Η ΕΡΤ είναι εδώ

Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ: ΝΩΡΙΣ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ!

Νωρίς-νωρίς θα κάνει την εμφάνισή της η περίφημη τηλεταινία των “Ευτυχισμένων μαζί” καθώς το Mega την έχει προγραμματίσει για την Τέταρτη 7 Οκτωβρίου στις 21.00 ακριβώς, λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει το καινούριο πρόγραμμα του σταθμού στις 12 του μήνα. Το προηγούμενο, μάλιστα, βράδυ θα έχει, ήδη, μεταδώσει σε επανάληψη το τελευταίο επεισόδιο της σειράς που προβλήθηκε τον Ιούνιο που μας πέρασε, προκειμένου να μας βάλει ξανά στο “κλίμα”.

Μέσα σε 105 λεπτά- καθώς η τηλεταινία θα έχει διάρκεια σχεδόν δύο ώρες – θα δούμε την κατάληξη της ιστορίας των μελών της οικογένειας Μαυροτσούκαλου μετά τον παρολίγο γάμο του Μάρκου (Πέτρος Μπουσουλόπουλος) με την Ευα-Ιωάννα Πηλιχού.


Περισσότερα δε λέμε, δεν είναι σωστό. Αν παρόλα αυτά καίγεστε να μάθετε τι θα δούμε στην τηλεταινία, στην οποία θα δοθεί το τέλος της επιτυχημένης ελληνικής κωμικής σειράς, δείτε εδώ


ΠΗΓΗ: www.tvzapping.gr


ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ MEGA ΚΥΠΡΟΥ Ή ΔΕ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Ο Κ.ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΙΣ ΤΕΤΑΡΤΕΣ ΜΕ ΤΟ GET ON STAGE; ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΤΑΙΝΙΑ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ...

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α