Η ΕΡΤ είναι εδώ

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

MINUSTV REPORT

Σας καλωσορίζω στο πρώτο "MINUSTV REPORT", το οποίο σκοπό έχει να σας ενημερώνει για τα τελευταία νέα των Κυπριακών καναλιών...Κάθε 2 εβδομάδες, ημέρα Κυριακή θα μπαίνει στο blog μία ανάρτηση του "MINUSTV REPORT" και θα σας κρατά ενήμερους για ό,τι συμβαίνει στο χώρο της Κυπριακής τηλεόρασης. Ξεκινάμε λοιπόν...


SIGMA - ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ - ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ


++Το SIGMA ανανεώνει το συμβόλαιο του με το STAR CHANNEL για ακόμη μια σεζόν, σύμφωνα με πληροφορίες του "MINUSTV REPORT". Φαίνεται όμως ότι το πρόγραμμα του καναλιού είναι περιζήτητο στην Κύπρο γιατί το STAR έχει δεχθεί και από άλλα Κυπριακά κανάλια πολλές προτάσεις.


++Νέα συνεργασία ξεκινάει το SIGMA, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικούCAPUCCINO. Το περιοδικό λέει πως το Κυπριακό κανάλι θα προβάλλει τα προγράμματα του ALPHA Ελλάδος, μετά από την λήξη της συνεργασίας του Ελλαδικού καναλιού με το ΡΙΚ.


Η ΚΕΝΕΒΕΖΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΡΙΚ


Θα κλείσει συμβόλαιο το ΡΙΚ για ακόμη μια χρονιά με την...Αίμη! Πληροφορίες λένε πως η Αιμιλία Κενεβέζου, έχει πλέον υπογράψει συμβόλαιο με το κρατικό κανάλι για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, αλλά και ότι το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου την θέλει και για την επόμενη σεζόν κοντά του!


ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΠΡΟΓΑΡΜΜΑΤΩΝ


ΡΙΚ ΕΝΑ


ΚΥΠΡΟΣ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ- ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 03/10


Η ΥΠΑΙΘΡΟΣ-ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 04/10


ΤΑ ΡΟΔΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ-ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10/10


ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11/10


ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΖΩΝΗ-ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12/10


ΡΙΚ2


ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ –ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10/10


ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ- ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11/10


ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ-ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11/10


ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ-ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 07/10


ΑΝΤ1


ΑΙΓΙΑ ΦΟΥΞΙΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 21/9


ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ - ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 21/9


ΣΙΓΜΑ


ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΙΤΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 14/96


60 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 17/9


MEGA


ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΟΡΕΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 19/9


ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 14/9


ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΟΝ - ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 14/9


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α