Η ΕΡΤ είναι εδώ

Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΕΡΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ...

Ένα παράπονο από τα περιοδικά για το πρόγραμμα των τοπικών καναλιών και μερικές παρατηρήσεις για το MAGIC TV, από έναν αναγνώστη μας.

Θα ήθελα να νας αναφέρω ένα δυο θεματάκια που ίσως θα σας ενδιέφερε για αναφορά στο blog σας. Το πρώτο είναι σχετικά με τα τηλεοπτικά περιοδικά.

Νομίζω είναι λίγο άδικο να μην δημοσιεύουν το πρόγραμμα τον τοπικών μας καναλιών ενώ την ίδια στιγμή να δημοσιεύουν το πρόγραμμα των ελληνικών καναλιών.Τουλάχιστον στην περίπτωση των καναλιών capital tv και NTV Λεμεσού που μπορεί να τα βλέπει όλη η Κύπρος μέσω των συνδρομητικών πλατφόρμων θα έπρεπε να τα δημοσιεύουν. Έχουν αξιόλογες ταινιες και προγράμματα αλλά τα χάνουμε γιατί δεν ξέρουμε τις μέρες και ώρες προβολής...

Aλλο ένα θεμα είναι σχετικά με ένα νέο κανάλι που εκπέμπει στην Πάφο και σε ένα ταξίδι μου εκεί κατάφερα να βγάλω και μερικά screenshots. Το MAGIC TV. Είναι άκρως επαγγελματικό,με φοβερα γραφικά,και παρα πολύ αξιόλογο πρόγραμμα...Συνεργάζεται απ ότι κατάλαβα με το κανάλι ΣΚΑΙ της ελλάδας από το οποιο προμηθεύεται και μερικά από τα προγράμματα του!!! Σας παραθέτω και ορισμένες φωτός (screenshots).
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α