Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2009

ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ MININOVA;


αναδημοσίευση από το ΤΡΩΚΤΙΚΟ

ΕΧΕΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΔΙΟΡΙΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 5,000,000 ΕΥΡΩ


Οι κινήσεις κατά της πειρατείας συνεχίζονται και σήμερα υπάρχουν εξελίξεις με το πολύ γνωστό minnova, τον μεγαλύτερο κατάλογο των BitTorrent αρχείων. Πριν λίγους μήνες έγινε μήνυση στο Mininova και ...σήμερα ήρθε η απόφαση του δικαστηρίου. Αν και το mininova δεν ειναι ένοχο για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων καλείται εντός 3 μηνών να κατεβάσει απο τους καταλόγους του όλα τα copyrighted αρχεία αλλιώς θα του επιβληθεί ποινή 5 εκατομμυρίων ευρώ


Ε, ΟΧΙ ΡΕ ΣΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ MININOVA! OXI ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ LOST. ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΕΙ; ΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟ LOST ΜΕ ΚΑΙΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ....

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α