Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ -ΧΑΡΙΤΑΤΟΣ: ΧΥΝΟΥΝ ΤΟΝ "ΚΑΦΕ" ΑΠΟ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ


Επιτέλους, ο ΑΝΤ1 έβγαλε σήμερα δελτίο τύπου για τον "ΠΡΩΪΝΟ ΚΑΦΕ", τον οποίο όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος θα χύσουν για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια στις 28 Σεπτεμβρίου για να ξεκινήσουν, την ίδια ώρα που οι άλλοι θα κάνουν το παραδοσιακό, ελληνικό πρωϊνάδικο, την παρουσίαση μιας καινούργιας εκπομπής που βασίζεται στην ιδέα του ότι το δίπτυχο ενημέρωση και ψυχαγωγία μπορεί να βρει την καθημερινή εφαρμογή του...και στην ελληνική τηλεόραση!

Στην Κύπρο μπορεί να μην γνωρίζουμε τόσο πολύ τους παρουσιαστές, ξέρουμε όμως καλά τη συνταγή του πρωινάδικου που βασίζεται στην ενημέρωση και τη ψυχαγωγία -άρα και τί να αναμένουμε-, αφού αυτή καλά κρατεί στο νησί, τουλάχιστον στο ημικρατικό μας ίδρυμα, την ίδια στιγμή που το SIGMA πριν από ένα χρόνο "έσπασε" τον συνδυασμό, ακολουθώντας τη τάση που εώς τότε επικρατούσε στην ελληνική τηλεόραση. Για μας λοιπόν ο ΑΝΤ1 Ελλάδος δεν έχει να προτείνει κάτι καινούργιο, δεν πρωτοτυπεί σε κάτι, απλώς επαναφέρει κάτι από τα παλιά που έχει απλώς ξεχαστεί στην ελληνική τηλεόραση κυρίως λόγω της έλευσης και των μεσημεριανών εκπομπών, οι οποίες άλλαξαν άρδην και την έννοια του "ελληνικού πρωϊνάδικου". Παρόλα αυτά ίσως οι Κύπριοι τηλεθεατές εκείνη τη μέρα γυρίσουν τα τηλεκοντρόλ τους και στον ANT1 για τους δύο παρουσιαστές πιο πολύ, που θα συστηθούν ουσιαστικά για πρώτη φορά στο κυπριακό κοινό. Και αυτό, μόνο αν δε ξεχαστούν και δεν κολλήσουν στη Μενεγάκη, η οποία βάζω στοίχημα πως θα χρειαστεί όλη τη πρεμιέρα μέχρι να διηγηθεί την καλοκαιρινή τουρνέ της στα ελληνικά νησιά... Διαλέγετε και παίρνετε...

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α