Η ΕΡΤ είναι εδώ

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Κρίνουμε το κυπριακό γυμνό στο DOWN TOWN (2)!

Η (αγαπημένη μου) έκδοση του DOWN TOWN αφιερωμένη στην εκστρατεία για ευαισθητοποιήση του κοινού κατά του ιού του AIDS, είναι επιτέλους και φέτος εδώ με ένα αφιέρωμα σαφώς πιο τολμηρό (και πιο ωραίο) από το περσινό. Δέκα γνωστοί Κύπριοι ξεγυμνώνονται μπροστά στο φωτογραφικό φακό για τα μάτια μας μόνο και εμείς κρίνουμε (ξανά) το...καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.


Μαριάννα Σάντη: Θα φωτογραφηθείς γυμνή και... θα πεις κι ένα τραγούδι
Εδώ ο φωτογράφος για να εμπνευστεί χρειάστηκε λίγη μουσική: στο εξώφυλλο άκουγε Κοκκίνου και συγκεκριμένα το «μες τα σεντόνια μυρίζει ακόμα η δική σου ανδρική κολώνια», ενώ η φωτογραφία με τη Σάντη στο εσωτερικό, με σήμα κατατεθέν το κόκκινο νύχι και χείλι, τραβήχτηκε υπό τη μουσική υπόκρουση του γνωστού άσματος: "γδύσου πρόχειρα και βάλε το κραγιόν σου, πες πως το δωμάτιο είν' το παιδικό σου». Το βρήκαμε;

Ονούφριος Σωκράτους:  Πες πως τα χερούλια της πόρτας είναι βαράκια και κάνεις τη γυμναστική σου....

Έχω και το... γυμνασμένο κορμί, πάμε μία βόλτα;

Μικαέλα Κουτουμάνου: Σα βγεις στο πηγαιμό για το HILTON PARK, να εύχεσαι να ’ναι σύντομη η λήψη....

 Η Μικαέλλα Κουτουμάνου βρίσκεται σε στάση «μόλις έχω τελειώσει τα "Άπαντα" του Καβάφη και έχει πιαστεί το σβέρκο μου».

Χριστόδουλος Μαρτάς: «Μαμά μου!!!»

O Χριστόδουλος Μαρτάς μόλις έμαθε για την επιλογή του στη φωτογράφιση κυριολεκτικά... πήδηξε από τη χαρά του και μας έδωσε το αποτέλεσμα της μεταφορικής σημασίας του ρήματος. Άραγε αυτό ήθελε να πει ο καλλιτέχνης;


Κατερίνα Χριστοφίδου: Η Κατερίνα ποτέ δεν πεθαίνει, μόνο για λίγο ξαποσταίνει...

Η Εμμανουέλα Χαραλάμπους Έγκελ πρέπει να ζήλεψε πολύ αυτή τη φωτογράφιση. Γιατί; Με τόσους πελάτες πέρσι στο ενεργητικό της ως «Ελένη η πόρνη», δεν βρήκε ποτέ μια τέτοια στιγμή να ξαποστάσει!!! Σίγουρα μετά από αυτή τη λήψη, ο Λουκής πρέπει να κάνει δεύτερες σκέψεις για το αν η εκπομπή της Κατερίνας Χριστοφίδου πρέπει να λέγεται "Βάλε" ή "Βγάλε ANT1"!



Κρίστυ Παπαδοπούλου:  Ένας (γυμνός) άγγελος στην τηλεκόλαση

Για την Κρίστυ Παπαδοπούλου προφανώς η αισθαντικότητα, έστω ο συναισθηματισμός, είναι λέξη άγνωστη. Το μόνο σημείο του σώματός της με το οποίο ο εγκέφαλος της Κρίστυ έχει μία επαφή στη φωτογραφία είναι - ποιό άλλο;- το χέρι της, το οποίο χρησιμοποιεί για να στείλει ένα μήνυμα στους πρώην εργοδότες της στον ΑΝΤ1: «Εμ, σας τα λεγα εγώ. Μόνο οι πόρνες "πουλούν" και τα φέρνουν χοντρά αλλά εσείς δεν μ’ ακούγατε».



Αντρέας Γεωργίου: «Μα δε χτυπάει το τηλέφωνο....»

Του Αντρέα Γεωργίου του είπαν να κάνει τον δημόσιο υπάλληλο την ώρα που κάθεται αρακτός στην καρέκλα του και περιμένει να χτυπήσει το τηλέφωνο μπας και κάνει καμιά δουλειά και δικαιολογήσει το μισθό του. Το laptop πιο πέρα στο γραφείο, τονίζει τον εκσυγχρονισμό της δημόσιας υπηρεσίας με την εισαγωγή της νέας τεχνολογίας, η οποία, όπως αποδεικνύει και η φωτό, χρησιμεύει μόνο ως.. ντεκόρ! Ένα όμως είναι σίγουρο, ότι η προεδρική σουίτα του HILTON PARK δεν θα είναι ποτέ η ίδια αφότου ο Αντρέας, με το βλέμμα -Ζουμπουλία «shit high and watch» (ελληνιστί: «χ..σε ψηλά κι αγνάντευε»), έβαλε τα «βρωμόποδά» του στο προεδρικό γραφείο!



Κωνσταντίνος Γαβριήλ: Τα νεύρα μου, τα χάπια μου κι... ένα μπαλόνι να φύγω!
Ο Κωνσταντίνος Γαβριήλ είναι πιο σφιχτός κι από το άγαλμα της Ελευθερίας. Κοιτάζει στο φακό επίμονα σα να λέει στο φωτογράφο: «Άντε, άνθρωπέ μου, τελείωνε κι έχουμε και δουλειές. Άσε που μπέρδεψες και τα μπαλόνια με τα μπαλκόνια και εδώ στο παράθυρο που μ’έβαλες, κινδυνεύω να με περάσουν για επιδειξία!!! Μα δεν έχουν καθόλου φαντασία αυτοί οι άνθρωποι; Εμένα ας πούμε θα μου άρεσε να κάνω το άγαλμα της Ελευθερίας κι αντί για δαυλό να κρατώ ένα μπαλόνι..., άντε το πολύ πολύ το φωτιστικό από πίσω.»



Πάνος Μακρής: «Αλίμονο στους κόπους μου, κρίμα στις δούλεψές μου»

Ο Πάνος Μακρής είναι όλο σκέψη, την οποία ακούσαμε και σας μεταφέρουμε: «Φτου ρε παιδί μου, γκαντεμιά! Ποιός κάθεται να ξαναγυρίσει έξι επεισόδια στην «Άκρη του Παράδεισου»..... Μα έξι επεισόδια, σοβαρομιλούν; Εμ, βέβαια, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Οι γάτοι του ΡΙΚ... Αυτοί έκαναν τη ζημιά, είμαι σίγουρος!!! Αχ, Αχ!!! Μου είχαν πει ότι στην Κύπρο οι ηθοποιοί καλοπληρώνονται αλλά κανείς δεν μου διευκρίνισε το πόσο πρέπει να δουλέψεις πρώτα!!! Δεν μου έφτανε ο «καυκασιανός κύκλος», ήθελα και έναν «φαύλο»! Μα τον (ανάδρομο) Ερμή!!!

Αντρέας Γιόρτσιος: “GREEN... ANTREAS”


Ο Αντρέας Γιόρτσιος ήρθε στη φωτογράφιση αργοπορημένος και καταϊδρωμένος μετά από ένα μάθημα zumba στο γυμναστήριό του και δεν πρόλαβε να φρεσκαριστεί.

Ο φωτογράφος όμως τον καθησύχασε λέγοντάς του πως, μετά από αυτή την εξέλιξη, τα σχέδια για τη φωτογράφιση άλλαξαν και τον πληροφόρησε ότι αντί να ξεντυθεί το μόνο που θα χρειαζόταν ήταν να....φρεσκαριστεί κάνοντας το μπανάκι του στην προεδρική σουίτα. Φήμες λένε ότι από εκείνη τη μέρα ο Αντρέας κυκλοφορεί με μία πράσινη φανέλα, σύμβολο... (ούτε των Οικολόγων ούτε της Ομόνοιας) της μέρας που.... «την έβγαλε καθαρή» από το naked issue του «DOWN TOWN».


υ.γ.: Εννοείται ότι μετά από τη φωτογράφιση οι καθαρίστριες του ξενοδοχείου πρέπει να επιστρατεύτηκαν για.... απολύμανση!
• ιδέα για του χρόνου: γιατί δεν δοκιμάζετε να αναπαραστήσετε γυμνές πόζες σε διάσημους ζωγραφικούς πίνακες; Πάρτε μία ιδέα εδώ: http://fridge.gr/38937/audio-video-disco/remake-project/

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α