Η ΕΡΤ είναι εδώ

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΑΡΜΙΚΗ...ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΚΗΝΟΘΕΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1!

ΚΑΡΜΑ
ΜΙΑ… ΜΟΙΡΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1
Υπάρχει δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα;
Και αν ναι, μπορούμε να την έχουμε σε μια άλλη ζωή;
Μια καρμική σχέση γεννιέται φέτος στον ΑΝΤ1.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια… καρμική συνάντηση τεσσάρων σκηνοθετών έρχεται να ανεβάσει τον πήχη και να ανατρέψει τις αντιλήψεις για την κινηματογράφηση των καθημερινών σειρών. Ο Κώστας Κωστόπουλος, η Ρέινα Εσκενάζυ, ο Βασίλης Ντούρος και ο Στάμος Τσάμης μας προσφέρουν μια καθημερινή υπερπαραγωγή, γυρισμένη σε φυσικούς χώρους και βασισμένη σε ένα σενάριο της Βάνας Δημητρίου.

Δυο ψυχές δεμένες από τη μοίρα είναι το επίκεντρο της νέας καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1. Η Σμαράγδα επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από απουσία 8 χρόνων. Δε γνωρίζει όμως ότι την περιμένει ένα μοιραίο ραντεβού με το παρελθόν της, όχι μόνο από αυτή, αλλά κι από μία…προηγούμενη ζωή. Ένας έρωτας που θα σαρώσει στο πέρασμά του δυο οικογένειες και ένα καλά κρυμμένο μυστικό.

Στο «Κάρμα», ότι συμβεί μπορεί να μοιάζει τυχαίο, αλλά είναι μοιραίο.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κώστας Κωστόπουλος, Ρέινα Εσκενάζυ, Βασίλης Ντούρος, Στάμος Τσάμης
ΣΕΝΑΡΙΟ: Βάνα Δημητρίου
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: PLD, ENAPRODUCTIONS

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Αντώνης Φραγκάκης, Ισαβέλλα Κογιεβίνα, Μυρτώ Αλικάκη, Μάξιμος Μουμούρης, Λεωνίδας Κακούρης, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Γιώτα Φέστα, Ταμίλα Κουλίεβα, Βάσια Παναγοπούλου, Δημήτρης Γιαννόπουλος, Σαράντος Γεωγλερής, Γιώργης Τσαμπουράκης, Δημήτρης Μοθωναίος, Σταύρος Καραγιάννης, Ελεονώρα Αντωνιάδου, Χριστίνα Δαλαμάγκα, Κατερίνα Δημητρόγλου, Ισιδώρα Δωροπούλου, Ιουλία Καλογρίδη, Σπύρος Μπούτσιας

δεν είναι η ιδέα μου, ο ΑΝΤ1 ποντάρει πιο πολύ πάνω στη συνεργασία των 4 σκηνοθετών παρά στο σενάριο της Βάνας Δημητρίου (Έρωτας). Για να πάρετε και σεις μία ιδέα από τους σκηνοθέτες σας παραθέτουμε παλαιότερες τηλεοπτικές δουλειές τους:
Κώστας Κωστόπουλος
(Βέρα στο Δεξί -1ος κύκλος, Έρωτας, Απόσταση Αναπνοής, Στα φτερά του έρωτα, Λόλα, Ποτέ δεν είναι αργά, Αντίστροφη Μέτρηση, Κάτω από την Ακρόπολη κ.α)
Ρέινα Εσκενάζυ
(Έκπτωτος Άγγελος, Έχω ένα μυστικό, Έρωτας όπως έρημος, Τελευταία παράσταση, Σα γλυκό του κουταλιού, Περί Ανέμων και Υδάτων, Βίος Ανθόσπαρτος, Κλεμμένη Ζωή)
Βασίλης Ντούρος
(1Οη Εντολή, Αληθινοί Έρωτες, Στο φως του φεγγαριού, Στον ήλιο του Αιγαίου, Αν θυμηθείς τ' όνειρό μου)
Στάμος Τσάμης: ( Λόλα)
ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ "ΚΑΡΜΑ" ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ "ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ";
ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ....

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α