Η ΕΡΤ είναι εδώ

Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2009

Οι Κυπριακές σειρές της νέας σεζόν...

Από τον Οκτώβριο, όπως όλα δείχνουν, θα αρχίσουν οι νέες τηλεοπτικές σειρές των Κυπριακών καναλιών.

Αίγια Φούξια

[=]Ο ΑΝΤ1 αρχίζει την σεζόν με 3 κυπριακές παραγωγές. Σύμφωνα με άρθρο της "Καθημερινής", η επιτυχημένη <<Αίγια Φούξια>> , αρχίζει την καινούρια φωτογράφηση της από σήμερα ( Παρασκευή ) για την προώθηση της σειράς, και από την ερχόμενη Δευτέρα μεταβαίνουν ξανά στο "Παλαιοχώρι" (Φρικάρδου) για τα γυρίσματα των νέων τους επεισοδίων.

Πανσέληνος


[=]Τέσσερις φορές την εβδομάδα θα μεταδίδεται η νέα παραγωγή του ΑΝΤ1 , <<Πανσέληνος>>. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα δραματική σειρά έφτασε μέχρι και το Παρίσι, για να γυρίσει μερικά επεισόδια


Αστυνόμος Σιαχίνης


[=]Αυτό είναι το όνομα της νέα κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 , που φαίνεται πως ελπίζει στο κάτι καλύτερο από την φετινή αποτυχία της <<κωμικής>> σειράς του σταθμού, <<Η Ζωή είναι ωραία>>.


Μόνο μια φορά


[=]Ο Τσιάκκας επιστρέφει στο Σίγμα με τη νέα του δραματική σειρά με τίτλο «Μόνο μια φορά» που έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα τα οποία πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο στον Έβρο ( Άντε να δούμε. Θα δείξει και το χωριουδάκι μου; ) !


Μπάτσο Αγάπη μου


[=]Το «Μπάτσο αγάπη μου» επιστρέφει τη νέα σεζόν και τις τελευταίες μέρες το κανάλι παρουσίασε όχι μόνο το νέο τρέιλερ, αλλά και τη νέα πρωταγωνίστρια, αφού η Μαρίνα Μανδρή αποχώρησε. Η Μαρία Ιωάννου θα βρίσκεται αυτή τη φορά στο πλευρό του Μιχάλη Σοφοκλέους, στη σειρά πίσω από την οποία ψιθυρίζεται ότι βρίσκεται ο γνωστός σεναριογράφος Γιώργος Τσιάκκας.

Πηγή : <<Καθημερινή>>


E-Mail Επικοινωνίας Μαζί μου : konstantinospan@hotmail.com

Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α