Η ΕΡΤ είναι εδώ

Σάββατο 8 Αυγούστου 2009

Ο,ΤΙ ΘΥΜΑΤΑΙ, ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ!

  • Μετά το τοπικό κανάλι της Λεμεσού CAPITAL TV τώρα ακόμη ένα κανάλι της συμπρωτεύουσας, το πολύ καλό, όπως ακούγεται, ΝΙΜΟΝΙΑ TV, εντάχθηκε στην πλατφόρμα της CYTAVISION στη θέση 88, οπότε οι υπόλοιπες πόλεις που πληρώνετε τη συνδρομητική τηλεόραση της CYTA, ανάμεσά σας κι εγώ, πάρτε τα τηλεκοντρόλ σας και...ανακαλύψτε το! -Κάτι τέτοια μας κάνει η CYTA και μας ψήνει για να συνεχίζουμε να την πληρώνουμε!-
  • Την είδηση διαβάσαμε στον σημερινό "Φ", ο οποίος λέει ανάμεσα σε άλλα ότι το NTV λόγω της συμφωνίας που έχει με την WARNER MEDIA, έχει "το αποκλειστικό δικαίωμα μετάδοσης κινηματογραφικών ταινιών πρώτης διαλογής, αλλά και τη μετάδοση γνωστών αμερικάνικων σειρών της εποχής, όπως τις νεανικές THE OC, VERONICA MARS" και άλλες, ενώ διαθέτει high Definition κάμερες και εξοπλισμό και ως εκ τούτου το κανάλι είναι έτοιμο για την μετάβαση από το αναλογικό στο ψηφιακό σήμα το 2010.
  • Συνέχεια στο quiz του "Π":
*Συνέχεια στο κουίζ που δώσαμε χθες: Το κανάλι που διακόπτει τη συνεργασία του, προγραμμάτισε τον Σεπτέμβριο τα καινούρια του προγράμματα! Ντόινγκ!
*Τις Δευτέρες δεν έχεις Τηλες τώρα, άρα από Τρίτη η λύση, να κλείνει κι αυτό το κεφάλαιο, να ηρεμήσουμε βρε αδελφέ!



Την Τρίτη λοιπόν η λύση, αλλά ήταν τελικά ευκολάκι που λέει και ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο "τοις μετρητοίς". Χε, πλέον φωνάζει ότι είναι το PLUS που πρέπει να βρει επειγόντως νέο συνεργάτη για τον Σεπτέμβριο. Να δείτε που πάλι με τον ALTER θα συμβιβαστούν.....και δεν τον γλυτώνουμε τον Αυτιά ( ωχ, Παναγίτσα μου...)


copy -paste και το υπόλοιπο σημερινό ΤΗΛΕΣ...ΤΩΡΑ γιατί και σήμερα έχει την πλάκα του -μήπως η στήλη να μεγαλώσει, λέω εγώ, και να πάει και στο "C";

*Το είχαμε πει εμείς σε αυτή τη στήλη ότι στο SIGMA μπερδεύουν τη ροή με το πρόγραμμα, αλλά μας έλεγαν όλοι κακούς.*Δηλαδή ενημέρωνε το κανάλι ότι, σειρά, αντί στις 10.15 θα ξεκινήσει στις 10.20, πράγμα που αφορά μόνο τη ροή!
*Εκτός κι αν υπάρχει κανείς (καμένος) φαν, οπότε πάμε πάσο!
*Χθες έγινε το λάθος και μας έστειλαν και τους χρόνους με τις διαφημίσεις από το κανάλι!*Εντάξει, τώρα ξέρουμε πότε πέφτουν διαφημίσεις, να ξέρουμε πότε θα πάμε για κατούρημα ή, τέλος πάντων, να πάμε για καφέ!
*Α! Όλα κι όλα, αυτό το κανάλι νοιάζεται για μας!
*Πάνε διακοπές οι ειδήσεις; Αν όχι, εκείνα τα μονόλεπτα πρωινά δελτία του MEGA πού εξαφανίστηκαν;
*Καλά, δεν είναι να πεις ότι μας έλειψαν, αλλά λέμε τώρα, να μας λυθεί η απορία!

  • πλέον δεν είναι μυστικό: η αγαπημένη φετινή ελληνική δραματική σειρά του ΡΙΚ για φέτος είναι το ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ, αφού μετά τις τριπλές και τετραπλές προβολές των εβδομαδιαίων επεισοδίων της σειράς, τώρα άρχισε και....η δεύτερη προβολή. Ελπίζω στα βραβεία ΤΗΛΕΦΙΛ να μην κάνουν οι ΡΙΚάδες καμία συμμαχία υπέρ της σειράς και δεν πάρουν το βραβείο τα ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ, έξαλλη θα γίνω....

  • δεν ξέρω αν εσείς κλείσατε την tv. καλά θα κάνετε πάντως, διότι το τι βαριά παλτό των ηθοποιών, τι Σαρακοστή και χριστουγεννιάτικο διάκοσμο έχουμε φάει στη μούρη αυτές τις μέρες, δε λέγεται!

  • εγώ το έριξα σε μαραθώνιο θέασης του 2ου κύκλου της σειράς "ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ", τον οποίο δεν κατάφερα να δω τον χειμώνα, και τολμώ να πω ότι είναι καλύτερος και από τον πρώτο. Ας είναι καλά η ανάσταση του Αποστόλη....και οι οντισιόνς της Σιλβύ! Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα. Ε, δεν είναι και πολύ μακριά τα κλικ στο greek-movies!



    Η ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΜΕ ΝΕΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ....
  • μας κούφανε για ακόμη μία φορά η ηθοποιός Μαρία Σολωμού. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό OMIKRON λέει: "ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ: ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΣΕ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΣΙΡΙΑΛ!"
Ωραία η Μαρία Σολωμού, τουλάχιστον είναι ντόπρος άνθρωπος και τα λέει χύμα. Δεν τα βγάζω πέρα οικονομικά, πήρε το αυτί μου και από άλλους συναδέλφους μου στην Ελλάδα ότι έρχονται εδώ, κάνουν δυο τρια γυρισματάκια στα γρήγορα και τους τα χώνουν αδρά, γιατί να μην κάνω και γω το ίδιο;

Έτσι, έτσι, σωστά σκέφτεται το κορίτσι. Διότι οι επιλογές για τους Ελλαδίτες ηθοποιούς έχουν λιγοστεύσει κατά πολύ, όλες κι όλες τέσσερις είναι:


-ή θα παίξουν σε σειρά του MEGA που είναι το "αγαπημένο" κανάλι των Ελλήνων και ό,τι κάνουν εκεί, τους δει δε τους δει όλη η Ελλάδα, το χρήμα θα πέσει!

-ή θα πάνε στον ΑΝΤ1 επειδή όντως γουστάρουν κάποιο σενάριο, δε θα τους δει όλη η Ελλάδα και θα έχουν και το φόβο μη τους κόψουν!

-ή θα πάνε σπίτια τους και θα τη βγάζουν με τις ψωροδεκάρες του θεάτρου που και αυτές θα τις πάρουν αν τους κάτσει και γίνει το θεατρικό επιτυχία!

-ή θα έρθουν να τα αρπάξουν χονδρά από τους Κύπριους!


Τελικά κάτι ήξερε το Μαράκι όταν έλεγε σε πρόσφατη συνέντευξή της, στο DOWN TOWN, αν δε κάνω λάθος, ότι το πολύ σε 5 χρόνια θα έχει εξαφανιστεί από την ελληνική τηλεόραση. -δεν είπε η γυναίκα θα εξαφανιστώ από την τηλεόραση, από την ελληνική τηλεόραση είπε, η κυπριακή επομένως δεν πιάνεται-. Αμ τη βλέπω εγώ να έρχεται κατά δω και σύντομα μάλιστα, τόσο σύντομα που αν τη δείτε σε κανένα επεισόδιο του ΦΟΝΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ να υποδύεται το.... τρίτο -αν δε κάνω λάθος- εξαφανισμένο παιδί του Γιάννη Βόγλη, μην παραξενευτείτε! Χε, δε θα της είναι και πολύ δύσκολο να μπει στο πετσί του ρόλου!


Και κάτι από τα παλιά της Ελένης Μενεγάκη (τότε που μαζί της στην εκπομπή ήταν και ο Παντελής Καναράκης, 1998 ή 99, κάπου εκεί). Συλλεκτικό βιντεάκι!

και εδώ το γνωστό άσμα που τραγουδούσε στον Καφέ, Η ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΟΠΕΤΣΕΤΑ! Απολαύστε τον!

Σας είχα προειδοποιήσει, ό,τι θυμάμαι, χαίρομαι κι εγώ!


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α