Η ΕΡΤ είναι εδώ

Κυριακή, 16 Αυγούστου 2009

Ο "ΛΑΖΑΡΟΣ" ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Δεν θα υπάρξει τρίτος κύκλος για τα "Μαύρα Μεσάνυχτα" που ήταν από τις καλύτερες μαύρες κωμωδίες των τελευταίων ετών. Η αλήθεια είναι ότι οι συγγραφείς δεν ήθελαν να χαλάσουν αυτό το ωραίο που είχε δημιουργηθεί με τους δύο κύκλους.
Το σήριαλ πέτυχε και οι...μεγάλοι κερδισμένοι ήταν ο Σ.Μάινας που έδειξε για μια ακόμα φορά ότι είναι ηθοποιός με την έννοια της λέξης αλλά και αυτή η κακιάστρα η Π.Βλαντή. Μας έκανε να την αντιπαθήσουμε που σημαίνει ότι έπαιξε πολύ καλά.


Αν και η τελευταία σκηνή του 2ου κύκλου μας άνοιξε την όρεξη για ακόμη μία πολύ καλή συνέχεια σε ένα τρίτο κύκλο ή έστω για μια τηλεταινία, όπως αυτή που θα δούμε για το άλλο τηλεοπτικό πόνημα των Βασίλη Ρίσβα και Δήμητρας Σακαλή " 50-50", εντούτοις ο τηλεοπτικός "Λάζαρος" και η γυναίκα του που επιμελούνται του σεναρίου της σειράς "ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ" αποφάσισαν να μη "χαλάσουν" τους 2 κύκλους -και καλά κάνουν-και να επιστρέψουν από τη νέα τηλεοπτική χρονιά στις αυτοτελείς αστυνομικές ιστορίες, στις οποίες μας έχουν συνηθίσει στη "1οη ΕΝΤΟΛΗ", μαζί με τον Πάνο Κοκκινόπουλο και πάλι και φυσικά στο MEGA, εκτός απροόπου βέβαια.

Για τη νέα δραματική, αστυνομική σειρά που ετοιμάζει ο σεναριογράφος του "ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ" διαβάστε και αυτήν εδώ τη συνέντευξή του, στην εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ".

ΑΧ, ΡΕ ΣΙΛΒΥ ΜΑΣ "ΤΗΝ" ΕΚΑΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΕ, "ΑΛΕ" ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....-ΙΣΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΗΛΕΤΑΙΝΙΑ ΠΑΛΙ, ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ....-

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α