Η ΕΡΤ είναι εδώ

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Κυπριακό και Ελληνικό Κους Κους .(Όσα έμαθε το CNC Minus TV)








>Το ΡΙΚ ετοιμάζει νέο στούντιο για τις βραδινές του ειδήσεις αλλά και για τις καινούριες του εκπομπές. Οι αλλαγές θα αρχίσουν από τον Οκτώβριο. Μία πρώτη εικόνα δεν έχουμε ακόμη αλλά θα ψάξουμε όσο μπορούμε...




>Νέα σχέδια το ΡΙΚ τον Αύγουστο δεν ετοιμάζει, λόγο διακοπών, αλλά ούτε και το ΑΛΦΑ. Με το οποίο συνεργάζεται εδώ και χρόνια. Τα καλύτερα έρχονται από τον Σεπτέμβριο, όπου θα ξεκινήσουν οι δύο προγραμματισμένες εκπομπές, ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ και ΑΓΡΟΤΗΣ ΜΟΝΟΣ ΨΑΧΝΕΙ, οι οποίες θα μεταδίδονται από το ΡΙΚ1. Αλλά και το Αλ Τσαντίρι Νιούζ, με τον Λάκη Λαζόπουλο, που θα μας προσφέρει συντροφιά για ακόμη μία χρονιά...!







>Ας πεταχτούμε τώρα στον ΑΝΤ1 Ελλάδος και την Τατιάνα Στεφανίδου η οποία υπέγραψε ήδη συμβόλαιο με τον σταθμό. Όμως δεν θα παρουσιάζει την κανονική της εκπομπή που συνηθήσαμε, γιατι το "Αξίζει να το δείς'' έφτασε στο τέλος του. Η 39χρονη παρουσιάστρια μάλιστα, διάλεξε το νέο σκηνικό της καινούριας εκπομπής της, συζήτησε με τους υπεύθυνους για το καινούργιο τρέιλερ και τέλος αποφάσισε απο κοινού με τα στελέχη του καναλιού να αλλάξουν τον τίτλο της εκπομπής στο πλαίσιο της ανανέωσης και της στροφής που θέλει να κάνει φέτος η παρουσιάστρια σε πιο ανάλαφρα θέματα.

>''Το μεγάλο φαγοπότι'' θα είναι ο τίτλος της τηλεταινίας του ''50-50'' που θα γυριστεί προσεχώς για τα 20χρονα του. Σε λίγο καιρό θα έχουμε πληροφορίες και για την τηλεταινία της σειράς "Ευτυχισμένοι Μαζί".






>Μιας και μιλάμε για το Mega , ας πούμε και για τον "Λακη τον Γλυκούλη" , ο οποίος θα φέρει νέους ηθοποιούς στην επιτυχημένη σειρά. Το σίγουρο είναι πως θα υπάρξει ένας καινούριος ρόλος. Και αυτός είναι της Ανδριάνας Χαλκίδη, η οποία θα υποδυθεί την "Χριστιάνα". Μια νεαρή κοπέλα, η οποία γνωρίζεται με τον Λάκη όταν εκείνος αναζητά τις κόρες του.




Αυτά για σήμερα από εμένα!

Ο Νέος συγγραφέας του CNC Minus TV, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης.

Καλό μου ξεκίνημα!!!

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α