Η ΕΡΤ είναι εδώ

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

put the telecontrol down, μπορείς ;;;










ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΟΥΣ ΟΡΕΞΗ.....
Με μια μέρα καθυστέρηση ξεκίνησε το «ριάλιτι μαγειρικής» του MEGA με παρουσιαστές το Χρίστο Χριστοδούλου και τη Στέλλα Νικολάου. Σάββατο μας το έταζαν, Κυριακή τελικά κάτσαμε στο τραπέζι. Σούβλα από τους μικρούς εθελοντές, μελιτζάνες από τον πρόεδρο, ανθούς από την πρώτη κυρία, χωριάτικη σαλάτα από τον σεφ και οι μπουκίες αρχίζουν να μπαίνουν στο στόμα αργά αργά από τους συνδαιτυμόνες την ώρα που ο πρόεδρος αναλαμβάνει τη δύσκολη αποστολή να βγάλει όλη την εκπομπή με τις διηγήσεις του για τα περί της κουζίνας και τις γευστικές του προτιμήσεις. Στο μισό πλάνο ο πρόεδρος στο άλλο μισό η κ.Στέλλα να παιδεύεται με τις μεγάλες μπουκιές που έβαζε στο στόμα. Αυτό ήθελε να δούμε ο σκηνοθέτης, αυτό είδαμε! NO COMMENT που λένε και στο Εuronews...

Χρίστος και Στέλλα βέβαια δεν παρέλειψαν για σκοπούς προώθησης της εκπομπής, να περάσουν προς τα έξω και τη σχέση τους, δίνοντας φιλάκια στους τίτλους έναρξης –μπλιαχ!-.....Καλά ντε, δε σας δώσανε να κάνετε και το “LOVE BITES”!


ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΓΑΜΟ. ΜΑ ΤΖΙΑΙ ΣΕΙΣ; ΟΥΦΦΦΟΥ!!!!
Αν και ήδη ειπώθηκαν πολλά στο blog για την πρεμιέρα της ΑΙΓΙΑΣ, πρέπει οπωσδήποτε να πω κάτι, έτσι για να μη λέτε ότι όλο καλά λόγια λέμε και κάνουμε προπαγάνδα.
Γέλασα πολύ με το «δεν υπάρχει» α λα Τάμτα φόρεμα της Λαμπηδόνας, το Δέλτα του Έβρου, με το τραγούδι του γάμου που δεν βρέθηκαν ακόμη τα λόγια, τη Λαμπηδόνα που έφτασε μέχρι τη Λεμεσό επειδή δεν έβλεπε που πήγαινε –εν τω μεταξύ, τέλεια η ιδέα για αυτά τα «easter eggs» (τις κρυμμένες bonus σκηνές)!!!-, το τιμολόγιο του Παπα-Σκούλουκου για την τέλεση του μυστηρίου στην εκκλησία του κ.λ.π. Όχι, ευτυχώς οι αγαπητοί Λώρης και η Χριστιάνα δεν έχασαν το χιούμορ τους, απλώς «το λάθος τους» ήταν που επέλεξαν να ξεκινήσουν το β’ κύκλο με το ευχάριστο γεγονός του γάμου –ω τι πρωτότυπο!- που διήρκησε μάλιστα ένα ολόκληρο επεισόδιο. Και τι γάμο!!! Το γάμο της Ππινούς με το γέρο Ραούκα, το αφεντικό του μισταρκού του Δημητρού- ΟΥ Γριστός εν το ξέραμε! - Αφού μας το «εσπουρτίσαν» μέσα στα περιοδικά, επρεπε να ψοφήσει ο γάρος μας ώσπου να δούμε στην τελευταία σκηνή το γαμπρό και να ανεχτούμε το ατέλειωτο εκείνο πλάνο εκείνο όπου αργά αργά η κάμερα κινείτο προς το πάνω για να αποκαλυφθεί το πρόσωπο του Δημητρού...Δε λέω, όσοι δεν διάβασαν τα spoilers των περιοδικών –βλ. “C”-, το απόλαυσαν, αλλά όσοι ξεφυσούσαμε επειδή το διαβάσαμε, καλά να πάθουμε! Γι’ αυτό όχι δεν ευθύνονται οι σεναριογράφοι, για άλλα όμως σίγουρα.Και εξηγούμαι. Οκ, το ότι φέτος σκοπός τους είναι να εντρυφήσουν στην τεχνική του σεναρίου του LOST, το καταλαβαίνω γιατί αυτή είναι του συρμού – βλ. παρόν- αναδρομές σε μακρινό παρελθόν –άλμα στο κοντινό μέλλον – αναδρομές στο κοντινό παρελθόν- και δε μου κάνει εντύπωση, άλλα είναι που με παραξένεψαν: Τι σχέση είχε το 3 μήνες μετά με την έναρξη των γύρων σε ένα ριγκ –πιο σχετική όμως με το β’ κύκλο επεισοδίων, ναι- ή οι καρναβαλιστές σε γλέντι γάμου ή η μουσική που προσπάθησαν να αναπαραγάγουν με αντικείμενα καθημερινής χρήσης... Αυτά δεν καταλαβαίνω «πως κολλούσαν». Κατανοώ την επιθυμία τους για μια εύθυμη πρεμιέρα –μη γίνουμε όμως κι από FUXIA, Φλωρινιώτης ρε παιδιά...-, αλλά εγώ προσωπικά ήθελα το ιλαροτραγικό, στο οποίο μας συνήθισαν, μου έλειψε. Ήθελα ας πούμε απ’ το πρώτο κιόλας επεισόδιο να δω ένα flashback της Μαλούς που να μας λέει κάτι για το θανατικό και για το γιο της παρά να τη δω όπως στην αρχή του 1ου κύκλου μέσα στην τρελή χαρά με τις εφευρέσεις της (2ο επεισόδιο), θα ήθελα την Ππινού να ξεστομίσει κάτι επιτέλους και να δω τι στο καλό έγινε ο Λεοντής εκεί κάτω στη χώρα που τον έστειλαν. Ευτυχώς όμως είδαμε την φουσκωμένη κοιλιά της Παντελούς και τον ξεπεσμό της οικογένειας του Τσαούση μετά την απόλυσή του που είναι κατ’ εμέ και η πιο έξυπνη ιδέα για τον β’ κύκλο, όπως το ξανάπα και πέρσι, και χαίρομαι που το χειρίζονται και πολύ καλά οι σεναριογράφοι, αντίθετα ο γάμος της Ππινούς με ένα πολύ μεγαλύτερό της με αφήνει προς το παρόν αδιάφορη.
-> Έτσι που θέσατε ψηλά τον πήχη παιδιά πρέπει και μεις ν’ αρχίσουμε να γινόμαστε πιο αυστηροί ώστε να μην επαναπαύεστε και να δούμε από σας ακόμη καλύτερα πράγματα, τα οποία είμαι σίγουρη ότι θα μας τα προσφέρετε.

Στο ΜΙΛΑ ΜΟΥ έκανε τη γερόντισσα και το κήρυγμα περί πίστης και θρησκείας έπιανε τα 10 λεπτά και βάλε ανά σκηνή. Στο ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ η Δέσποινα Μπεμπεδέλη κάνει την δασκάλα θεάτρου και τα θεατρικά σεμινάρια αγγίζουν και πάλι τα 7 με 10 λεπτά.
Για τη συνέχεια ο τηλεθεατής πρέπει μάλλον να αποταθεί στο «Σατιρικό».......



«Τα χρόνια της αθωότητας» προ του πολέμου αναζητάει η Ελίτα για 2η τώρα εβδομάδα στην εκπομπή της –και στις στήλες της στα περιοδικά του ΔΙΑ -, παρόλο που στην πρεμιέρα οι τηλεθεατές τής θύμισαν ότι κάθε άλλο παρά αθώα ήταν εκείνη η εποχή. Προπολεμική ευτυχώς δεν είμαι, αλλά η Ελίτα όπως πάει, σκορδελική θα με κάνει σίγουρα!

Για τη λευκή και μαύρη μαγεία στην αρχαιότητα θα συζητήσει τις προσεχείς μέρες στην εκπομπή της η Βίβιαν Κανάρη....
Και γιατί να μη βρει απ’ το αρχείο τη περσινή εκπομπή και πρέπει να κάνει καινούργια; Αν εξαιρέσουμε τα e-mails, όλη η υπόλοιπη κασέτα ίδια θα είναι...

Ο κουτσομπόλης έχει σίγουρη την πρωτιά της «ΑΙΓΙΑΣ» στην πρεμιέρα της απέναντι από το δικό τους «ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ» και το εκφράζει στην εκπομπή της Μελενεγάκη.
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ SIGMA ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΛΕΝΕΓΑΚΗ!

"Γιατί
δεν καλείτε ηθοποιούς από την «ΑΙΓΙΑ fuxia»;" ρωτούσε τη Μελενεγάκη τηλεθεάτρια σε e-mail της. «Διότι είτε δεν τους το επιτρέπει το κανάλι τους είτε έχουν γυρίσματα και δε μπορούν». Αυτή ήταν η απάντηση της παρουσιάστριας και δεν έχει και άδικο. Αλλά όταν καλείς την επομένη τον Χρήστο Παπαδόπουλο (Ραούκα) για να μιλήσει για το ρόλο του στο ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ και δε τον ρωτάς και για την ΑΙΓΙΑ, αυτό δεν είναι φάουλ;

Ο Λούρας κάνει μάθημα στους «μαθητές του alive» στο ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ!!!
-> Αυτό δεν είναι κανάλι, είναι ο καλός Σαμαρείτης!

και 2η εκπομπή για το κυπριακό ποδόσφαιρο ο Τσουρούλης σε 14 μέρες...
-> με το θέμα μπορεί να είμαι άσχετη, αλλά γίνεται ο Τσουρούλης να ασχολείται πάντα με αυτό; Διότι με αυτά τα νευράκια που είχε χθες –που δε τα ξαναείδα στην κυπριακή tv- όχι μόνο ξεπέρασε στο νεύρο και στο τσαγανό την κ.Ειρήνη Χαραλαμπίδου, αλλά ήταν και πολύ sexy που θα έλεγε και η κ.Ελένη (πτου, πτου, πτου...)!!!

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α