Η ΕΡΤ είναι εδώ

Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2009

Σημερινό Κους Κους No2...


>O Βλαδίμηρος Κυριακίδης του χρόνου, επανέρχεται στον “Λάκη το γλυκούλη'' του Mega προκειμένου να υποδυθεί τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος που απευθύνεται ο ήρωας για να βρει τις κόρες του που έχουν εξαφανιστεί.

>Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι η επικρατέστερη αντικαταστάτρια του τηλεπαιχνιδιού Ten, που παρουσίαζε η Εμη Λιβανίου. Η Μαριέττα προχώρησε σε συζητήσεις με τον Alpha και σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές συμφώνησαν στα πάντα. Γνωστό είναι , πως η Μαριέττα δεν ανανέωσε το συμβόλαιο συνεργασίας της με τον τηλεοπτικό σταθμό Alter, συνεπώς δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό του σταθμού. Φυσικά όλα αυτά έγιναν για τα νούμερα τηλεθέασης...>Η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 “Κάρμα” συνεχίζει να αποκτά καινούργια πρόσωπα. Ετσι εκτός από τους "σίγουρους" πια Θέμις Μπαζάκα, Αντώνη Φραγκάκη, Ιζαμπέλα Κογεβίνα, έρχονται και οι Μαρκέλλα Γιαννάτου και Μάξιμος Μουμούρης.

>Στο "δικό" μας X-Factor, μπορεί να μην έχουμε συνέχεια δημοφιλή πρόσωπα, αλλά στο X-Factor της Βρετανίας , φαίνεται πως γίνεται τεράστια επιτυχία, αφού η Μαντόνα, η Ριάνα, η Γουίτνει Χιούστον και ο Ρόμπιν Γουίλιαμς συμφώνησαν να γίνουν οι "Εκπαιδευτές" , των παιδιών που πέρασαν στον τελικό...!


>Με πρωτιά για ακόμη μία μέρα κατέληξε το MEGA στην Ελλάδα, αφού έκλεισε με ποσοστό 19,1%, με δεύτερο τον ΑΝΤ1 να ακολουθεί με 17,2% και τρίτο το STAR με 10,8%. Όμως και το δελτίο του MEGA κατέληξε πρώτο με με 24,6%, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε το δελτίο του ΑΝΤ1 με 15,8%. Στην τρίτη θέση ''έκλεισε'' το δελτίο του STAR με 15,6%.

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α