Η ΕΡΤ είναι εδώ

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Χωρίς καφέ η Μανωλίδου;

"ΡΙΖΙΚΕΣ αλλαγές αποφάσισαν να κάνουν υψηλά στελέχη του ΑΝΤ1 Ελλάδος στην πρωινή ζώνη του σταθμού και όπως φαίνεται, θ’ αλλάξουν τελείως και τα δεδομένα στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκυρίακου. Οι τελευταίες λοιπόν εξελίξεις θέλουν την Ευγενία Μανωλίδου να μένει οριστικά εκτός «Πρωινού Καφέ». Μάλλον, ο Μίνωας Κυριακού βλέποντας τα περσινά, όπου τρεις φορές άλλαξαν παρουσιαστές στον «Καφέ» δεν ήταν διατεθειμένος να ζήσει τα ίδια και φέτος. Προφανώς, δεν πίστευε ότι η Μανωλίδου θα τα κατάφερνε με τον ανταγωνισμό, γι’ αυτό και ζήτησε να γίνουν άμεσα αλλαγές. Και κάπου εκεί λέγεται ότι έπεσε η ιδέα από κάποιους, να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή, φέρνοντας τα πάνω κάτω στο σκηνικό της συγκεκριμένης ζώνης.

Λέγεται, λοιπόν, ότι έγινε σχετική πρόταση στον Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος την απέρριψε με τη μία. Ο γνωστός δημοσιογράφος δεν επιθυμεί να αλλάξει ζώνη και να εγκαταλείψει το «Καλημέρα Ελλάδα». Δεν είναι τρελός ο άνθρωπος να αφήσει την πρωινή του εκπομπή, που εδώ και 20 χρόνια είναι μονίμως πρώτη, για να κάνει πειράματα έχοντας απέναντι την Ελένη Μενεγάκη. Το επικρατέστερο σενάριο μέχρι στιγμής λέει ότι τη θέση της Ευγενίας παίρνουν ο Καραμέρος με τον Χαριτάτο, με μια εκπομπή που θα συνδυάζει ενημέρωση με lifestyle. Να εγκαταλείψουν δηλαδή το πρωινό το Σαββατοκυρίακο και να μετακινηθούν στην καθημερινή πρωινή ζώνη. Όπως όμως τονίζει ο ΑΝΤ1 Ελλάδος «δεν υπάρχει οριστική απόφαση για το δίδυμο και δεν αποκλείεται να υπάρξει άλλη έκπληξη». Πάντως, αν τελικά το κανάλι προχωρήσει σε αυτή τη ριζοσπαστική αλλαγή, αφήνει ακόμα μεγαλύτερο πεδίο ελευθερίας στον Άλφα αφού θα είναι ο μοναδικός σταθμός με ζωντανό πρόγραμμα («Μες στην Καλή Χαρά») στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκυρίακου! Όσο για τη Μανωλίδου; Έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 και λογικά όλο και κάπου θα την αξιοποιήσουν. Το πιο πιθανό είναι να της δώσουν μία εβδομαδιαία εκπομπή, αφού η «Στιγμή της αλήθειας» κόπηκε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης."

Μόλις αυτά γράφτηκαν και δημοσιεύθηκαν από την Μαρίνα Χρήστου, στο χθεσινό φύλλο, της εφημερίδας "Ο Φιλελεύθερος".

Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα του STAR CHANNEL (03.09.2009) στην ιστοσελίδα του, δηλώνει ότι :

"Μετά την «πόρτα» που έφαγε η Ευγενία Μανωλίδου από τον ΑΝΤ1 και ειδικότερα από μεγαλοστέλεχος του σταθμού, το κανάλι του Αμαρουσίου έσπευσε να εκδώσει ανακοίνωση για να της... χρυσώσει το χάπι, με το οποίο όμως ουσιαστικά δεν αναφέρει τίποτα για την ταμπακιέρα, πέρα από μια σειρά κολακευτικών σχολίων για το πρόσωπό της.

Στην ανακοίνωση, ο σταθμός αισθάνεται την ανάγκη να «διευκρινίσει ότι η συνεργασία του με την κα Ευγενία Μανωλίδου είναι εξαιρετική και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία στο πρόσφατο παρελθόν». Επίσης, επισημαίνεται ότι «μαζί της διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις, εκτιμά ιδιαίτερα τις ικανότητές της και τις προοπτικές της για μια λαμπρή τηλεοπτική καριέρα και είναι στα άμεσα σχέδιά του η συνέχιση αυτής της συνεργασίας».

Ωστόσο δεν αναφέρεται λέξη για την απομάκρυνσή της από τον«Πρωινό Καφέ», στον οποίο τόσον καιρό μας διέρρεαν από το Μαρούσι ότι θα ενταχθεί. Οι τελευταίες πληροφορίες, πάντως, θέλουν τους Γιώργο Καραμέρο και Σπύρο Χαριτάτο να αναλαμβάνουν τελικά την παρουσίαση της μαροβιότερης εκπομπής του ΑΝΤ1."


konstantinospan@hotmail.com


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α