Η ΕΡΤ είναι εδώ

Τρίτη, 11 Αυγούστου 2009

Ελληνικό Κους Κους...(όσα έμαθε το CNC MINUS TV)>Αλλαγές έρχονται στο τηλεοπτικό σκηνικό και ειδικά στον ΑΝΤ1.
Μεταξύ των αλλαγών και των ανατροπών είναι η Ευγενία Μανωλίδου, η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Γιάννης Αϊβάζης. Τρίο φαίνεται να ετοιμάζει ο σταθμός για τον <<Πρωνό Καφέ>>, σύμφωνα με δημοσίευμα, που θέλει την Ευγενία να έχει στο πλευρό της τον Σπύρο Χαριτάτο και Γιώργο Καραμέρο.


>Την αποκάλυψη ότι η Βίκυ Καγιά ήταν αποκλειστικά δική του επιλογή έκανε ο Γενικός διευθυντής του Ant1, Γιώργος Λεβέντης.
Επίσης ο Γιώργος Λεβέντης δήλωσε πως νομίζει ότι η Καγιά τα πήγε πολύ καλά, και ότι θα της ταίριαζε γάντι το βραδινό πρόγραμμα, πόσο μάλλον το νέο Ριάλιτι του ΑΝΤ1 , Next Top Model.
Ο κ. Λεβέντης συμπλήρωσε επίσης πως μέχρι το τέλος Αυγούστου θα ανακοινωθεί επίσημα αν τελικά η νέα παρουσιάστρια του <<Πωινού Καφέ>> θα είναι η Ευγενία Μανωλίδου. Πράγμα που μέχρι στιγμής φαίνεται πως έχει <<κλειδωθεί>> .


Δύσκολες ώρες για τον Γρηγόρη

>Δύσκολες ώρες περνάει τώρα τελευταία ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso». Όχι με προσωπικό μάλλον, αλλά καθαρά οικογενειακό πρόβλημα υγείας, αφού ο πατέρας του, Τάσος, μπαινοβγαίνει σε νοσοκομεία των νοτίων προαστίων της Αθήνας και υποβάλλεται σε ειδικές θεραπείες. Πάντα όμως η Νάντια Μπουλέ είναι δίπλα του και τον στηρίζει ψηχικά. Είναι από τα ελάχιστα πρόσωπα του περιβάλλοντος του παρουσιαστή του Mega που γνώριζαν από την πρώτη στιγμή το πρόβλημα που αντιμετώπιζε όλο το τελευταίο διάστημα.>Ας πεταχτούμε τώρα και στο MEGA και τον Γιάννη Αϊβάζη, ο οποίος φαίνεται πως <<κρατάει>> γερά την θέση του για την παρουσίαση του ριάλιτι <<Παταγονία>>.


Άρχισαν τα γυρίσματα

>Τα γυρίσματα του X-Factor 2 άρχισαν πριν μερικές μέρες. Χιλιάδες υποψήφιοι περίμεναν με αγωνία στον <<καυτό>> ήλιο για μία θέση στο πλατό του διαγωνισμού. Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση των τεσσάρων κριτών.
Share/Bookmark

Αναγνώστες

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ BLOGGER

Μανιφέστο του blogger

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger.

Blog Information

Δημιουργός: MINUS TV Γράφει: to.telecontrol Έγραψαν και μπορεί να ξαναγράψουν: MINUS TV, tv_maniac, Τηλεφτυάρι, Νεκατωμένος, tv book, TV STAND, Firebolt, Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης
Οι συγγραφείς του blog δεν συνδέονται άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο με τηλεοπτικούς σταθμούς ή άλλα ΜΜΕ.

CNC MINUS TV TOOLBAR (κατέβασέ το!)

Εάν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τις νεότερες αναρτήσεις του blog CNC MINUS TV, τώρα έχετε τη δυνατότητα μέσω του toolbar του blog μας, φτάνει να πατήσετε εδώ και, αφού κατεβάσετε τη γραμμή εργαλειών του cncminustv, να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το toolbar του blog περιλαμβάνει ακόμη μηχανή αναζήτησης για εξερεύνηση του διαδικτύου, πρόγραμμα αναπαραγωγής ραδιοφώνου για να ακούτε τη μουσική που θέλετε, παρέχει ακόμη πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail σας και προειδοποίηση για νεότερη αλληλογραφία μέσω της λειτουργίας E-Mail Notifier κ.α