Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Dr. Roulis έρχεται στον ΑΝΤ1

Η ιδέα αυτής της σειράς γεννήθηκε μέσα απ τη μεγάλη παγκόσμια οικονομική κρίση και αναφέρεται στον μεγαλύτερο εφιάλτη του ανθρώπου που γέννησαν οι τελευταίοι αιώνες του Καπιταλισμού (20ος και 21ος). Και ο εφιάλτης αυτός είναι ότι μπορεί κάποιος να χάσει ότι έχει και δεν έχει μέσα σε μία μέρα, την περιουσία, τη φήμη έως και την ταυτότητά του κα να καταλήξει αδέκαρος κακομοίρης.
Ο Αλέξανδρος Φικιώρης πετυχημένος μεγαλογιατρός παγκοσμίου φήμης φαίνεται να τα έχει όλα: Λεφτά, δόξα ακτινοβολία και μία ιδανική οικογένεια. Στην πραγματικότητα ο ίδιος είναι αδίστακτος, σκληρόκαρδος και προσβλητικός στους γύρω του ανθρώπους ενώ η γυναίκα του και η κόρη του είναι εντελώς χαζές. Ο Αλέξανδρος παίρνει ένα μεγάλο μάθημα ζωής όταν τα χάνει όλα, μετά από την παγίδα που του στήνει ο βοηθός του με την ερωμένη του.
Μένει άνεργος, αδέκαρος και μόνος γιατί όλοι του γυρίζουν την πλάτη ακόμη και η ίδια του οικογένεια. Οι μόνοι που του δίνουν χείρα βοηθείας είναι μία λαική οικογένεια που ζούνε σ ένα μικρό σπιτάκι ο ένας πάνω στον άλλον και εκεί αναγκάζεται να στριμωχτεί και ο Αλέξανδρος, ζώντας πλέον μία πραγματικότητα που μισεί και συγκατοικώντας με καλόκαρδους μεν αλλά αμόρφωτους άξεστους και χονδροειδείς ανθρώπους που τον βασανίζουν άθελα τους. Ο θεατής παρακολουθεί την κωμική συμβίωση του Αλέξανδρου με την παράταιρη οικογένεια αλλά και τις ανέλπιδες προσπάθειές του να αποκτήσει πάλι αυτά που του ανήκουν και να ξαναεισχωρήσει στην άρχουσα τάξη. Θα τα καταφέρει να ξανακερδίσει την οικογένεια του, το σπίτι του, τη δουλειά του κα τα λεφτά του; Θα αλλάξει μέσα από την ταλαιπωρία που περνάει ο χαρακτήρας του; Θα γίνει καλύτερος άνθρωπος; Η συνέχεια επί της οθόνης.

Πληροφορίες από το YouTube

konstantinospan@hotmail.com

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α