Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2009

Μόνο μια φορά με Πανσέληνο

Μια νέα σειρά έρχεται σύντομα στον Αντ1 με τίτλο "Πανσέληνος". Εκτός απο τον Μεμο Μπεγνή, τον Αχιλλέα Γραμματικόπουλο και την Μαριάνα Σάντη συναντάμε και τον Χάρη Κκολό με την Σοφία Καλή. Τον Αύγουστο οι ηθοποιοί βρίσκονταν στο Παρίσι για τις ανάγκες της σειράς που αναφέρεται ώς δραματική σειρά μυστηρίου. Θα περιμένουμε και εμείς όπως κι εσείς να δούμε το αποτέλεσμα. Δεν ξέρω κατα πόσο θα βοηθήσει η είσοδος ακόμη ένα ηθοποιού εξ Ελλάδος (Μεμος Μπεγνής), ούτε οι πληρωμένες διακοπές τον συντελεστών στο Παρίσι, για να ανέβουν τα νούμερα, το μονο σίγουρο είναι οτι και φέτος θα έχουμε πολλά να δούμε. Το τρέιλερ πάντως, ως πρώτο δείγμα υπόσχεται πολλά, και αφού ο πήχης ανεβαίνει συνεχώς στον χώρο της κυπριακής τηλεόρασης, αναμένουμε και εμείς πολλά και φέτος. Άντε υπομονή...έρχεται το φθινόπωρο λένε.

Δεν μπορούσε να μείνει έξω απο το χορό το Σίγμα, ούτε φυσικά και ο Γιώργος Τσιάκκας. Έρχεται με την σειρά "Μόνο μιά φορά" που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή στις 21:30. Τα γυρίσματα της σειράς έγιναν στην Κωνσταντινούπολη, τον Εύρο και την Κύπρο. Ναρκωτικά και αρκετό κυνηγητό θα δούμε φέτος σύμφωνα πάντα με τα τρέιλερ που έχουμε δει. Όσο για τους ηθοποιούς είναι αρκετοί. Εκτός απο την διάσημη πρώην "γερόντισσα" Δέσποινα Μπεμπεδέλη, έχουμε και μερικές εκπλήξεις όπως τον Αντρέα Τηλεμάχου, τον Μαρίνο Ξενοφώντος, αλλά και τον Αντρέα Αργυρίδη! Τώρα κατα πόσο θα εξελιχθεί σε κωμωδία η σειρά λαμβάνοντας υπόψη μερικούς απο τους ηθοποιούς που λαμβάνουν μέρος, και κατα πόσο τη σειρά θα την δούμε "μόνο μια φορά" ένας θεός ξέρει.


ΤΗΛΕΦΤΥΑΡΙ

tileftiari@live.com

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α