Η ΕΡΤ είναι εδώ

Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2009

CAPUCCINO: ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ CAPUCCINO!

Ότι το TV Mania έχει αρχίσει εδώ και καιρό να χαλάει, και ότι στο τελευταίο του τεύχος κυρίως μας έχει απογοητεύσει πλήρω
ς, το είπε χθές to.telecontrol!! Αυτό που δεν σχολιάσαμε είναι η θεαματική αλλαγή του περιοδικού Capuccino ξεκινώντας απο το χθεσινό πρώτο ανανεωμένο τεύχος! Δίνοντας έμφαση στη σεζόν που ξεκινά, με έχει εντυπωσιάσει πραγματικά!


ΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ:

+ Η νέα στήλη "TV MUST-SEE LIST"

Τα καλύτερα της εβδομάδας σύμφωνα με το περιοδικό. Μας τα παρουσιάζουν σαν top 10, με μια μικρή περίληψη, τον σταθμο απο τον οποίο θα προβληθεί η εκπομπή και ποια ώρα! Πολύ καλή η νέα στήλη
, πρέπει να συνεχιστεί!


+
Το κομμάτι "NEWS + NOTES"
Τα τελευταία νέα και ειδήσεις απο το χώρο της τηλεόρασης σε ένα μεγάλο κομμάτι που χωρίζεται σε μικρότερα. Στις πρώτες σελίδες του News+Notes βρίσκουμε τελευταία νέα σχετικά με τις Κυπριακές παραγωγές που θα ξεκινήσουν σύντομα και νέα για Κύπριους δημοσιογράφους. Τελευταία νέα και αλλαγές απο τα κανάλια μας, σε συντομία στο κουτι "In brief". Περιποιημένα και ευκολοδιάβαστα, με έκαναν να χέρομαι που διαβάζω το περιοδικό!


+ Το "Hit List" της Αλεξίας Ιωάννου
Με χιούμορ και σαρκασμό σχολιάζει η Αλεξία Ιωάννου τελευταίες επίκαιρες ειδήσεις! Μας άρεσε πολύ, εμένα τουλάχιστον μου θύμισε τον παλιό καλό καιρό που το tv mania ειρωνευόταν όλα αυτά τα "κουφά" που ακούμε καθημερινά!


+ Η σελίδα "Trailer Park"
Όλα τα φετινά τρέηλερς μέχρι στιγμής, με σχολιασμό γύρω απο το tag line, το concept, τι αφορά και τι θυμίζει το κάθε τρέηλερ! Πολύ καλά και σωστά τα σχόλια και η όλη ιδέα για τέτοιο σχολιασμό τους! Χίλια Μπράβο! Πιο κάτω η εικόνα δείχνει την όλη σελίδα (κλικ για μεγέθυνση)

+ Το νέο κομμάτι "Q&A"
Άλλο ενα μέρος του κομματιού "News+Notes", όπου δημοσιεύτηκαν 4 ερωτήσεις απο αναγνώστες, και απαντήθηκαν απο τους δημοσιογράφους του περιοδικού. Με το μότο "Εσεις ρωτάτε, εμεις απαντάμε", το νέο αυτό κομμάτι φέρνει το περιοδικό πιο κοντά στους αναγνώστες. Εξαιρετική ιδέα!

+ Η αλλαγή στο "AGB Charts"

Μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει απο το Capuccino μια απλή σελίδα για την AGB, με 2 απλούς πίνακες και 4-5 συγκρίσεις των "απέναντι". Στο πρώτο ανανεωμένο τεύχος, με νέο και ακόμα πιο ευχάριστο τρόπο μας παρουσίασαν τις 10 πρώτες εκοπμπές σύμφωνα με την AGB στην Κύπρο και τις 5 πρώτες στην Ελλάδα, για την εβδομάδα που μας πέρασε. Καλή επίσης η ιδέα να σχολιάσουν και 1-2 εκπομπές που έμειναν εκτός πίνακα, και τα νούμερα που αυτές κατέγραψαν.


+ Το "News+Notes Bangee Zapping"
Ο Μαρίνος Νομικός με το χιούμορ και την αυθεντικότητά του, μας παρουσιάζει τις διάφορες εκπομπές, σε όλες της ώρες της ημέρας, πάνω στις οποίες ρισκάρουμε να πέσουμε κάνοντας zapping!! Πάντα με το δικό του μοναδικό τρόπο...

Το περιοδικό προτείνει επίσης τα καλύτερα που υπάρχουν στα συνδρομητικά κανάλια, έχει backstage απο την πρώτη "Καλημέρα" της Μέλανης και φυσικά τον τηλεοπτικό οδηγό για όλη την εβδομάδα! Μπράβο και πάλι μπράβο στο Capuccino για αυτή την μεγάλη αλλαγή και ολική μεταμόρφωση! Μακάρι και τα άλλα περιοδικά μας να κάνουν τέτοια πρόοδο!!

tv_maniac
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α