Η ΕΡΤ είναι εδώ

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΑΡΤΕ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ "4" ΚΑΙ "ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ" ΤΟΥ MEGA!

Πατήστε εδώ για να δείτε trailers και σκηνές από τις 2 πολυαναμενόμενες σειρές του MEGA "4" (του Χριστόφορου Παπακαλιάτη) και "ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ" (της Μυρτώς Κοντοβά) που κάνουν πρεμιέρα στο MEGA-λο κανάλι στα μέσα του Οκτώβρη.
Πιο κάτω διαβάστε ένα άρθρο της εφημερίδας espressonews.gr, όπου δίνει πληροφορίες για την υπόθεση των 2 σειρών της χρονιάς που θα συζητηθούν....

"Γεύση" από Παπακαλιάτη και Κοντοβά

Οι πρώτες σκηνές των δύο πολυσυζητημένων σίριαλ του Μega έκαναν την εμφάνισή τους. «Μίλα μου βρόμικα» και «4» είναι δύο από τις παραγωγές στις οποίες έχει ποντάρει το Μega-λο κανάλι και προγραμματίζει την πρεμιέρα τους μέσα στον Οκτώβρη. Προς το παρόν, εκεί στη Μεσογείων σκέφτηκαν να μας δώσουν μια πρώτη γεύση από τα σίριαλ ανεβάζοντας στο site τους (Megatv.com) δίλεπτα βίντεο, τα οποία περιέχουν πολλές από τις σκηνές των επεισοδίων που θα προβληθούν.
Με το γνωστό τρόπο σκηνοθεσίας του, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μας προσφέρει δύο λεπτά στα οποία παρουσιάζει τους πρωταγωνιστές (Ζέτα Μακρυπούλια, Νίκο Κουρή, Πάνο Μουζουράκη, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Νένα Μεντή, Δανάη Σκιάδη). Επειτα από δύο χρόνια απουσίας από τη μικρή οθόνη, ο σκηνοθέτης, σεναριογράφος, ηθοποιός επιστρέφει με τις συγκινητικές ιστορίες τόσο του ίδιου ως πρωταγωνιστή στην ιστορία που έπλασε, όσο και των άλλων τριών αδερφών του. Με κύριο φόντο το μαύρο (για άλλη μία φορά) και ατμοσφαιρικές-ψυχεδελικές μουσικές, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έφτιαξε μια «περίληψη» της υπόθεσης του στόρι του που τον θέλει ζευγάρι με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Ωστόσο, βρίσκει στη συνέχεια τον έρωτα στα μάτια της Δανάης Σκιάδη. Σημαντικό ρόλο στην ιστορία παίζει η τηλεοπτική μητέρα των παιδιών Νένα Μεντή που αναγκάζεται να υποστεί πολλά, εξαιτίας του άπιστου συζύγου της.
Οσο για το «Μίλα μου βρόμικα»; Η παραγωγή επέλεξε να δώσει στη δημοσιότητα μια συγκεκριμένη δίλεπτη σκηνή από το σίριαλ και όχι διάφορα κομμάτια σε μορφή τρέιλερ. Θέμα της σειράς είναι όσα ενώνουν, αλλά και χωρίζουν μια παρέα φίλων. Στόχος τους είναι να φτιάξουν ένα κλαμπ που θα πάει καλά. Ο καθένας όμως έχει τη δική του άποψη για το τι θα κάνει το μαγαζί τους επιτυχημένο. Στη σκηνή που μας προσφέρει το Μega ως πρώτη γεύση πρωταγωνιστεί ο Τριαντάφυλλος (Δημήτρης Αγαρτζίδης), ο οποίος είναι μουσικός και μπάρμαν. Σε μια σκηνή που θυμίζει μιούζικαλ, ο Τριαντάφυλλος αναδεικνύει τα προσόντα του ως καλλιτέχνης-διασκεδαστής του κλαμπ. Στο σόου συμμετέχουν και οι υπόλοιποι «υπάλληλοι», όπως η σερβιτόρα Αστερόπη (Μαρία Κωνσταντάκη). Το υπόλοιπο καστ απαρτίζουν ο Σωτήρης (Γεράσιμος Γεννατάς) που έχει εταιρεία κέτερινγκ, η Ρίτα (Κλέλια Ρένεση), σερβιτόρα, μπαργούμαν και μανικιουρίστα, η Λίλη (Μάρα Μπαρόλα) με τον Παντελάκη (Γιώργος Κοψίδας), παντρεμένοι με παιδιά που έχουν δικό τους κρεοπωλείο και ο Νίκος (Γιάννης Σπαλιάρας) που δουλεύει στην επιχείρηση του πατέρα του, αλλά συγχρόνως ασχολείται με τους υπολοίπους.
www.espressonews.gr

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α