Η ΕΡΤ είναι εδώ

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΤΟΥ "ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ" (28/9/09)

Με ελάχιστες αλλαγές στα σκηνικά και στα πρόσωπα, με την ίδια πετυχημένη θεματολογία και ομάδα συνεργατών -αν και με "παράπλευρες απώλειες", (βλ. φυγή της Αργυρώς)- και με τη γνωστή διάθεση της παρουσιάστριας, την οποία είδαμε με λίγα κιλάκια λιγότερα -επιτέλους, το "έραψε", για να δούμε για πόσο...- και με το δικό της κοντό μαλλί, ξεκίνησε φέτος το ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ! -ορίστε μας, τώρα αντιγράφει η αυθεντική την Μελενεγάκη ή μου φαίνεται;-


Μας έλειψε, αλλά θα την πω την αλήθεια μου ότι βαρέθηκα λίγο εώς πολύ στην αρχή γι' αυτό και έκανα και το zapping μου στους απέναντι, στους Καραμέρο-Χαριτάτο, οι οποίοι ξεκίνησαν ως πρωϊνάδικο και συνέχισαν ως Λυριτζής - Οικονόμου, πλαισιωμένοι από τις κυρίες Βίκυ Καγιά και Θεοφανία Παπαθωμά που έχουν πλούσια τα ελέη και φρόντισαν να το προσέξουμε αρκετά με τις ενδυματολογικές επιλογές τους. Καλοί ήταν, αλλά για να δούμε πόσο καιρό θα αντέξουν και αυτοί στην αρρένα που τους έριξε ο ΑΝΤ1!
υ.γ. ΤΟ ΡΙΚ1 φρόντισε να μη δούμε τους τίτλους έναρξης της ΕΛΕΝΗΣ, η οποία και εμφανίστηκε απότομα στις οθόνες μας, όπως είδατε και στο βίντεο. Να γκρινιάξουμε; Μπα!

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α