Η ΕΡΤ είναι εδώ

Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2009

Σημερινό Κυπριακό και Ελληνικό Κους Κους...


>Σιγά σιγά , αρχίζουν να έρχονται στον ΑΝΤ1 οι πρώτες αιτήσεις συμμετοχής για το καινούριο πρόγραμμα του καναλιού με τίτλο ''Ο διάδοχος του Γιούρι Γκέλερ'' που θα δούμε από τον Οκτώβριο. Οι συμμετέχοντες θα δείξουν τα μαγικά τους κόλπα μπροστά στον ίδιο τον Γκέλερ, αφού θα είναι και ο επικεφαλής της κριτικής επιτροπής...
>Σύμφωνα με έκγυρες πληροφορίες , το συμβόλαιο του ΡΙΚ με τον ΑΛΦΑ Ελλάδος εκπνέει στις 31 Δεκεμβρίου 2009 . Γίνονται προσπάθειες να συνεχίζουνε να αγοράζουνε προγράμματα από τον ΑΛΦΑ και μετά.
>«Είμαι μία από τις επικρατέστερες υποψήφιες. Το εάν θα είμαι εγώ τελικά η παρουσιάστρια του Πρωινού Καφέ, δεν το ξέρω». Αυτό δήλωσε η Ευγενία Μανωλίδου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town και το δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου.

Η παρουσιάστρια αποκαλύπτει πότε της έγινε η πρόταση για την εκπομπή: «Γύρω στις αρχές Ιουλίου. Δεν μου είπαν ακριβώς ‘θέλουμε να είσαι η νέα παρουσιάστρια’, αλλά ‘ψάχνουμε για παρουσιαστή και θα θέλαμε να περάσεις κι εσύ από μία διαδικασία δοκιμαστικών, όπως θα περάσουν κι άλλοι’. Αυτή ήταν η συζήτηση που κάναμε, η οποία έγινε και πολύ γρήγορα, επειδή εγώ έπρεπε να φύγω και να πάω διακοπές. Έγιναν δύο δοκιμαστικά και μετά έφυγα». Λέει επίσης ότι είδε και τα υπόλοιπα πρόσωπα τα οποία έκαναν δοκιμαστικά, αλλά δεν μπορεί να αποκαλύψει ποια είναι αυτά.
Πηγές : Tv Zapping , Star

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α