Η ΕΡΤ είναι εδώ

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΓΥΜΝΟ ΣΤΟ "DOWN TOWN"!

Είναι το τεύχος που δε χάνω ποτέ και με τίποτα!

Μιλώ για το τεύχος του περιοδικού "DOWN TOWN" όπου κάθε χρόνο γνωστά πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό - και όχι μόνο- χώρο της Ελλάδας φωτογραφίζονται γυμνοί στη μάχη κατά του AIDS. Για δεύτερη χρονιά όμως στον αγώνα κατά της ασθένειας έχουν "κατέβει" και οι δικοί μας. Συγκεκριμένα φέτος, ανάμεσα στους δέκα γνωστούς Κύπριους που τόλμησαν να τα βγάλουν όλα ή κάποια από τα ρούχα τους μπροστά στο φακό και να ποζάρουν για καλό σκοπό, είναι και τέσσερις παρουσιάστριες, η Γαβριέλλα Χριστοδούλου, η Χριστιάνα Αριστοτέλους, η Γωγώ Αλεξανδρινού και η Μέλανη Στέλιου.


Εμείς υιοθετούμε για λίγο ρόλο κριτών σε "Next Top Model" και... κρίνουμε τις φωτογραφίες, κάνοντας πράξη τις γνώσεις που αποκτήσαμε από την εκπαιδευτική -ριάλιτι τηλεόραση!!!




Γαβριέλλα Χριστοδούλου: Χμ, εδώ έχουμε να κάνουμε με το σύνδρομο Αλίκη Βουγιουκλάκη! Η Γαβριέλλα δανείζεται την κλασική πόζα με την παλάμη του δεξιού χεριού που στηρίζεται στο πηγούνι, η οποία σημάδεψε και την πρώτη φωτογράφιση της εθνικής μας σταρ στο περιοδικό "ΕΙΚΟΝΕΣ", με τη διαφορά ότι λείπει η τσακπινιά που θα προσέθετε στη φωτό το ανοιχτό στόμα, αλλά προφανώς η Γαβριέλλα κατάλαβε την υστάτη πως πρόκειται για αισθησιακή φωτογράφιση και όχι για τον διαγωνισμό "ποιά θα καταφέρει την καλύτερη πόζα-Αλίκη" και το διόρθωσε. Δε μας αρέσει το αριστερό χέρι που είναι λες και είναι τοποθετημένο σε γύψο, αρνούμενο να αποκτήσει μια ελαφρά κλίση προς το στήθος.





Χριστιάνα Αριστοτέλους. Η Χριστιάνα πάλι έχει το σύνδρομο του μοντέλου. Εύκολα θα μπρούσε να συγκριθεί και με την Ιωάννα από το "Next Top Model 2". Είτε φωτογραφίζεται για το ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ είτε για διαφήμιση λακ μαλλιών, που φιγουράρει στους δρόμους του νησιού, είτε για το AIDS είναι το ίδιο και το αυτό: δηλαδή βγάζω έξω τον ώμο, φέρνω το πρόσωπο προς τα πλάγια και ποζάρω ως όμορφη! Οργιακά, που θα λεγε και ο Λεβέντης,....εκτός concept!!!! Άσε που δεν μας έδειξε και τίποτε στην ουσία..


Γωγώ Αλεξανδρινού: Αυτή Γωγώ μου δεν είναι φωτογράφιση για το AIDS, αλλά κάθομαι στην καρέκλα στο στούντιο του "ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΟΝ" και ακούω τα παράπονα του κάθε πονεμένου! Τα πόδια σταυροπόδι, το χέρι κάτω από το πηγούνι το έχουμε χιλιοδεί καθότι είναι και το κλασικό στήσιμο στην εκπομπή σου. Το μόνο που λείπει για να ολοκληρωθεί το concept "έχεις κατώ-μεσον" είναι το... ανασήκωμα του φρυδιού!


Μέλανη Στέλιου: Και όμως η Μέλανη είναι η μόνη από τις τέσσερις που είναι μέσα στο πνεύμα της φωτογράφισης! Τουλάχιστον αυτό "λέει" το βλέμμα και η έκφραση του προσώπου της. Όμως η λήψη δεν είναι και η καλύτερή της, καθώς στη φωτό βγήκε λες και είναι έτοιμη, μετά το κλικ του φωτογράφου, να βάλει τα γέλια! Η αιτία; Μάλλον δεν ήταν έτοιμη για τη λήψη, αφού ένιωσε ξαφνικά ένα πιασιματάκι στο σβέρκο και είπε να του κάνει λίγο μασαζάκι μπας και ξεπιαστεί! Για κακή της τύχη όμως ο φακός έφτασε και την απαθανάτισε! Και αμάν με αυτό το σταυροπόδι! Και εδώ να αντιγράψεις βρε Μέλανη;


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α