιο, αλλά και μία ευχάριστη συντροφιά...Ήδη αν προσέξατε, το trailer της σειράς “έπεσε” εδώ και δύο βδομάδες. Ελπίζουμε να είναι μία αρκετά καλή παραγωγή, μπας και κτυπήσει κανένα καλό νούμερο...

konstantinospan@hotmail.com


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α