Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη, 25 Αυγούστου 2009

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ "GET ON STAGE", ΜΕ ΗΧΗΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ!

Στο MY MALL της Λεμεσού ξεκίνησαν χθες οι ακροάσεις για το GET ON STAGE, το μεγαλύτερο talent show για το τραγούδι και το χορό που έγινε ποτέ στην Κύπρο, σύμφωνα με το MEGA Κύπρου.

Με έπαθλο ένα μεγάλο δισκογραφικό συμβόλαιο και μια υποτροφία στην καλύτερη ακαδημία χορού της Ελλάδας, παιδιά από ηλικίας 10-18 βρέθηκαν στο μεγάλο εμπορικό κέντρο της Λεμεσού συνοδευόμενοι από τους γονείς τους και διαγωνίστηκαν στην πρώτη φάση του show, επιδεικνύοντας τις χορευτικές και τραγουδιστικές ικανότητές τους μπροστά σε τετραμελή επιτροπή που αποτελούν η καθηγήτρια φωνητικής -γνωστή από το FAME STORY- Τζούλι Μασίνο, ο καθηγητής χορού Πάνος Μεταξόπουλος, ο Κύπριος συνθέτης Σάββας Σάββα και η Κύπρια χορογράφος Έλενα Χριστοδουλίδου.

Εκεί ήταν και οι παρουσιαστές του SHOW Κατερίνα Αγαπητού και Μιχάλης Σοφοκλέους που προς το παρόν περιορίστηκαν στο ρόλο του "εμψυχωτή" των μικρών διαγωνιζομένων...


Η συνέχεια του talent show GET ON STAGE αναμένεται τον Σεπτέμβριο όπου μετά το τέλος των δοκιμαστικών αρχίζει και η πιο ενδιαφέρουσα φάση του διαγωνισμού, αυτή των 8 live εμφανίσεων που θα πραγματοποιούνται μια φορά την εβδομάδα και θα αναδείξουν και τους νικητές.


Για να δούμε λοιπόν πόσο "ΜΕΓΑ-λεπίβολα" είναι τα σχέδια του κ.Χουλιάρα....

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α