Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη, 11 Αυγούστου 2009

Ελληνικές αποκαλύψεις...

>Ξεκινάμε την ανάρτηση μας με την νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 , "Love Bites", η οποία αρχίζει από 24 Αυγούστου. Φαίνεται πως ο ΑΝΤ1 έχει τηρήσει την υπόσχεση του ότι θα αρχίσει μέσα του Αυγούστου.Ετσι, από τις 24 Αυγούστου, ημέρα Δευτέρα στις 19.00 ξεκινά το ''Love Bites'' που επιμένει να μας αποδείξει ότι ο έρωτας περνά από το στομάχι. Κάθε εβδομάδα ένας άνδρας ή μια κοπέλα θα δοκιμάσει τέσσερα διαφορετικά δείπνα προκειμένου στο τέλος της να επιλέγει το καλύτερο, κατά τη δική της άποψη ... Το ζευγάρι που θα νικήσει, θα πάρει από 2000 ευρώ και ένα ταξίδι σε μια Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα.>Στην Καραϊβική είναι η φετινή Σταρ Ελλάς, Βιβιάνα Καμπανίλε καθώς εκεί θα πραγματοποιηθεί στις 23 Αυγούστου ο διαγωνισμός για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος. Μαζί με την όμορφη νεαρή θα είναι και οι 80 καλλονές από όλον τον κόσμο είναι στο νησί για να διαγωνιστούν με τη λάμψη και την ομορφιά τους.
>Μίση και πάθη περιλαμβάνει η νέα σειρά του Mega με τίτλο «Η ζωή της άλλης», η οποία θα προηγείται του σήριαλ «Μυστικά της Εδέμ» με πρωταγωνίστρια την Κάτια Δανδουλάκη. Το σενάριο της σειράς έχει ως εξής: Δύο ορφανές κοπέλες, η Ελπίδα και η Ξένια, μεγαλώνουν σαν αδελφές σε ένα ίδρυμα στο Νάυπλιο. Το όνειρο της Ελπίδας να γίνει σεφ, την οδηγεί στην Αθήνα. Όταν η Ξένια ανακαλύπτει πως την Ελπίδα έδωσε στο ορφανοτροφείο η πάμπλουτη γιαγιά της (την οποία υποδύεται η Κάτια Δανδουλάκη) παίρνει την θέση της φίλης της και συστήνεται ως αληθινή εγγονή της. Επιπλέον, οι… στόχοι της δεν σταματούν εκεί, αφού «βάζει στο μάτι» και τον αγαπημένο της κοπέλας που φεύγει για την πρωτεύουσα.
>Το CNC MINUS TV , έχει πλέον στην κατοχή του το σενάριο της νέας εκπομπής του ALPHA, "Αγρότης Μόνος Ψάχνει".


Πάμε να το δούμε:


Το πρώτο επεισόδιο του «Αγρότης μόνος ψάχνει…» θα μας γνωρίσει τους αγρότες που πρόκειται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.
Γοητευτικοί άνδρες που ζουν στην ελληνική επαρχία και ασχολούνται με αγροτικές εργασίες, είναι έτοιμοι να γίνουν οι πρωταγωνιστές και να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους, να βρουν τη γυναίκα εκείνη που δεν θα διστάσει να αφήσει πίσω της την καθημερινότητά της στην πόλη ακολουθώντας ένα διαφορετικό τρόπο ζωής κοντά στη φύση.Η Σίσσυ Χρηστίδου, η γλυκιά παρουσιάστρια του νέου real life προγράμματος ταξίδεψε σε Σέρρες, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Άρτα, Βοιωτία, Μάνη, Κρήτη και Κυκλάδες και συνάντησε 10 αγρότες που…. θα συζητηθούν!Μέσα από το πρώτο επεισόδιο θα γνωρίσουμε τον τρόπο ζωής και την προσωπικότητα του καθενός.Πως ζουν;Ποιες είναι οι ιστορίες τους;Ποιες είναανησυχίες τους;Τι όνειρα κάνι οι ουν; Γιατί μέχρι σήμερα παραμένουν εργένηδες; Βλέποντας το πρώτο επεισόδιο, όσες γυναίκες θέλουν να γνωρίσουν από κοντά τους αγρότες, θα μπορούν να στέλνουν γράμματα και φωτογραφίες σε εκείνον που τους ενδιαφέρει.Στα επεισόδια που θα προβληθούν από τον Οκτώβριο θα παρακολουθήσουμε τις ιστορίες τους.«Ο Αγρότης μόνος ψάχνει…» έρχεται για μια…γοητευτική και ενδιαφέρουσα γνωριμία με τους αγρότες που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.
>Η "Λίστα.com", κατά κόσμον Σοφία Φαραζή, παντρεύεται στις 7 Σεπτεμβρίου τον επί δύο χρόνια καλό της, που εργάζεται στις παραγωγές σειρών, με κουμπάρο τον Σταμάτη Φασουλή. H ηθοποιός τώρα ξεκουράζεται στην Αίγινα αλλά όλο τον προηγούμενο καιρό, έτρεχε με τις ετοιμασίες του γάμου που θα γίνει σε εκκλησάκι στη Βάρκιζα.

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α