Η ΕΡΤ είναι εδώ

Σάββατο, 29 Αυγούστου 2009

ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ MEGA ΚΥΠΡΟΥ!

Είδηση που διαβάσαμε σήμερα στα κυπριακά τηλεοπτικά περιοδικά και τις εφημερίδες:


Ο μάγειρας του ΕΠΤΑ ΔΕΚΑ, Χρήστος Χριστοδούλου, εγκατέλειψε την κουζίνα του στο πρωϊνάδικο του ΡΙΚ και από τη νέα τηλεοπτική χρονιά -μέσα Σεπτεμβρίου- θα ακονίζει τα μαχαίρια του μαζί με τη σύζυγό του Στέλλα Νικολάου -παρουσιάστρια καιρού στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA- για λογαριασμό της τηλεοπτικής στέγης που φιλοξενεί τη σύζυγό του εδώ και κάποια χρονάκια.


Βέβαια, από καιρό το λέγαμε εμείς για την συγκεκριμένη κοπέλα πως η θέση της δεν είναι σε ένα δίλεπτο δελτίο καιρού και να που έπρεπε να κατεβεί στο νησί ένας Χουλιάρας για να αρχίσει να μας ακούει. Βέβαια αν το ζευγάρι το βλέπαμε και σε πρωϊνάδικο και όχι απλώς σε μία εκπομπή μαγειρικής, θα έβγαζα το καπέλο στον κ. Χουλιάρα, αλλά ακόμη είναι αρχή για το MEGA Κύπρου, που λίγες μέρες πριν γιορτάσει τα δεκάχρονά του στο νησί μας -αν τα γιορτάσει- έχει αποφασίσει επιτέλους να βγάλει...."κυπριακή ταυτότητα".info: η εκπομπή, σύμφωνα με δηλώσεις του Χρίστου Χριστοδούλου στο "TV MANIA", ξεκινά στο MEGάλο κανάλι 14 Σεπτεμβρίου και θα μεταδίδεται δύο φορές τη βδομάδα στo prime time του καναλιού. Το ζευγάρι θα μαγειρεύει σε προσωπικό του χώρο και θα δέχεται κόσμο. Ο μάγειρας θα παρουσιάζει επίσης και μία καθημερινή ζωντανή εκπομπή στο κανάλι για την οποία υπάρχουν ακόμη σκέψεις για το αν θα είναι ανεξάρτητη ή ένθετη σε κάποιο άλλο πρόγραμμα.


Καλή επιτυχία τους ευχόμαστε!

υ.γ.: οι κυρίες στο ΡΙΚ ας μην ανησυχούν, ήδη το ημικρατικό κανάλι έχει βρει, σύμφωνα με τον "Π" τους αντικαταστάτες του γνωστού μάγειρα, οι οποίοι ακούνε στα ονόματα Βαρβάρα και Στέφανος.

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α