Η ΕΡΤ είναι εδώ

Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2009

STAR… μαγειρέματα

Υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας με το Star (1+1) η Ντίνα Νικολάου και ο Θανάσης Πάτρας. Θα παρουσιάζουν καθημερινά συνταγές μαγειρικής, ιδέες και συμβουλές υγιεινής διατροφής για ενήλικες και παιδιά, που θα καλύπτουν όχι μόνο τις καθημερινές ανάγκες αλλά και ανάλογα με την εποχή και τις ιδιαίτερες μέρες π.χ. περίοδο σπουδαστικών εξετάσεων, γιορτές, πάρτι, ακόμα και συνταγές για γεύματα φτωχά σε θερμίδες.

Η εκπομπή θα ξεκινήσει τέλος Σεπτεμβρίου, αρχές Οκτωβρίου και θα έχει διάρκεια μιας ώρας. Ακόμα δεν έχει βρεθεί τίτλος. Θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή μετά την «Πρωινή Μελέτη». Δεν έχει γίνει ο ακριβής προγραμματισμός, γι’ αυτό δεν αναφέρουμε ώρα.

Πιστεύουμε πολύ στη χημεία αλλά και στη νοστιμιά του καινούριου δίδυμου.

Η Ντίνα Νικολάου έχει ασχοληθεί συστηματικά και έχει δει, αν μας επιτρέπεται ο όρος, επιστημονικά αλλά και με μεράκι το θέμα διατροφής. Γέννημα θρέμμα της Αθήνας, έχει σπουδάσει οικονομικά και marketing, αλλά από πολύ νωρίς στράφηκε με ενθουσιασμό στον τομέα της μαγειρικής. Έχει γράψει 5 βιβλία και το 2005 για «Το βιβλίο μαγειρικής της σχολής Chef dOeuvre» τής απενεμήθη το πρώτο βραβείο στο διεθνή διαγωνισμό Gourmand ως το καλύτερο ελληνικό επαγγελματικό βιβλίο μαγειρικής. Διατηρεί στο Παρίσι και στην οδό 10, rue Guisarde, εστιατόριο που το έχει βαφτίσει με την βακχική πρόποση «Evi Evane». Ταξιδεύει την ελληνική κουζίνα σε Φεστιβάλ Γαστρονομίας και δίνει διαλέξεις με θέμα το γνωστικό της αντικείμενο.

Ο Θανάσης Πάτρας θα φέρει από τη γενέτειρά του, τη Δράμα, αλλά και από τους Σοφάδες Καρδίτσας όπου μεγάλωσε, μακεδονίτικες και θεσσαλικές συνταγές της μητέρας του και των γιαγιάδων του. Έμεινε δύο χρόνια εκτός τηλεόρασης γιατί όπως λέει χαρακτηριστικά «ήθελα να ψαχτώ και να κάνω κάτι διαφορετικό σε ένα περιβάλλον που θα αισθάνομαι άνετα. Είμαι ήσυχος στην προσωπική μου ζωή και ανήσυχος στη δουλειά μου. Πιστεύω ότι φέτος θα κάνουμε με την Ντίνα έναν συνδυασμό της δημιουργικής συνήθειας της μαγειρικής μαζί με κουβεντούλα, χιούμορ καλοπροαίρετο, επικοινωνία με τις φίλες αλλά και τους φίλους της μαγειρικής και όχι μόνο».

Θυμίζουμε ότι ο Θανάσης Πάτρας ξεκίνησε ως δημοσιογράφος από το 1994 από τον Alpha, τότε ΣΚΑΪ. Το 1996-97 έκανε ρεπορτάζ και εμφανίστηκε για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα στο Mega με την εκπομπή «Μεταξύ μας».

Πιστεύουμε ότι η Ντίνα και ο Θανάσης θα δέσουν ως τηλεοπτικό δίδυμο. Ο Θανάσης θα είναι το αλατοπίπερο της παρέας, ενώ τη «ζαχαρίτσα» θα την προσφέρουν μαζί στους τηλεθεατές του Star.

Φωτογραφίες των δύο παρουσιαστών θα έχουμε μετά τις 25/8, όταν θα επιστρέψουν από τις διακοπές τους.


Πληροφορίες του CNC Minus TV, μετά από επικοινωνία που είχε με το STAR CHANNEL.


Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α