Η ΕΡΤ είναι εδώ

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΚΑΦΕΣ!

ΚΑΘΑΡΟ ΣΚΗΝΙΚΟ....ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ!
Το ξυπνητήρι χτύπησε στις 7.55 και στις 8 ακριβώς άναψα τη tv παρόλο που ήξερα ότι δε θα έβλεπα και τίποτα φοβερό αν συντονιζόμουν με την τηλεόραση του SIGMA σήμερα το πρωί. Ούτε και οι φήμες για συμπαρουσίαση της εκπομπής με την Μαρίνα Φιλιππίδου μπορούσαν να με συγκινήσουν αφού όπως ξαφνικά έσκασαν μέσα στο καλοκαίρι, με τον ίδιο τρόπο εξαφανίστηκαν επιβεβαιώνοντας ότι δεν ισχύουν. Στις 8 και κάτι έπεσε το σήμα έναρξης της εκπομπής ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ίδιο και απαράλλακτο με το περσινό – τι και αν η Μελενεγάκη έκανε νέα φωτογράφηση φέτος στον ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ, δε βαριέσαι –, με την Μέλανη να ποζάρει στο φακό είτε στον καναπέ είτε στο πάτωμα και στα ενδιάμεσα κάποιες σκηνές από περσινές εκπομπές. Η παρουσίαστρια καθιστή – και με το χαρτομάντηλο στο χέρι- μάς «καλημερίζει» με την τσίπλα στο μάτι και με πρόσωπο που είμαστε σίγουροι ότι αν ήταν αμακιγιάριστο, θα φαίνονταν από κάτω οι λεπτές, κάθετες χαρακιές από την πίεση στο μαξιλάρι. Όλα δείχνουν ότι είναι σα να μην πέρασε μια μέρα –το τρέιλερ, τα σκηνικά, η κουζίνα, οι λαφαζανιές του «κουτσμομπόλη», οι υποδείξεις της Μέλανης στον Κωμοδρόμο, οι συζητήσεις για το facebook -, από εκείνο το πρωϊνό του Ιούλη που έσβησαν τα φώτα στο πλατό της πρωϊνής εκπομπής του SIGMA και η παρουσιάστρια τράβηξε για τη Λεμεσό. Αν όχι όμως καινούργιοι –όπως οι «αντίπαλοί τους» στο ΕΠΤΑ ΔΕΚΑ-, τουλάχιστον επέστρεψαν πιο καθαροί, αυτό οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε, διότι όπως φρόντισε η παρουσιάστρια να μάθουμε, πριν ξεκινήσει η εκπομπή για τη νέα χρονιά, συνεργείο καθαρισμού τίναξε τη σκόνη από τους καναπέδες, στους οποίους απαγόρευσε ρητώς να βάζουν τα πόδια οι συνεργάτες της, οι οποίοι στη συνέχεια πήραν την εκδίκησή τους λέγοντάς για την παρουσιάστρια πως είναι «λίγο πιο χαλαρή από τον Χίτλερ». Το μαλλί μπορεί να ξάνοιξε και να μοιάζει πολύ με αυτό του προτύπου της, ωστόσο η Μελενεγάκη δεν είναι τόσο σκληρή για να βάζει τους συνεργάτες της να ξημεροβραδιάζονται φτιάχνοντας αφιερώματα και προς το παρόν –τουλάχιστον μέχρι το σήμα του σταθμού να φτάσει και στην Αθήνα- και φέτος θα συνεχίσει να επιμελείται η ίδια κάποια ρεπορτάζ, όπως αυτό που είδαμε σήμερα για τη “LADY D”

"ΝΕΑ" ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ στην εκπομπή

Μετά το ξεσκόνισμα που έριξε στο στούντιο για να φύγουν οι σκόνες και προφανώς το....κακό το μάτι –ξιου ξιου μάτι κακό που λένε και στην «αίγια»-, η Μελενεγάκη «σκέφτηκε» και τη νέα θεματολογία της εκπομπής. Έτσι οι νέες στήλες της εκπομπής εκτός από τους πολλαπλούς τρόπους επικοινωνίας με την εκπομπή για συμμετοχή στους διαγωνισμούς και την ενότητα με τα e-mails που η Μελενεγάκη μας ανακοίνωσε από τον Ιούλιο και για το σκοπό αυτό από αύριο ένα laptop θα βρίσκεται στο στούντιο της εκπομπής –τι πρωτότυπο!- καθημερινά –καλά, αυτό θα το δούμε, να της θυμίσουμε το πιάνο;- για να μιλάει η παρουσιάστρια πιο εύκολα, γρήγορα και χωρίς πολλές πολλές χρεώσεις με την κ.Ελένη –πτου, πτου, πτου Μέλανή μου- και την κ.Παρασκευού, είναι οι καρτέλες που θα βλέπουμε στις οθόνες μας με τις συμβουλές της ημέρας για μια πιο ευτυχισμένη ζωή , όπως αποκτήστε χόμπι, βρείτε χρόνο για τους φίλους σας και μη δίνετε σημασία στο τι κάνουν οι άλλοι, με άλλα λόγια βρήκε τον τρόπο η Μελενεγάκη να δείξει το αναθρωπιστικό της πρόσωπο κάνοντας μονόλεπτο το τρίλεπτο του «με αγάπη» στον ΑΝΤ1. Και οι «αλλαγές» -και πολλές μας ήταν- ολοκληρώνονται με τις «αποστολές» στις οποίες θα στέλνει η Μελενεγάκη τον κουτσομπόλη και τον Κωμοδρόμο αρχής γενομένης από το bowling.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ...ΓΚΑΦΕΣ!

Σε κάτι τέτοιες «επικίνδυνες» αποστολές είχαν πάει πέρσι και ο Μουτσινάς με τη Ζαρίφη στην αρχή της σεζόν για να τις εγκαταλείψουν πολύ γρήγορα, όχι βέβαια γιατί δεν άντεχαν τελικά την πολλή γυμναστική, και από τον ίδιο δρόμο θα περάσουν και αυτές της Μέλανης που τις βλέπω στην εκπομπή για καμία δύο βδομαδούλες και μετά επιστροφή στα συνηθισμένα –ψωρίαση, πλαστικές επεμβάσεις και άλλα ιατρικά θέματα τα οποία όπως πάντα η Μέλανη γνωρίζει καλύτερα από τους γιατρούς που καλεί, διατροφή με την Ελένη Ανδρέου, ταξιδιωτικά βιντεάκια στο εσωτερικό του νησιού, μισή ώρα μαγειρική , λίγο κουτσομπολιό, καλεσμένοι από τις σειρές του σταθμού, κανένα ταλέντο από το get on stage και έξω της πόρτας...-, διότι όσο γρήγορα εμπνεύστηκαν την ιδέα τόσο γρήγορα την υλοποίησαν και το αποτέλεσμα ήταν για γέλια: Το βίντεο ξεκινούσε με τον Κωμοδρόμο να μας παροτρύνει να σηκώσουμε το τηλέφωνο για να ψηφίσουμε τον νικητή του «αγώνα» και τελείωνε με τον Μάρκο να χαίρεται τη νίκη του –και τον τηλεθεατή να μην προλαβαίνει να αγγίξει καν το ακουστικό-, ενώ κατά τη διάρκειά του, το SIGMA απέδειξε πως «τα παιδία παίζειν» είναι το ίδιο με το «τα σιάμισιη βράζει» που μάθαιναν κάποτε στο σχολείο.



Η επόμενη γκάφα δεν άργησε να έρθει και αυτή τη φορά από τους καλεσμένους της εκπομπής, ηθοποιούς από τη σειρά ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ του SIGMA για την οποία οι δύο ηθοποιοί δεν θυμούνταν πώς είχε τελειώσει ο πρώτος κύκλος, εάν πέθαναν ή όχι ο Στράτος και η Ηλέκτρα, αν οι δύο Ελλαδίτες ήρθαν στο νησί για γύρισμα ή όχι, εάν τραυματίστηκε και ο Βόγλης στην ίδια σκηνή ή «ίσως πέθανε ο γέρος», όπως υπέθεσε ο Ανδρέας Γεωργίου και δώστου οι υποθέσεις, οι αβάσιμες πληροφορίες και τα κακά λόγια που τους ξέφυγαν για μια σειρά στην οποία...προφανώς ξέχασαν ότι συμμετέχουν και οι ίδιοι! Ειλικρινά δε θα μπορούσαν οι δύο ηθοποιοί να κάνουν καλύτερο προμοτάρισμα για τον δεύτερο κύκλο!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.... ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ!
"Τέρμα οι επαναλήψεις, ξεκινήσαμε νωρίς" φέτος είπε η Μέλανη για να μάθει στη συνέχεια, δια στόματος Γιώργου Ματσάγγου, ότι η σημερινή μέρα ευνοείται ιδιαίτερα από τις κινήσεις των πλανητών, σε αντίθεση με όλες τις εκπομπές που θα ξεκινήσουν μέσα του Σεπτέμβρη και θα έρθουν αντιμέτωπες με τον...ανάδρομο Ερμή, πράγμα που θα τους δημιουργήσει προβλήματα στο μέσο της σεζόν. Η παρουσιάστρια έσκασε ένα χαμόγελο, αφού δεν θα μπορούσαν τα πράγματα να της έρχονταν καλύτερα με το ξεκίνημα της εκπομπής με το ένα πόδι στο Καλοκαίρι και το άλλο στο Σεπτέμβριο. Έτσι για να σκάσει η Μενεγάκη ένα πράμα!!!


Άντε, καλό τους ξεκίνημα –χε, μετά από τόσες κακίες- και αν το σκηνικό και τα θέματα στο ΡΙΚ είναι τόσο μπαγιάτικα, ανέμπνευστα και κακόγουστα όσο και το τρέιλερ που ήδη έπεσε στο ΡΙΚ τότε για άλλη μία χρονιά η Μελενεγάκη θα μονοπωλεί και το πρωϊνό της tv αλλά και τα posts μας παρόλη τη φλυαρία της. Άλλωστε το πρωϊνάδικο θέλει μπλα, μπλα, μπλα....


*τώρα είναι τρέιλερ αυτό στο ΡΙΚ για το ΕΠΤΑ ΔΕΚΑ με την Γαβριέλλα Χριστοδούλου να την έχει δει με το ροζ καπέλο σαν άλλη Αλίκη Βουγιουκλάκη –Παπουτσάκη και με το νέο σήμα να θυμίζει το προ δεκαετίας ΩΡΑ ΚΥΠΡΟΥ;



*αύριο εννοείται πως θα προγραμματίσω το ξυπνητήρι για τις 7.50, αλλά ως συνήθως θα ξυπνήσω στις 10.00 οπότε όλα τα σημερινά θα ξεχαστούν σαν...ένας μικρός εφιάλτης!

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α